Хто був у Грузії ?

Тема у розділі 'Подорожі світом', створена користувачем Speedo78, 18 кві 2009.

1. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Вирішили ми з сім"єю відпочити цього літа у Грузії... ну, скажем, точно не вирішили, але розглядаємо як один з варіантів... Тим більше, маємо хороших знайомих у Тбілісі, які нас давно запрошують в гості! Наскільки я знаю, частенько відвідують нашу братню країну для поїздки на Кавказ львівські альпіністи і любителі гірських походів...
    Може хто був і підкаже:
    1) Чим краще добиратися (автобусом, поїздом, літаком)?
    2) Які місця відвідати (країна ж невелика, за площею, як наша Галичина, за відпуск можна об"їхати і все подивитися)? Курорти морські, гірські маршрути...
    3) Скільки, приблизно, грошей при собі треба мати, які там ціни?

Ну і, взагалі, може хто знає цікавий туристичний сайт, чи будь-які корисні посилання по Грузії?
    Наперед вдячний за відповіді!

• Подобається Подобається x 5
  2. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

http://tychyna.kiev.ua/autotours/georgia.html

Почитайте здесь, Андрею я доверяю. Только обратите внимание, что он был в 2066 году. Сейчас никто не знает, чем закончится противостояние оппозиции и Саакашвили. Можно еще поискать на Форуме Винского.
    Сам я в Грузии был во времена исторического материализма, страна красивая, сервис был ужасный, народ интересный, но непредсказуемый.

3. Чупага

Чупага Well-Known Member

Сервіс в тур місцях нормальний але я б восени радив їхати ,зараз там може бути холоднiше ніж у Закарпаттю.Ось іхня сайт з готелями та іншими сервісамi ,якщо не реклама.
    http://www.sakartvelo.com/indexOLD.html

4. - это то же самое, что сказать "сейчас никто не знает, чем закончится противостояние "НУ и БЮТ". Туристам-то какая разница? :)

Особенно, если между собой говорить по-украински будут...

• Подобається Подобається x 1
  5. Тим22

Не скажите, в Грузии часто стрельбой заканчивается. В отличии от Украины, у многих калаш под рукой

6. Ну да, у них грунт каменистей...

Да это не тот случай, чтобы до стрельбы доходило. Там всё контролируется, обе возможные цели - мягкая передача власти тем, кому надо или легитимизация сохранения власти у Саакашвили, а также отсутствие (физическое) на политической грузинской сцене "лишних игроков" исключают спланированные провокации. А от шизофреников в любом месте не убережёшься, не дома же сидеть... :)

7. Чупага

Чупага Well-Known Member

Панове уявіть cи, сидять на Батумськiм форумі два грузина і міркують їхати до Галичини або почекати, поки політики заспокоются, бо гори Карпати да чеськi автомати.
    (Кому бути забитому, тому не ховати мами):nea:

• Подобається Подобається x 3
  8. Тим22

Та не говорите, эх где мои 17 лет... Вот племянник мой год назад побывал в Ливане, Сирии и Иордании. Щас где-то по Непалу шастает

9. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Згідний! Думаю, цього разу без стрільюи обійдеться, а "свій кругозор" і географію поїздок однозначно треба розширювати! Головне щоби гроші на це все були ;)
    Всім вдячний за відповіді!!!

10. Nevermind

Nevermind Просто персона

Занепокоїлася я питанням відвідування чудесної країни Грузії найближчим часом. (+ Заодно заскочити до Вірменії, воно там поруч).

Отож, варіанти потрапити до Грузії з Україною на 2011 рік.:crazy:
    1. Автомобільні варіанти:
    а) Чисто автомобільний варіант - один: через Росію через КПП «Казбегі - Верхній Ларс».

Всі інші варіанти на машині вже автомобільно-поромні.

Якби Абхазія не оголошувала незалежність, то в Грузію можна було б гарненько потрапити по чорноморському узбережжю, але на даний момент в'їхати до Грузії з території Абхазії НЕМОЖЛИВО.:cry:

б) на машині до Одеси, а звідти поромом Іллічівськ - Поті. Але: по морю пливти треба 2 дні в один бік, а квитки на пором, навіть не вважаючи перевозу машини, ще дорожче, ніж літак з Києва. :crazy:

в) начебто ще ходить паром з Керчі, який пливе 1 день, але коштує так само дорого як і одеський.

г) варіант для збоченців: на машині до Сочі (можливо їхати через Керч поромом у Порт-Кавказ), від Сочі поромом до турецького міста Трабзон, а звідти - до Грузії.

2. Літакові варіанти: літаки Київ-Тбілісі або Київ-Батумі.

Власне, після аналізу того, що на машині зручним способом ніяк не добратися до Грузії, я швиденько купила квитки Київ-Батумі-Київ. :)

3. Залізничні варіанти не розглядала через те, що вони довгі, виснажливі і, по суті, до Грузії залізницею зараз можна потрапити тільки через Азербайджан, а це - величезний гак, та й часу на це немає. Ще можна - на поїзді до Сочі, а звідти - кометою в Батумі.

Ось, а тепер питання для знавців Грузії: де краще всього зупинитися в Аджарії на приємний малолюдний відпочинок біля моря? :blush:

• Подобається Подобається x 4
  11. Тим22

• Подобається Подобається x 2
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ги-ги... Андрей сам вам сказав, що був у 2066 році? Шось у мене не все гаразд з довірою до нього.:))

13. Tanka

Tanka Well-Known Member

Отут почитайте, будь ласка. В тому місці, до речі можна і до Туреччини пішки перейти :)
    http://sicheslavets.livejournal.com/192429.html, взагалі раджу погортати цей журнал, там ще багато чого цікавого є про Грузію.

14. Полковник

Полковник миється в бані

На какое число купили?

15. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Да на июль наверняка...а иначе:
    Хотя хрен его знает....:scratch_one-s_head:

16. Полковник

Полковник миється в бані

На самолёты за сколько дней до вылета продают?
    На поезд раньше 45 дней не купишь в Москве.

17. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

:scratch_one-s_head:

18. Nevermind

Nevermind Просто персона

Конец мая - начало июня.

Вообще, я планирую сначала послоняться по Грузии (посмотреть всякие Джвари, Светицховели) и Армении, а потом уже и на море несколько деньков поваляться (это уже будет июнь) ...

В районе Батуми... Только в самом Батуми не хочу. Наверняка, это что-то типа местной Ялты. :)

---------- Додано в 20:14 ---------- Попередній допис був написаний в 20:13 ----------

---------- Додано в 20:20 ---------- Попередній допис був написаний в 20:14 ----------

Ага, хороший отчет, только уже слегка устаревший. Например, я читала где-то, что памятник Сталину с той площади в Гори уже убрали - переместили его в музей Сталина.

19. Полковник

Полковник миється в бані

Прикольный рейс.
    Место, хоть, у окошка?
    Украинские авиалинии?

20. Nevermind

Nevermind Просто персона

Ого, люди там не тільки по Грузії і Вірменії подорожували, а ще й по Азербайджану...

---------- Додано в 20:31 ---------- Попередній допис був написаний в 20:27 ----------

а де твій аватар? :)