Я живу в Белорусии в 20км. от границы с Украиной. Давно хотел переехать к Вам но последний приход к власти Януковича на некоторое время охладил мой пыл. Сейчас у Вас вроде всё налаживается в том направлении которое я приветствую и готов поддерживать. Хотел бы услышать мнение коренных украинцев о желающих приехать "на готовенькое" так сказать.
Приїздіть. Тут зараз твориться історія. Ну і нічого тут ще не "готовєнькоє", роботи хоть греблю гати. Але, є надія і це головне. ---------- Додано в 18:32 ---------- Попередній допис був написаний в 18:31 ---------- А ви вмієте писати білоруською? Гарна мова.
Классная житуха у нас в БССР. После создания этой темы у меня страницы Львовского форума не открываются. Видповедь я написать могу а вот увидеть её на странице также как и ответы других форумчан не могу. Только заголовки тем и всё. Пишу с ноута читаю на телефоне.
А ви вмієте писати білоруською? Гарна мова.[/QUOTE] Я бы с задавальненем але правилы форума накольки я ведаю забараняють карыстаца другой мовай акрамя украинской и расейскай. И яще на "клаве" не хапае некальки литар.
Хотів би вам порадити... Вивчайте свою мову, згадуйте свою мову, не дайте їй пропасти. Це надзвичайно гарна, ніжна і багата мова. Як і ваші люди. Я вчився з багатьма білорусами в інституті, мав багато друзів. Багато з них розмовляли і українською, до речі, наш староста курсу з Бреста, на жаль, вже покійний. Можливо, колись відродиться наша спільна держава в якій ми перебували більше 700 років - білоруси, поляки, українці і литовці. І при згадці про неї кацапи відразу накладали в штани.
Точніше - Союз держав. Від Чорного до Балтійського моря. У майбутньому може сформуватися реальний конкурент ЄС.
За параду дзякуй але поляки и литовцы уже в EC да и Украина (к моей радости) вроде тоже туда собирается.
Буде і Білорусія. Якщо не буде проковтнута Ордою. Від вас, білорусів, все залежить. Навіть бацька почав міняти свій тон. Ніхто не хоче бути рабом найгіршої нації світу.
tiavik лише зараз я зрозумів, що на Вашому аватарі - справжній Прапор Бєларусі. Ви би його якось "геометрично" оформили - рамкою, або живе фото поставте. Інакше втрачається ідентифікація. Дякую.
Нехай бєларуси виріщують самі- потрібен чи не потрібен. Мені наприклад не потрібна Кубань - там ватники гірші за луганд*нських.