Якщо вже є подібна тема, то перенесіть мої пости туди. Якщо нема - давайте започаткуємо. Будемо виставляти досягнення наших дітей. А може і свої. А чому б і ні?
Я хочу похвалитися своїм синочком. Він студент університету тут у нас в Вашингтоні. Вчиться на інженера. А це робот, якого вони з його університетським товаришем зробили. View: https://www.youtube.com/watch?x-yt-cl=84838260&v=Xx-u9sPjVro&x-yt-ts=1422327029
Ну хлопці молодці, розумнички!! Скільки часу їм пішло на таку розробку, і де його можна використовувати? Може я буду смішною, але би хотіла такого в хаті щоб речі на місце складав, посуду мив!
Ви всі подробиці розпитайте Назара на Ютубі. Там можна коментувати і запитувати. Він добре розуміє українську і пише, хоч і недосконало. Але я так розумію, що їхній тільки боулінгом займається. Попросіть, може змайструють такого, що миє посуд.
Пані Оля це круто,передайте йому,що він молодчинка.Хай продовжує в такому ж дусі ,думаю з такими успіхами він далеко зайде)
Всім дякую за хороші слова на адресу мого сина. Я йому все передам. Він у мене дійсно хороша дитина. Зараз на канікулах вдома. І не сидить дарма, а йде на роботу щодня, де тільки є. І сам собі в машині мотор зремонтував, і коло комп"ютера мені все поробив, що треба було. Одним словом - золоті руки має. І найстарший теж такий майстер.
Пані Оля дайте якісь рецепти щодо виховання) А також сина маю правда ще маленького, але знаю що добре в дитині треба прищипляти з малку
А щиплення - то нормально))))) Мені страшно уявити, ким він виросте, як мама з ним таке витворяти буде)))))))))
Да нет никакого рецепта, гены и личный пример. вот моя дочь взяла лучшее что было у меня и жены. А сын взял худшее у меня и лучшее у жены. Нет он сейчас исправился, в Испании у него есть постоянная работа. Хотя у меня он перенял не только плохое, например предпринимательскую жилку. В 14 лет он создал подписное и рекламное агентство, дело в том что в конце 90-х на нашем поселке не было киоска Союзпечать. Сын обошел поселок с предложением поставлять газеты и журналы, покупал потом на оптовом рынке и разносил. Как то я его привлек для рекламы нашей фирмы, он нанял с десяток пацанов и завалил рекламой весь город. Его даже приглашал Ахметов и Колесников