Не зовсім зрозуміла, як питання відноситься до звичок і пунтиків, але - хто Вам сказав, що вони так виглядають? )
прикольний пунктик Уявляю як Джеко починає насторожено оглядатися навкруги, коли зачує чалапання "шльопанців" (до речі, чого б не назвати їх "чалапанці"?)
А чого шкідливо ? Он в"єтнамці, китайці, індійці все життя ходять в таких і нічого. Головне, шкарпетки під них не вдягати
Ортопеды назвали вьетнамки самой опасной обувью ---------- Додано в 12:18 ---------- Попередній допис був написаний в 12:03 ---------- А як ви це зробите? В вас шкарпетки з пальцями?
Якось не переконало зараз вже й такі продаються) При чому на кожен палець, як перчатки ). А хіба ви не бачили хлопів, які під шльопки вдяшають шкарпетки?
Та жити взагалі шкідливо - призводить до смерті. Мене не преконує те, де написано "вони вважають" Мало, що вони вважають, а люди ж вдягають і носять вже століттями. А "курити і бухати" шкідливо і це доказанно. Тільки це не моя проблема....якось ці шкідливі звички пройшли повз мене.
- почему мужики с крашеными ресницами выглядят так? Потому, что густые длинные ресницы это признак здоровой самки, должны самцу нравиться со всеми вытекающими, а тут диссонансом щетина и всё такое... По аналогии, Вы просто неравнодушны к виду женских ног во вьетнамках (может, перемычка между пальцами ассоциации какие навеивает?) Отсюда вид мужских в таких же вызывает сложные чувства
Ой не кажіть, криві волохаті ноги і коротенькі шортики - метросексуали недороблені. А білі в'єтнамки в мужика? Педрили однозначно.