Хто чим голиться

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем coolzak, 16 чер 2013.

1. coolzak

coolzak Well-Known Member

Я от недавно перейшов з Жилетту на жилетки (купив станок, помазок, японські жилетки) і можу сказати що набагато краще виходить.Правда помаліше і над технікою треба працювати але бриття набагато якісніше

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Виключно електробритвами все життя. Ну не все, від старших класів :)

Починав з Харкова, потім мав ще якусь незрозумілого китайського бренду, а останні років 8 тільки Braun. Спершу купував попроще, їх вистачало на 2-3 роки, виходив з ладу тример. В принципі можна було б ремонтувати по гарантії, але я тим заморочуватись не люблю. Минулого року взяв Braun cruZer 6, сподіваюся, ця прослужить довше.

Що таке крем, пінка, лосьйон для гоління, всякі станки, поняття маю тільки з реклами :)

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

4. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Чисто як мій дід:) Скільки себе пам"ятаю-він користувався тільки електробритвою, старою радянською (вона ще досі десь в бабці є і навіть працює). Маленькою я дуже любила спостерігати за тим, як дідо голиться. Завжди дивувало, як йому вдавалося, не дивлячись у дзеркало, так чисто виголитися.
    А от тато-то вже любитель всяких станків, лез, пінок, кремів для гоління (зате я на Миколая ніколи не маю проблеми, що йому подарувати:mocking:)

• Подобається Подобається x 2
  5. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

А сокирою не пробували? :)

6. Bambook

Bambook Persona non grata

Я десь такою голюся, тільки на ній ще зазвичай не засохла кров замордованих у львівському метро російських туристів :)))

• Подобається Подобається x 5
  7. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Колись одна краля давно минувших днів сказала "бритвою - то як мій старік щетину Харьковом шкрябає, обожнюю мужчин, які станком і пінкою голяться - то так по-чоловічому і сексуально!"
    Тільки станком бриюся, та й сухе гоління мені по шкірі не йде.

• Подобається Подобається x 1
  8. Іспанка

Взагалі, процес гоління (чи то станком і пінкою, чи то електробритвою) то дуже сексуально. Люблю за тим спостерігати. В тому є щось таке притягуюче.:yes:

9. thinkers

thinkers Well-Known Member

Того, що Ромко міняє щомісяця, мені вистачає на рік. Бо голюся 1-2 рази на тиждень:)

10. Іспанка

Глянув аватар - ржав (с) Левандівка :)))

11. thinkers

thinkers Well-Known Member

то через шапочку

12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Це зараз вібраційні бритви працюють від акумуляторів і проблеми з мережею нема. А колись я увімкнув свою совкову вібраційну Еру (поставивши перемикач у положення 127 Вольт) в гамериканську мережу - і ага! 60 герц коливає механіку вище резонансної частоти і бритва не голить! Не вистачає амплітуди качання якоря.
    Хтось з гамериканців подарував мені звичайний "станок" - ото ж вид у мене був ще той (за відсутністю досвіду).
    Благо, один з українців дав напрокат свою "моторну" електробритву і завдяки їй я протримався.

13. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

То ти маєш на увазі голиння обличчя? ;) А то голити все ж можно не тільки його! ;)

14. Іспанка

Звісно, що обличчя. Чоловіки ніг не голять:mocking:

15. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Зате можуть голитися під пахвами ;) Хоч то, канєха, справа смаку :)
    Ну і можуть голити деякі інші частини тіла :))) хоч то теж справа смаку :)

16. Іспанка

Факт:)))

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

дизель+акумулятор? типу гібрид?

18. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

:) :) :)
    Звичайну з колекторним движком, без акумуляторів.

19. coolzak

coolzak Well-Known Member

Я електробритвою не можу,занадто довгу щетину залишає і треба щоденно а станок старого стилю з змінним жилеткою наразі дає найкраще гоління

20. pipie

pipie Well-Known Member

Хіба вібраційні електробритви працюють за принципом коливального контуру?

а де твій аватар? :)