Хіт Президента

Discussion in 'Львівська газета' started by gazeta, Jan 1, 1970.

1. gazeta

gazeta Well-Known Member

Указ Президента про перенесення дати виборів до парламенту з 27 травня на 24 червня знову збурив хвилю емоцій у таборі коаліції. Політичні події впродовж учорашнього дня розвивалися динамічно і, як завжди, непередбачувано. Повний текст

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Відповідь: Хіт Президента

Ігоре, а хто перекладав ваш спіч українською мовою ?
    Перекладача не "ковбасило" ?

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

перекладав автомат.:D

4. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

"...указ гаранта треба виконувати, говорить голова ЛОО Комітету виборців України Роман Кошовий".

Якими законами при цьому потрібно керуватися? Немає ж законодавчої бази.

5. wolfgang

wolfgang Well-Known Member

-Ну, хоч тут з*явилася ще одна розумна істота! Шановані форум*яни! Чому Ви, що по дурощі мерзли на отому Мандані, не хочете ЗАРАЗ трохи піднятися з колін, з отих апельсинових лушпайок, -і боротися за СВЯТУ УКРАЇНСЬКУ СВОБОДУ -- чи то у хворумі, чи то на інших хворумах, чи то навіть на площах рідних міст та сіл?!
    Та невже нема у цій країні розумних людей, що поважали б та виконували свої - та інших! - права і свободи?!?!?!?!?!?!?!?
    Та послухайте уважно С.Головатого на "Ера-ФМ"! То ж просто класика української/європейської вільної, цивілізованої правової думки!!!
    А тепер "баньте" мене -ще раз покажете, чого варті галицько-волинські "свободні" князівства!

6. Mike

Mike Well-Known Member

Як на мене, помилкове судження.
    По-перше, проблеми виникають не знизу, а зверху, ви помітили? :)
    По-друге, що б там знизу не думали, а зробити зараз нічого не можемо, бо не маємо влади в державі.
    По-третє, мені здається слід відрізняти проблеми тих, хто сидить нагорі, і тих хто знизу - це зовсім різні проблеми, і вони зараз майже не зв`язані.
    До того ж, нагорі налагоджено конвеєра, який періодично викидає донизу чергову "проблему", щоб там борони боже не почали мацати кішені та питати "а де наші гроші", у цьому сенсі "show must go on", щоб народ не прокинувся.

Тому було б гарно, якби в Україні було у сто разів більше політично стурбованих своїм безвладдям, але ж, звісно, не обговоренням замовлених "елітою" тем.

7. Boris_Kiev

Wolfgang,
    Хотів Вам дещо пояснити, але Ви потрапили в бан...

Щось Ваша логіка вирішила зробити "музичну паузу".
    Ось Ви назвали Майданівців "лушпайками"...
    Альтернатива ?
    Альтернатива проста: прийдуть канкретні східні пацани (для яких, за Вашими словами,
    Страдіварі робив барабани) і перепрофілюють, образно кажучи, київську філармонію на казіно. А чернігівську фабрику муз. інструментів - на фабрику гральних карт і кондомів.

А в київській консерваторії (на Майдані - для тих, хто не знає) - будуть співати "Мурку" саме наші попосові "лушпайки" мужеска і женска полу.

Подумайте над цим, Wolfgang!

8. Danilo

Danilo Well-Known Member

Майку, здається все зараз демократичними силами й робиться для пришвидшення виборів до ВР, а морози та симоненки, та що там вони коли партія Рингтонів намагається відтягнути до осині, а там як казав Х. Насреддін: «або ішак, або ємір помре.»:)

9. Danilo

Danilo Well-Known Member

Саме так істота.:D

10. Степаныч

Пральна! Ну відпускна пора, ну жнива, ну законодавчої бази немає, ... усе це фігня! Президент та Ко ТАК хоче, усе інше несуттєво! Поведінка дитинки: "А я хочу ЦЮ іграшку". Якщо це Вам, Даниле, подобається, тоді без коментарів.

11. Степаныч

Ні, не те! Вони робили більш "по-дорослому".
    А іграшки з нашої кишені, звісно.

12. Степаныч

Це по закону.

Допис не мені адресований, я так розумію. Але скажу. Ви вважаєте Руслану, Вакарчука, "Грінжол"... еталоном культури?

13. Danilo

Danilo Well-Known Member

Зараз я тут пожартую. Мені вже не так лячно, бо майже кожен день мене українофоби називають дебілом.
    Микола фоменко казав: "А чо єтат фільм гаварят только для дебілов? А мне панравілся.":)

14. Boris_Kiev

Ну! Патологоанатом береться лікувати ОРЗ ?
    А де криза ? Яка криза ? Знову російські піарщики напрошуються на "нев'їзний статус" ?

15. Степаныч

Згоден абсолютно!

А що, виборці про це сказали? Були якісь акціїї? Тобто, якщо навіть Президент щось каже, то це не значить, що так воно і є.

1. А якщо завтра Президенту стане зовсім зле і він видасть указ про, наприклад, посадити в тюрьми усіх лисих? Теж виконувати? А якщо виконати указ можна тільки порушивши закон, що робити державним чиновникам? Порушувати закон, але виконати указ?
    2. Не має. Він ПОДАЄ кандидатури, а призначає ВР. Відповідно і звільняти може лише ВР.

16. OldMan

OldMan Well-Known Member

Вот именно логика подсказывает, что подобная зрада заложена в систему изначально. Гражданин У голосовал за Костенко-Плюща, но блок не прошел. Голоса, отданные за блок распределились среди прошедших блоков. Пропорционально, по-справодливому. Но как квалифицировать этому конкретному избирателю факт, что его голос достался КПУ. Зрада? Наверное зрада, он точно голосовал за другие идеалы.
    А там где одна зрада, там и другие незабарятся. Не?

17. Степаныч

По-перше, не хаміть!
    Вам це не до лиця! Затямте це собі!
    По-друге. Виборці (в ідеалі) голосовали не за БЮТ, ПР, СПУ, КПУ,..., а за їхні програми. Можна виконати будь-яку програму дуючи в дудки, відключаючи щитові, не ходячи на засіданні ВР??? Ні! І це очевидно.

Яка стаття Конституції дає привід Президенту розпускати ВР зважаючи на її ДУХ? Дезик є... щоб ДУХ менше із себе виводив.

ПОВИННІ виконувати забаганки Президента, порушуючи при цьому ЗАКОН? Оригінально.
    Вчіть латинь, шановний! Не будете виглядати глупим. "dura lex sed lex" у перекладі на українську ("общєпанятний діалект" і т.д.) перекладається як "Суров закон, но он закон"!

Угу-угу... І Ви в це свято вірите. А ЗАКОН... та що там ЗАКОН... для Вас і Президента.

• Подобається Подобається x 1
  18. OldMan

OldMan Well-Known Member

Вашу логику я понял. Не принял, но понял.
    А вот тут Вы неправы. Ваш голос распределился среди победителей. Что автоматически даёт им законное право считать, что каждый из них представляет Ваши интересы. Хотя Вы их на это ну явно не уполномочивали. Разве нет?
    Увы, по этой логике Вы проиграли дважды.

Идея и реализация голосований за партии, а не за персоналии в партиях оказалась порочной. Логическим продолжением идёт императивный мандат. И далее, следуя логике, можно в парламенте оставлять только 5 человек, дав им каждому долю (голоса) в соответствии с набранными процентами. Подняли карты, прикинули расклад, просуммировали голса и всё. Зачем остальные 445?

19. OldMan

OldMan Well-Known Member

Кто бы ни был в Вашем понимании Iovi, ему следует помнить:
    Юпитер, ты сердишься, - значит, ты не прав.
    :)

20. Степаныч

Не хочу БЫКА Президентом!:D

а де твій аватар? :)