Хочу купити собі Mersedes Vito (Viano). Mercedes-Benz Vito пасс. Viano Хочу купити собі таку машину і звертаюсь за допомогою у виборі да вас шановні користувачі форуму! Підкажіть будь ласка у кого є така машина на що перше потрібно звертати увагу при виборі такої машини?
Сусід має такого Вітю , коли купляв ,не знав що він заднєприводний, зимою треба пару мішків цементу на задок кидати , щоб не носило .
В мене теж запитання стосовно покупки авто. Читаю, що зараз з"явились у нас електромобілі (може і раніше з"явились), але в продажі я лише нещодавно їх побачила. По цінам виходить біля 20 тис.дол. з новою батареєю. Чи їздить взагалі у нас хто на таких автомобілях? Нещодавно повернулась з Парижа, то там практично на кожному кроці стоять "підзарядки" для батарей для таких авто і багато людей на таких авто їздять. Цікаво як у нас чи пристосуються до таких машин. Поділіться досвідом, у кого вже була практика с такими авто.
А де Ви в нас бачили щоб продавали? Ми теж були в Польщі минулого місяца і теж бачили, що там багато хто вже їздить на електромобілях. Але в Україні не часто зустрінеш на дорогах,а в першу чергу через те, що немає "заправок з підзарядками для батарей" в той час коли в Європі вони просто в центрі міста розташовані біля парківок.
Абсолютно нормальна річ. Більше того скоро підприємства хабара будуть давати у воєнкоматах щоб забрали автівку