Я от недавно перейшов з Жилетту на жилетки (купив станок, помазок, японські жилетки) і можу сказати що набагато краще виходить.Правда помаліше і над технікою треба працювати але бриття набагато якісніше
Виключно електробритвами все життя. Ну не все, від старших класів Починав з Харкова, потім мав ще якусь незрозумілого китайського бренду, а останні років 8 тільки Braun. Спершу купував попроще, їх вистачало на 2-3 роки, виходив з ладу тример. В принципі можна було б ремонтувати по гарантії, але я тим заморочуватись не люблю. Минулого року взяв Braun cruZer 6, сподіваюся, ця прослужить довше. Що таке крем, пінка, лосьйон для гоління, всякі станки, поняття маю тільки з реклами
Чисто як мій дід Скільки себе пам"ятаю-він користувався тільки електробритвою, старою радянською (вона ще досі десь в бабці є і навіть працює). Маленькою я дуже любила спостерігати за тим, як дідо голиться. Завжди дивувало, як йому вдавалося, не дивлячись у дзеркало, так чисто виголитися. А от тато-то вже любитель всяких станків, лез, пінок, кремів для гоління (зате я на Миколая ніколи не маю проблеми, що йому подарувати)
Я десь такою голюся, тільки на ній ще зазвичай не засохла кров замордованих у львівському метро російських туристів
Колись одна краля давно минувших днів сказала "бритвою - то як мій старік щетину Харьковом шкрябає, обожнюю мужчин, які станком і пінкою голяться - то так по-чоловічому і сексуально!" Тільки станком бриюся, та й сухе гоління мені по шкірі не йде.
Взагалі, процес гоління (чи то станком і пінкою, чи то електробритвою) то дуже сексуально. Люблю за тим спостерігати. В тому є щось таке притягуюче.
Це зараз вібраційні бритви працюють від акумуляторів і проблеми з мережею нема. А колись я увімкнув свою совкову вібраційну Еру (поставивши перемикач у положення 127 Вольт) в гамериканську мережу - і ага! 60 герц коливає механіку вище резонансної частоти і бритва не голить! Не вистачає амплітуди качання якоря. Хтось з гамериканців подарував мені звичайний "станок" - ото ж вид у мене був ще той (за відсутністю досвіду). Благо, один з українців дав напрокат свою "моторну" електробритву і завдяки їй я протримався.
Зате можуть голитися під пахвами Хоч то, канєха, справа смаку Ну і можуть голити деякі інші частини тіла хоч то теж справа смаку
Я електробритвою не можу,занадто довгу щетину залишає і треба щоденно а станок старого стилю з змінним жилеткою наразі дає найкраще гоління