Вчора одержав лист наступного змісту Ваш обліковий запис на Львівський форум заблоковано, бо хтось намагався увійти під вашим псевдом і з невірним паролем понад 5 разів. Ви зможете спробувати авторизуватись через 15 хвилин. Особа, яка намагалась увійти під Вашим псевдом, діяла з наступної ІР-адреси: 72.233.34.186 Це тільки мені так пощастило? Чи були і інші?
Відповідь: Хотіли вкрасти нік Дивно, але то Г"американска Ай Пі-ха If you have questions regarding abuse, please see our Abuse Issues and IP Addresses Page. Internet Assigned Numbers Authority 4676 Admiralty Way, Suite 330 Marina del Rey, CA 90292 USA +1-310-823-
Відповідь: Хотіли вкрасти нік Просто жах. Треба було не просто написати в заголовку "Хотіли вкрасти нік", а дописати побільше знаків оклику і емоційних виразів...типу "скоти,сволочі" А текст повідомлення не просто жирним, а як мінімум 72 шрифтом, щоб усі усвідомили Ваше обурення. Раджу також описати завдану Вам матеріальну і моральну шкоду внаслідок цього акту вандалізму.
Відповідь: Хотіли вкрасти нік Іронія неуместна.Нещодавно в одного колєги Аську зламали ,там 200 осіб в контакт- листі,тижня два мудохався ,щоб нік відновити,відновив
Відповідь: Хотіли вкрасти нік Мota_boy і Deus igrok, При "старому" движку були набагато крутіші вторгнення. А тут зловмисника було заблоковано вчасно. На деяких форумах движок видає попередження, якщо попередній раз ви заходили з іншої адреси (напр. робота / домівка). Щось не спободається - контрольне запитання. P.S. А ще деякі движки мають опцію "login security":
Відповідь: Хотіли вкрасти нік поставте" запамятати мене" і при новому вході,використовуйте старе посилання,і такого не буде ніколи
Відповідь: Хотіли вкрасти нік Під виглядом мене теж хтось намагався увійти. Одразу попереджаю, що вгадати мій пароль неможливо без спеціальної техніки. Якщо хтось думає, що там щось на кшталт bezsmertna, trotil та ін, то глибоко помиляється. Можете навіть не пробувати підібрати, все одно не вийде.
Відповідь: Хотіли вкрасти нік Ваш обліковий запис на Львівський форум заблоковано, бо хтось намагався увійти під вашим псевдом і з невірним паролем понад 5 разів. Ви зможете спробувати авторизуватись через 15 хвилин. Особа, яка намагалась увійти під Вашим псевдом, діяла з наступної ІР-адреси: 67.82.251.154
Відповідь: Хотіли вкрасти нік В мене на форумі ІР 72.233.34.186 вже давно заблокована. Ці кульхацкери не тільки на ЛП зазіхаються, а й по цілому світі пакостять
Відповідь: Хотіли вкрасти нік Вчора одержав лист наступного змісту Ваш обліковий запис на Львівський форум заблоковано, бо хтось намагався увійти під вашим псевдом і з невірним паролем понад 5 разів. Ви зможете спробувати авторизуватись через 15 хвилин. Особа, яка намагалась увійти під Вашим псевдом, діяла з наступної ІР-адреси:74.53.243.34
Відповідь: Хотіли вкрасти нік Блокування ІР марна справа. Вони використовують публічні проксі, кількість їх вимірюється тисячами, обновлюються кожен день, трудно шось з тим зробити. Потрібно шукати інші шляхи...
Відповідь: Хотіли вкрасти нік Це питання скоріше до адміна, бо він знає специфіку саме цього форуму. Я працював з іншими форумами, але якщо будуть питання - відповім. Але одна порада стосується усіх - якщо у вас пароль типу дати свого народження/дітей/інших членів сім'ї, імена кішок/собак, слова "пароль", "секс", "вася" - краще змініть на щось важче. І не забувайте про всі спроби крадіжки ніків повідомляти в цю гілку П.С. до адміна: якщо є технічна можливість, зробіть бекап форуму, так на всяк випадок.