Хелп!Проблеми зі шкірою(підліток)

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем harazdovskiy, 5 кві 2016.

1. harazdovskiy

harazdovskiy Member

Вперше сюди пишу, прошу помочі бо вже гребе мене перехідний вік, вже рік з тим борюсь, фото тижневої давності.То жах просто, вже був у львівські косметологічні там вони працюють в дуже суворих умовах (В процесі чистик лиця і в "стирильних"рукавичках гроші беруть , а потімнові прищі валять), тому намагаюсь лікуватись вдома і як бачите срака . Може хто з вас знається на шкірі і мені поможе, буду дуже вдячний!

[​IMG][​IMG]

Останнє редагування: 5 кві 2016
  2. Медичним способом юнацькі вугрі лікуються антибіотиком - кліндаміцином. Є ряд кремів для обличчя на його основі. Крім того, можна пропити кліндаміцин в піґулках. Вугрі можуть зникнути на деякий час, а потім знову повернутись, то ж часом антибіотик приписується на місяць-два... такі справи.

Головне - не видавлюйте їх, бо все що отримаєте - знаки на обличчі на все життя.

• Подобається Подобається x 1
  3. prius

prius Well-Known Member

там вже все видавлене,дівку хлопові треба

4. ну, Ви говорите про "народні" методи, я - про медичні :)

5. prius

prius Well-Known Member

Я говорю про методи які працюють:):)

6. А, до речі, з якого віку дітям в Україні дозволено мати сех? Чи, як тільки вугрі з'явились - так і можна? :)

7. prius

prius Well-Known Member

diablo:По закону не знаю,а так все від дітей залежить

• Подобається Подобається x 1
  8. Hyligan

Hyligan Іронічний

@Солоха Конотопська подивіться з десяток відео в англомовному ютубі про прищі, всі сходяться що проблема в харчуванні...Салати треба їсти хлопче, а хотдоги, чіпси і сухарики ні.

9. harazdovskiy

harazdovskiy Member

Я ніяких сухариків, чіпсів, нічого такого вже два роки як не їм, може знаєте хорошого дерматолога?

10. Безумовно, харчування завжди має велику роль. Як вони кажуть: you are what you eat
    :)

Знов-таки, - це привентивне, хоча теж важливе. Наприклад, син моєї подруги не міг істи ніяких булочок чи цукерок, без того, щоб не це відобразилось вугрями на обличчі.

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

@harazdovskiy тоді питання в тому ЩО їсиш...ну і що пєш звичайно.
    Я тобі серйозно кажу, перейди на тиждень на свіжі овочі і фрукти і 99 відсотків що прищі зникнуть...
    Якщо знаєш англійську, то на ютубі купа відео на цю тему.

12. harazdovskiy

harazdovskiy Member

Річ в тому що там вже не прищі а якісь сліди червоні від них, самі прищі вже не йдуть.

13. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

і що дівка, затулятиме плями на щоках рученятами? :)

• Смішно Смішно x 1
  14. Так... Щоб полікувати таку шкіру шукайте креми на основі ретинолу (Ретин А). Не панацея, але кращого не знаю.

15. Maklay

Maklay Active Member

Підіть краще до хорошого лікаря на консультацію, а він вже розкаже як вилікували шкіру

А тут на форумі вам точно ніхто нічим не допоможе

16. harazdovskiy

harazdovskiy Member

Може хтось знає такого ?

а де твій аватар? :)