Всім привіт! Така в мене проблема: є один сервер,який постійно підключений до інету! Він роздає інтернет на юзерів в мережі. Я на ньому зробив сайт, яким можна користуватись в мережі будь-кому!!! Як зробити так, щоб цей сайт було видно в інтернеті??? В мене постійна ір, є також 2 ДНС, но не знаю що з ними робити! Домен я реєстрував, но також не знаю чи правильно! Роз"ясніть чайнику як це все звязати! Додано через 44 хвилини Велике ДЯКУЮ! Буду читати! Якщо щось не буде ясно - знову звертатимусь!
Відповідь: Допоможіть настроїти хостинг на власному сервері дуже мало інфи http://www.ruscms.ru/forum/index.php
Відповідь: Допоможіть настроїти хостинг на власному сервері а який сервер стоїть?... підозрюю, що денвер ().... там у конфігураційному файлі замість темп директорії тре встановити глобальну айпішку (яка дивиться в нет).... але ваша ідея не найкраща, якщо чесно...
Відповідь: Допоможіть настроїти хостинг на власному сервері Так, денвер, і змінив конфіг -прописав, щоб було видно з мережі і знету!! а як це все прия"язати до моєї ір і ДНС + домен??? І чого ідея не найкраща? Тож не завжди треба полягатись на інших, щоб за тебе робили!
Відповідь: Допоможіть настроїти хостинг на власному сервері можна й по айпішці заходити.... ідея не найкраща, бо канал у вас — я впевнений — не дуже широкий.... якщо всі юзери з сітки в інтернеті — зайти на ваш сайт буде проблематично....
Відповідь: Допоможіть настроїти хостинг на власному сервері Яксаме по ІР можна заходити? так як зараз - не можна! А з тим що фожливо інет тугий є, то не проблема! Якщо буде потрібну візьму свою виділенку, а так зараз 512/1024кб/с!
Відповідь: Допоможіть настроїти хостинг на власному сервері Нікого не слухай,роби! Додано через 2 хвилини куме, а скіко ж то треба,куди вже ширше? як буде ширеє ,то овчинка видєлки не буде варта
Відповідь: Допоможіть настроїти хостинг на власному сервері я так підозрюю, що це загальний об’єм переданої-отриманої інформації на всю мережу... чи я помиляюся?.. ну, не вірю я в те, що можна зробити сервер в локальній мережі... от і адмін з моєї сітки хоче відкрити внутрішній форум в нет.... він і зараз “відкритий”.... спробуйте подивитися: 194.44.120.157... чи 194.44.129.224.... і як, вдалося?.... може бути порт інший....
Відповідь: Допоможіть настроїти хостинг на власному сервері ні, це не об"єм, а швидкість-бізнес час -512кб/с, 1024кб/с - не бізнес час, і без обмеження отримання-передачі даних, а скачують так десь 30-50Гб/міс. Цей сервер - звичайний комп,який стоїть і "гуде" цілоджобово. Через нього всі конектятся до інету! Я на ньому ставлю обмеження різні: по закачці, по шкидкості, по часу для кожного юзера! а 194.44.120.157... чи 194.44.129.224.... - в мене не заходить!
Відповідь: Допоможіть настроїти хостинг на власному сервері мабуть айпішки адмін повністю “вбив”.... ви спробуйте зайти на свій комп через проксі, а краще з іншого (не мережевого) комп’ютера — тоді й побачите справжню швидкісь і можливість зайти.... конфігурували файл папки “кастом”, в якій і розміщено (звичайно, а де ще денвер дозволить!) форум.... зараз просто не згадаю що саме прописували.... там є одна дефолтна директорія, на яку денвер сварився.... замість тих параметрів прописали айпішку.... забрали порт, який по дефолту був встановлений.... хоча це й не обов’язково...
Відповідь: Допоможіть настроїти хостинг на власному сервері В тому ж і справа, що через проксі в мережі можна зайти, а от не через проксі, чи з іншого компа - не можна! Я просто хочу навчитись оце все діло настройювати, поки є можливість пробую на сервері з мережі. Мені не обов"язково, щоб хтось на цей сайт заходив, якщо ж взагалі мені вийде його рідняти! То ж народ, допомагайте! Зарання дякую!:no:
Відповідь: Хостинг на власному сервері А ось тут слабо пошукати? 1. http://www.vbsupport.org/forum/showthread.php?t=13111 2. http://www.vbsupport.org/forum/showthread.php?t=12330 Дуже докладно описана процедура. А що не зрозуміло Google завжди допоможе. :D:dance:
Відповідь: Хостинг на власному сервері чужі форуми рекламувати не будемо..... тим паче, на який я забанений (жартую)... можна... можна погуглити.... можна зайти на сайт "а*****т-ру".... але пан питається у нас, тому -- якщо знаємо -- підказуємо, а не знаємо -- не підказуємо.....
Відповідь: Хостинг на власному сервері база по провайдерам хостинга, доменных имён, и дата-центров http://internet.moy.su/forum/78
Хостинги ... Я завжди використовув хостинги для розміщення сайту, чи можна якось розмістити сайт на своєму комп'ютері , ну ніби щоб мій комп*ютер став тим самим хостингом, і щоб мій сайт було видно в неті ... І ще одна проблемка мені треба щоб я міг використовувати mysql , phpmyadmin тощо ... Чи можлива реалізація такого і як?))
всьо можна єслі астарожна.... 1. купити виділену айпішку... 2. зареєструвати домен... 3. прикріпити днс до айпішки... 4. встановити апач (оптимально) + пхп5 + мускул... 5. оплатити широкий канал... все.. хостінг дешевше....
Вигідно тільки за умови, якщо хостинг для розміщення кількох десятків-сот Гб. Для невеличких проектів тільки оплата за електроенергію буде приблизно така сама як оплата за якісний хостинг. А ще треба канал 512-1024К - ще 100-150 грн/міс + (якщо необхідно) статична айпішка 25-50 грн. На мому комп'ютері з якого я зараз пишу, влаштований такий хостинг: проект на 5Гб + невеличкі проекти в стадії розробки. Айпішка динамічна, канал 512К, більше 768К лінія не потягне. Незручності: інколи пропадає світло або інет, інколи є потреба в обслуговуванні системи (чистка від пилюки, встановлення ПЗ яке вимагає перезавантаження системи і т.д.).
тут дійсно така система, що для малобюджетних проектів пасує шаред хостинг або ж власний комп в якості сервера (хостинг дешевше), а для серйозних проектів вже береться виділений сервер (хостери заставлять за нагрузки )
Пораджу реалізувати це на CentOS детально ось тут http://ru.wikipedia.org/wiki/CentOS , офіційний сайи http://www.centos.org/ один раз налаштував і забув.
Вчорашній експеримент показав добрі результати: Мій Житомирський приятель Д., програміст і музикант (який прийняв дуже активну участь у голосуванні за Нірванчину Білочку), часто просив мене скачати й перекинути йому великі обсяги музики та відео. Нам обом набридло користуватися проміжними "шаровими" файлообмінниками і я пустив його через Radmin на "ліву" офісну машину, яку я використовую для завантажень (WinXP SP3). Д. встановив на ній shrrp3r і запустив ftp-сервер. Тепер він сам може запустити там завантаження, а після закінчення тягне собі файли по ftp. Балдіє від швидкості (500 мбіт/с). А на мій домашній комп з того сервера летить 2-3 Мбіт/с (Воля). У Д. в Житомирі - анліміт по Україні, але р2р протоколи повзуть дуже повільно. Адреси - внутрішні. Сьогодні розшарив для нього терабайтник, який стоїть у моєму "основному" компі. "Головна садиба" фірми погрожує перевести наш офіс на корпоративні мережі, де р2р взагалі заблоковано і деякі цікаві ресурси недоступні. На цей випадок я готую гідну "відповідь Чемберлену": домовився на провайдерському вузлі, що поставлю там "лівий" серверок, яким керуватиму дистанційно. Зайвий трафік їх не турбує. Шкода, що більш-менш пристойні винчестери усі розтягли по домівках, але 20+40 в системі + 40 у "кишені" для початку вистачить. І житомирянин, ясна річ, буде там пастися. Тільки би влізти у ту сітку, звідки можна буде дурити торентс.ру (завантаження з-під мюторент 1.8 поза лічильником, роздача з-під іншого клієнта через лічильник).