Хочеться кинути капця..

Тема у розділі 'Кімната сміху', створена користувачем nirvanka, 11 бер 2010.

1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Poetka подала хорошу ідею для теми, на яку активно спілкуються дівчата на ДП, обговорюючи своїх чоловіків і розказуючи хто за що ладен був би забити свою половинку (в жартівливо-переносному жанрі; тема про розкидані шкарпетки, неприбрані дрібки, зависеньки чоловіків на пиві та за компом тощо). Так як в нас багато чоловіків, то було б цікаво почути і протилежну думку, тобто про жінок. Хоча, форум в нас універсальний, можемо писати і про тещ, свекрух, домашніх тварин і всіх, в кого ви ладні за щось кинути капця :mocking:

• Подобається Подобається x 2
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

Кинути капця........це не дати ляпас:)А іноді хочеться саме ляпас,щоб ручечка відбилась на щічці:)А противній людині хочеться в слід плюнути..................на неї й капця буде шкода:)

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Тема не про аж на стільки противних людей ;) Про противних людей тема Ромка..

--
    Послала чоловіка в магазин за солодощами. Кажу, якщо теж будеш, то купи більше. Нє, нє, він на дієті, він не буде.. Ага! Схавав має всі мої вафлі і вже до тістечок шоколадних добирається, тоді як я помаленько, смакуючи тільки одну вафельку встигла з'їсти.. :ireful:
    То за таке хочеться кинути капця :)))

• Подобається Подобається x 18
  4. Iriska

Iriska Well-Known Member

Хм... перший випадок... взнала, жи в нас дома існує шкарпеткова країна... тобто місце де складаються "стоячки" і ця "країна" далека від пральки чи кошика для прання... Другий - коли я 1,5 тижні відходила від операції і потрапила додомцю... так він навіть сміття не виніс з хати, хоча при звичному режимі кричить, що за пів дня відро смердить... я вже не кажу, що зібрала 3-ри міхи сміття... І постійне... неспроможність не те що помити за собою чашку чи витерти крихти зі столу, або сховати хліб за собою..., а все це разом, щоденно і постійно!!! Ну і... в магазин без списку необхідностей віправляти просто не можна... купить не тільки 30%, але і точно не те що треба..., при чому 50% від того за пару днів доведеться викинути... ех...

• Подобається Подобається x 9
  5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Мій, на щастя, за собою прибирає і миє, хоч і не ідеально, але все ж :) Зато тутже прибігає свекруха і каже, що то не чоловіча робота, і що я мушу все вдома сама робити, бо так було в їх родині :ireful: Тоді хочеться в неї кинути капця, щоб не робила з чоловіка лінюха!
    Хоча, здається, вона вже переглянула своє ставлення до цього, бо деколи його просить щось за нею прибрати.

• Подобається Подобається x 7
  6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хм..а я тойво..про тьощу не буду...:scratch_one-s_head:
    Пальці втомляться...:nea:
    І часу мало...:dntknw:
    В 10-й маю йти по одній справі...не встигну..о наболєвшем....:sorry:

• Подобається Подобається x 18
  7. Locke

Locke невиправний реаліст

То в чому справа? :)

8. olya_d

olya_d Well-Known Member

Ой, уявила скільки б мій чоловік написав про мене! :))) Особливо за забуті горнятка з кави біля компа чи телевізора)))

Деколи так буває, особливо ввечері, що настільки захочеться чогось солодкого, а його нема. Для таких випадків зробила собі "заначку". І ось одного разу, коли нестерпно захотілось цукерка, відкриваю я свою ничку, розгортаю цукерок - а там замість смачного цукерка папірчик замотаний! Відкриваю ще один - те ж саме!:ireful1: А то мій коханий чоловік з"їв цукерки і поробив такі муляжі :ireful1::ireful1::ireful1: Готова була йому добре капцем натовкти.

• Подобається Подобається x 21
  9. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я маю одну-єдину претензію до дружини. І мав. І буду мати! Вона по 2 години розмовляє по телефону. З подругою, з якою годину назад бачилася на роботі! :haha: Розмовляє про те, як рік тому здохла кицька, і яка вона була страшенно розумна і пухнаста! :haha:

Жіноча логіка іноді просто вбиває мозок чоловіка... :hang1: :)

З шкарпетками у нас порядок. З моїми шкарпетками... Але у нас біда - двоє хлопців. По-перше, ноги у них уже як у мене. І свої шкарпетки мені приходиться ховати! :sad: По-друге, чудовий приклад татка їх чомусь не виховує, і шкарпетки бігають по квартирі... Тому іноді приходиться діяти методами шантажу і погроз. Мамця також час від часу потрапляє в табір ворогів, бо жаліє їх, тобто синочків!

А ще підривну роботу веде бабця! Вона крадькома дає їм гроші, які не контрольовані батьком, і це саме тоді, коли він накладає кару! Все виховання - нанівець! :ireful1:

Іноді почуваю себе, як в тилу ворога... :)))

• Подобається Подобається x 27
  10. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Чужi вафлi смакують бiльше :sorry:

• Подобається Подобається x 5
  11. Alicia

Alicia Well-Known Member

О! Це тема для мого брата! Його не тільки я прагну копнути, а і вся родина!
    Після універу вирішила поспати, бо ввечері мала іти на побачення. Прокинулася, бо вже хлопець за мною зайшов, вийшла в коридор сказати, щоб почекав, поки я одягнуся...А він як почне реготати!!! І каже, щоб подивилася у дзеркало...я дивлюся, а у мене чорним фломастером намальовані вуса, як у Гітлера!

• Подобається Подобається x 19
  12. Romko

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

А я би тапком кинув ... прямо в купол тому хлопу, що з бабаком тінь шукав і терендів про ранню весну.

• Подобається Подобається x 11
  14. Green belt

Green belt Well-Known Member

тапком кидати не хочу, але явно дратує синдром "шопоголіка", коли висилаєш в магазин за хлібом а він приносить цілу сумку "нужностей".
    ось так і ходимо в магазин разом...втрьох ..:pardon:.. з тапком :)

• Подобається Подобається x 6
  15. Romko

Навіяло....

• Подобається Подобається x 2
  16. poetka

poetka Дуже важлива персона

А моя свекруха вже ся гризе..............тре сунички розсадити,тре то і то..............як городи почнуться буде чисте пекло......:sad:А мій каже ,шо накупе їй тої бульби,і все до бульби,та то нє.............як поле буде пустувати,тре шось запхати в него, а обробляти питання кому? треба в першу чергу гроші заробляти,будуть гроші все решта ся купит:) але вона то не розуміє, шо він паше до ночі і навіть інколи і у вихідні,то хіба то поле вночі засаджувати...............Ото буде:cry:А ше до того полечка тре добратись:)поки доберешся,вже й ніц не хочеться,тіко відлежатись:cry:

Йой шо буде,шо буде,коли веснонька прийде, і садити буде тре...........

• Подобається Подобається x 12
  17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Пригадалось...
    Був у нас один командир батальйону Сергій Р. Нормальний мужик, командир і товариш. Дружину мав, вчительку. А вона капку птаха мала. Якось засиділись в чоловічій компанії, потім на каву... По хатах по дванадцятій розійшлись. На рано Сергій прийшов на службу з ЧЕРВОНИМ чолом і низько натягнутим кашкетом. Жона вночі зеленкою на чолі написала коротеньке слово із трьох букв :))) . Ви ж знаєте, як змивається зеленка ;)
    Зараз він командиром бригади, великий начальник, а вона вчителька в Стрию... Без чоловіка...
    Тепер про капці...
    Якщо без політики, то навіть не знаю... Зрештою, в тих політиків в кого хотів би кинути, вже або поза політикою, або в опозиції...

• Подобається Подобається x 5
  18. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Бывает и хуже капця

"11 марта 2010

Кровавая трагедия разыгралась в Киевском районе Донецка 9 марта. Муж убил ножом собственную жену. В милиции говорят, подобные конфликты часто регистрируются во время праздников и становятся их своеобразным кровавым окончанием.

Как рассказал начальник криминальной милиции Киевского райотдела Донецка Сергей Бушуев, в этот день 50-летний глава семейства, будучи уже изрядно выпившим, разделывал на кухне утку, когда его жена принялась выяснять отношения, не церемонясь в выражениях. В какой-то момент мужчина не выдержал, и ударил супругу ножом в шею, оставив орудие убийства в кровоточащей ране.

После этого он пригласил соседа, показал ему результаты деяний рук своих, взял топор и заявил: «Теперь ты будешь моим заложником». Похоже, что убийца смутно осознавал, что происходит, ибо не стал запрещать невольному гостю звонить в милицию. Будучи задержанным и слегка протрезвевшим, обвиняемый припомнил, что поводом для скандала стали 15 грн., которые он потратил без ведома супруги.

• Подобається Подобається x 3
  19. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

треба було замалювати той напис зеленкою і підписати білими буквами "Грінпіс" :)
    во, во. І з тещею по мобільнику теліпатися по півдня про те який листочок з'їла коза, і кіко ложок вчора мили бо були гості .... :) а як доходить до того що сказати щось потрібно, то вічно "Передзвони мені а то на рахунку нема"
    А ще би за що не лише капцем а й валянком не гріх дати то за , вибачте на слові, дурнуваті занудні серіали, які іменно треба дивитися ввечері, хоча вони транслюються вдень. Ті серіали не то що дивитися, слухати противно

• Подобається Подобається x 11
  20. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ні, моя не дивиться, слава Богу! :))) За неї теща всі підряд передивляється. :)))
    Та тещу я люблю - вона заслужила свої серіали - робочого стажу у неї понад 60 років! Я стільки не проживу, скільки вона працювала. :)))

• Подобається Подобається x 10
а де твій аватар? :)