Poetka подала хорошу ідею для теми, на яку активно спілкуються дівчата на ДП, обговорюючи своїх чоловіків і розказуючи хто за що ладен був би забити свою половинку (в жартівливо-переносному жанрі; тема про розкидані шкарпетки, неприбрані дрібки, зависеньки чоловіків на пиві та за компом тощо). Так як в нас багато чоловіків, то було б цікаво почути і протилежну думку, тобто про жінок. Хоча, форум в нас універсальний, можемо писати і про тещ, свекрух, домашніх тварин і всіх, в кого ви ладні за щось кинути капця
Кинути капця........це не дати ляпасА іноді хочеться саме ляпас,щоб ручечка відбилась на щічціА противній людині хочеться в слід плюнути..................на неї й капця буде шкода
Тема не про аж на стільки противних людей Про противних людей тема Ромка.. -- Послала чоловіка в магазин за солодощами. Кажу, якщо теж будеш, то купи більше. Нє, нє, він на дієті, він не буде.. Ага! Схавав має всі мої вафлі і вже до тістечок шоколадних добирається, тоді як я помаленько, смакуючи тільки одну вафельку встигла з'їсти.. :ireful: То за таке хочеться кинути капця
Хм... перший випадок... взнала, жи в нас дома існує шкарпеткова країна... тобто місце де складаються "стоячки" і ця "країна" далека від пральки чи кошика для прання... Другий - коли я 1,5 тижні відходила від операції і потрапила додомцю... так він навіть сміття не виніс з хати, хоча при звичному режимі кричить, що за пів дня відро смердить... я вже не кажу, що зібрала 3-ри міхи сміття... І постійне... неспроможність не те що помити за собою чашку чи витерти крихти зі столу, або сховати хліб за собою..., а все це разом, щоденно і постійно!!! Ну і... в магазин без списку необхідностей віправляти просто не можна... купить не тільки 30%, але і точно не те що треба..., при чому 50% від того за пару днів доведеться викинути... ех...
Мій, на щастя, за собою прибирає і миє, хоч і не ідеально, але все ж Зато тутже прибігає свекруха і каже, що то не чоловіча робота, і що я мушу все вдома сама робити, бо так було в їх родині :ireful: Тоді хочеться в неї кинути капця, щоб не робила з чоловіка лінюха! Хоча, здається, вона вже переглянула своє ставлення до цього, бо деколи його просить щось за нею прибрати.
Хм..а я тойво..про тьощу не буду... Пальці втомляться... І часу мало... В 10-й маю йти по одній справі...не встигну..о наболєвшем....
Ой, уявила скільки б мій чоловік написав про мене! Особливо за забуті горнятка з кави біля компа чи телевізора))) Деколи так буває, особливо ввечері, що настільки захочеться чогось солодкого, а його нема. Для таких випадків зробила собі "заначку". І ось одного разу, коли нестерпно захотілось цукерка, відкриваю я свою ничку, розгортаю цукерок - а там замість смачного цукерка папірчик замотаний! Відкриваю ще один - те ж саме! А то мій коханий чоловік з"їв цукерки і поробив такі муляжі Готова була йому добре капцем натовкти.
Я маю одну-єдину претензію до дружини. І мав. І буду мати! Вона по 2 години розмовляє по телефону. З подругою, з якою годину назад бачилася на роботі! Розмовляє про те, як рік тому здохла кицька, і яка вона була страшенно розумна і пухнаста! Жіноча логіка іноді просто вбиває мозок чоловіка... З шкарпетками у нас порядок. З моїми шкарпетками... Але у нас біда - двоє хлопців. По-перше, ноги у них уже як у мене. І свої шкарпетки мені приходиться ховати! По-друге, чудовий приклад татка їх чомусь не виховує, і шкарпетки бігають по квартирі... Тому іноді приходиться діяти методами шантажу і погроз. Мамця також час від часу потрапляє в табір ворогів, бо жаліє їх, тобто синочків! А ще підривну роботу веде бабця! Вона крадькома дає їм гроші, які не контрольовані батьком, і це саме тоді, коли він накладає кару! Все виховання - нанівець! Іноді почуваю себе, як в тилу ворога...
О! Це тема для мого брата! Його не тільки я прагну копнути, а і вся родина! Після універу вирішила поспати, бо ввечері мала іти на побачення. Прокинулася, бо вже хлопець за мною зайшов, вийшла в коридор сказати, щоб почекав, поки я одягнуся...А він як почне реготати!!! І каже, щоб подивилася у дзеркало...я дивлюся, а у мене чорним фломастером намальовані вуса, як у Гітлера!
А я би тапком кинув ... прямо в купол тому хлопу, що з бабаком тінь шукав і терендів про ранню весну.
тапком кидати не хочу, але явно дратує синдром "шопоголіка", коли висилаєш в магазин за хлібом а він приносить цілу сумку "нужностей". ось так і ходимо в магазин разом...втрьох .... з тапком
А моя свекруха вже ся гризе..............тре сунички розсадити,тре то і то..............як городи почнуться буде чисте пекло......А мій каже ,шо накупе їй тої бульби,і все до бульби,та то нє.............як поле буде пустувати,тре шось запхати в него, а обробляти питання кому? треба в першу чергу гроші заробляти,будуть гроші все решта ся купит але вона то не розуміє, шо він паше до ночі і навіть інколи і у вихідні,то хіба то поле вночі засаджувати...............Ото будеА ше до того полечка тре добратисьпоки доберешся,вже й ніц не хочеться,тіко відлежатись Йой шо буде,шо буде,коли веснонька прийде, і садити буде тре...........
Пригадалось... Був у нас один командир батальйону Сергій Р. Нормальний мужик, командир і товариш. Дружину мав, вчительку. А вона капку птаха мала. Якось засиділись в чоловічій компанії, потім на каву... По хатах по дванадцятій розійшлись. На рано Сергій прийшов на службу з ЧЕРВОНИМ чолом і низько натягнутим кашкетом. Жона вночі зеленкою на чолі написала коротеньке слово із трьох букв . Ви ж знаєте, як змивається зеленка Зараз він командиром бригади, великий начальник, а вона вчителька в Стрию... Без чоловіка... Тепер про капці... Якщо без політики, то навіть не знаю... Зрештою, в тих політиків в кого хотів би кинути, вже або поза політикою, або в опозиції...
Бывает и хуже капця "11 марта 2010 Кровавая трагедия разыгралась в Киевском районе Донецка 9 марта. Муж убил ножом собственную жену. В милиции говорят, подобные конфликты часто регистрируются во время праздников и становятся их своеобразным кровавым окончанием. Как рассказал начальник криминальной милиции Киевского райотдела Донецка Сергей Бушуев, в этот день 50-летний глава семейства, будучи уже изрядно выпившим, разделывал на кухне утку, когда его жена принялась выяснять отношения, не церемонясь в выражениях. В какой-то момент мужчина не выдержал, и ударил супругу ножом в шею, оставив орудие убийства в кровоточащей ране. После этого он пригласил соседа, показал ему результаты деяний рук своих, взял топор и заявил: «Теперь ты будешь моим заложником». Похоже, что убийца смутно осознавал, что происходит, ибо не стал запрещать невольному гостю звонить в милицию. Будучи задержанным и слегка протрезвевшим, обвиняемый припомнил, что поводом для скандала стали 15 грн., которые он потратил без ведома супруги.
треба було замалювати той напис зеленкою і підписати білими буквами "Грінпіс" во, во. І з тещею по мобільнику теліпатися по півдня про те який листочок з'їла коза, і кіко ложок вчора мили бо були гості .... а як доходить до того що сказати щось потрібно, то вічно "Передзвони мені а то на рахунку нема" А ще би за що не лише капцем а й валянком не гріх дати то за , вибачте на слові, дурнуваті занудні серіали, які іменно треба дивитися ввечері, хоча вони транслюються вдень. Ті серіали не то що дивитися, слухати противно
Ні, моя не дивиться, слава Богу! За неї теща всі підряд передивляється. Та тещу я люблю - вона заслужила свої серіали - робочого стажу у неї понад 60 років! Я стільки не проживу, скільки вона працювала.