Керівник секретаріату Президента Віктор Балога попросив членів майбутньої коаліції більше не писати на Банкову. Щоправда, висловив своє прохання в такій формі, що важко зрозуміти, чи він закликає їх надсилати свої листи обережніше та без розголосу, чи просить конкретніше формулювати вимоги. Повний текст
Відповідь: Хочете Юлю? Скажіть про це Тепер сиджу в туалеті на кляцаю що попало під Caps Lock може хто туалетного папіру ще принесе.:D
Відповідь: Хочете Юлю? Скажіть про це Гей,ДНЕПРОПЕТРОВСК,чіста па панятієм усьо будєт чікі-чікі.Віва,ПР!:bazar:
Відповідь: Хочете Юлю? Скажіть про це І я хочу. І я харківський майонез хочу,бо львівського все рівно нема тута в Донбасі,і в Дніпропетровську не буде скоро. І як буду їхати в Західну Україну,буду візу відкривати в Донецьку,бо так захотіли східняки,вірніше їх біло-сині вожді... (- один з варіантів розвитку подій)
Відповідь: Хочете Юлю? Скажіть про це я не хочу ковбаси, мені не треба мяса, лиш би зірка на Кремлі ніколи не погасла.....
Відповідь: Хочете Юлю? Скажіть про це тема схожа на якусь божевільню...Всі ці "так", "хе-хе", "Неющ", "ДНЕПРОПЕТРОВСК"...не люблю підставних осіб і підставних тем, тому по суті писати не буду ніц. І нікому не раджу!