Вперше сюди пишу, прошу помочі бо вже гребе мене перехідний вік, вже рік з тим борюсь, фото тижневої давності.То жах просто, вже був у львівські косметологічні там вони працюють в дуже суворих умовах (В процесі чистик лиця і в "стирильних"рукавичках гроші беруть , а потімнові прищі валять), тому намагаюсь лікуватись вдома і як бачите срака . Може хто з вас знається на шкірі і мені поможе, буду дуже вдячний!
Медичним способом юнацькі вугрі лікуються антибіотиком - кліндаміцином. Є ряд кремів для обличчя на його основі. Крім того, можна пропити кліндаміцин в піґулках. Вугрі можуть зникнути на деякий час, а потім знову повернутись, то ж часом антибіотик приписується на місяць-два... такі справи. Головне - не видавлюйте їх, бо все що отримаєте - знаки на обличчі на все життя.
А, до речі, з якого віку дітям в Україні дозволено мати сех? Чи, як тільки вугрі з'явились - так і можна?
@Солоха Конотопська подивіться з десяток відео в англомовному ютубі про прищі, всі сходяться що проблема в харчуванні...Салати треба їсти хлопче, а хотдоги, чіпси і сухарики ні.
Безумовно, харчування завжди має велику роль. Як вони кажуть: you are what you eat Знов-таки, - це привентивне, хоча теж важливе. Наприклад, син моєї подруги не міг істи ніяких булочок чи цукерок, без того, щоб не це відобразилось вугрями на обличчі.
@harazdovskiy тоді питання в тому ЩО їсиш...ну і що пєш звичайно. Я тобі серйозно кажу, перейди на тиждень на свіжі овочі і фрукти і 99 відсотків що прищі зникнуть... Якщо знаєш англійську, то на ютубі купа відео на цю тему.
Так... Щоб полікувати таку шкіру шукайте креми на основі ретинолу (Ретин А). Не панацея, але кращого не знаю.
Підіть краще до хорошого лікаря на консультацію, а він вже розкаже як вилікували шкіру А тут на форумі вам точно ніхто нічим не допоможе