Хорошковський, набріолінена істота - міністр фінансів

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Свидетель, 18 січ 2012.

1. Свидетель

Свидетель Well-Known Member

- гы ... до чо ж человек та талантливый :good:

http://www.golosua.com/main/article...ost-ministra-finansov-valeriya-horoshkovskogo

2. bayard

bayard Дуже важлива персона

блин, ну вы уважение-то к форуму имейте, трудно писать название без ошибок???
    Набріолінена істота

3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

хорошковський просто якийсь колекціонер :)
    збирає посади

4. Свидетель

- так а чо - у нас же форум русско-украинский - всё по справедливости :
    - одно слово на русском , друге - українською :rolleyes: ... к тому же это цитата одной ориджинал русскоговорящей особы , позже перешедшей на мову ;)

5. bayard

bayard Дуже важлива персона

1. слово набриорлинена не имеет аналогов ни в русском, ни в украинском. готов спорить на 1000евро.
    2. не на українському, а українською (мовою).
    п.с. [CENZ]эххх, поколение пепси....[/CENZ]

6. duncan

правільна пісать нє на украінскаму, а українською

7. Фауст

Фауст Well-Known Member

Форум не русско-украинский, а украино-русский :)

8. Свидетель

- ок - исправил ... вчитися ніколи не пізно ))

9. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

Переконаний, що як колись оточення Єльцина привело Путіна до влади, так Льовочкін і Фірташ готують Хорошковського на заміну Януковичу, котрий своєю діяльністю не залишив сумнівів у власній дибільності навіть своїй колишнім прихильникам (мушу визнати, червоніючи від сорому, у тому числі і мені)...
    Доречі, цікава стаття по сабжу - Операція "спадкоємець"? Сергій Лещенко ("Українська правда")

З власних спогадів можу додати, що пан Хорошковський у 90-х в Криму мав щільні стосунки з славнозвісним ОЗУ "Сейлем". Бандюги з цього угрупування так вели агітацію за напомаженого "Кена":rolleyes:, що іншим політикам можна тільки позаздрити...

10. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Хай готують. Бо тільки коли вони перейдуть усі можливі межі, які хоч якось імітують демократичний політичний процес - тоді революція вдарить у повну силу.

11. Orthodox

Ви у це справді вірите?

12. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Звісно. Після арабських революцій і подій у Росії це можна прогнозувати з достатньо високою ймовірністю. Я думаю вибори стануть критичною точкою. "Покращення життя вже сьогодні" не стало достатнім поштовхом для протестів, але це й не дивно - у 90-ті ж теж народ не виходив на вулиці скидати владу, що не забезпечує придатний рівень життя, тому не варто було чекати цього й зараз. Але завдяки йому не знайдеться, мабуть, жодної людини в Україні яка задоволена синьожопою владою, це накопичується, накопичується потроху.
    А от обурення спробою покласти на громадянські права людей обирати владу вже було приводом для "помаранчової революції", і стане знову.

13. Orthodox

Це так. Навіть серед колишніх прихильників.
    Було і закінчилось нічим - реванш регіоналів має місце бути.
    Навряд. Слід зауважити, що у арабів, на відміну від українців, не було сумного досвіду революцій. А громадяни України, на мою думку, витратили заряд пасіонарності на Майдані...:pardon:

14. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

"Эх...если бы молодость знала...если бы старость могла..."
    Згідний але не зовсім. Все таки за 20 років ми стали трохи інші. Принаймі страху перед владою стало набагато меньше. А ось апатії побільшало. Попробували за 20 років і "червоних" і "помаранчевих" і "блідо-блакитних"....А в результаті все вони виявились сіро-зеленого, доларового кольору....Ось і розвилась у людей зневіра...Чк казав один персонаж:
    " Красные прийдут - грабют...белые прийдут - грабют...зеленые прийдут - грабют. И куды будному крестьянину податься?" (с)

15. duncan

змінив назву теми

16. FourA

FourA Дуже важлива персона

Грянет гром не из тучи, а из навозной кучи!

17. Orthodox

моветон!:negative:

18. Свидетель

- арабы выгоняли буружев со своих территорий - чем не революция ?

- просто у арабов оч много молодёжи - у нас такого ресурса нет.
    И у араба есть вера в то , что если он и умрёт за святое дело ( а сбросить мубарака или кончить каддафи - это для них святое ) - то в тот же день окажется в раю с гуриями ;)
    ... так что до арабов нам ещё оч далеко - скорей всего не доживём до подобных успехов.

19. FourA

FourA Дуже важлива персона

Русская народная пословица, однако!
    Извините, глубокоуважаемый господин Orthodox, но я позволю себе не согласиться!
    На мой скромный взгляд, моветоном является как раз призывы к насилию и революциям, исходящие от сидящих за компов товарисчей....
    Пугать насилием и ругать власть, сидя за клавиатурой, конечно, требует большой смелости, но я почему-то к такого рода словам отношусь с большой иронией...
    Я уже написал в ответе на один подобный пост - я сам тоже очень смелый!
    Я бесстрашно обзываю Обаму чернож*пой обезьяной. И никого при этом не боюсь!

20. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Вы это ввввв всерьёз? %-)

а де твій аватар? :)