Хаус і філософія

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем kertis, 15 бер 2010.

1. kertis

kertis миється в бані

Невероятно популярный сериал "Доктор Хаус" не укладывается в рамки ни одного жанра, а аудитория его настолько разнородна, что почти не поддается классификации. Заявленный как врачебная драма, он поднимает огромные пласты разнообразных философских вопросов: созданные сценаристами-интеллектуалами герои и ситуации настолько глубоки и многозначны, что позволили современным американским философам написать 18 оригинальных эссе, собранных в этой книге. Издание будет интересно как поклонникам сериала, так и его ярым ненавистникам, а также всем любителям искать простое в сложном и наоборот.

Вкладення:

2. Добряк

Добряк Well-Known Member

Да, хороший сериал.
    Много очень емких серий. Особенно впечатлила серия "Хаус против Бога"

3. Милена

Милена Дуже важлива персона

От чего же не укладывается, очень даже народный жанр :rolleyes: не философский конечно, доктор талантлив, но психически не уравновешен :) я Вас вылечу, но на мои методы лечения внимания не обращайте , диагноз ставлю с точностью на сто процЕнтов :good:

4. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

[OFFTOP]трава не набагато гірша ;)[/OFFTOP]

5. Милена

[OFFTOP]Курю Парламент, Мальборо, если нет денеГ .... не курю :o;) [/OFFTOP]

6. duncan

[OFFTOP]якщо у мене немає грошей - то я і не п’ю :) :pardon:[/OFFTOP]

7. Милена

[OFFTOP]А я и с грошами не пью :scratch_one-s_head:[/OFFTOP] а по теме , сериал мне нра :good:

8. duncan

[OFFTOP]Ви про траву чи доктора хауса?[/OFFTOP]

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не знаю шо там філософського. Серіал для любителів фізіологічного мазохізму. Подивився 5 серій - одне й те саме.

10. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Серіал прикольний, але про філософію, звісно, загнули :) В Сімпсонах і Футурамі філософії і то побільше буде

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

До речі, теж ніколи не міг збагнути, чим Сімпсони відрізняються від Футурами і чому це дивляться?

12. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Я не дивлюся, янкі-філософії забагато для мене :)

13. WEremite

WEremite Active Member

В Хаусі практично ідеально підібрані актори і цікава основна сюжетна лінія й інколи побічна (лікування пацієнтів)

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А я думав що лікування - основна.

15. WEremite

WEremite Active Member

Ні, лікування там щоб забити 40 хвилин ефіру, а основа взаємні стосунки між героями (особливо Хаус - Кадді, Хаус - Вілсон, Хаус - кманда)
    Тим більш якщо сконцентруватись на лікуванні, то все там по одній схемі:

хвора людина - лікування всім підряд - загострення симптомів - прозріння Хауса - хворий вилікуваний або хворого неможливо вилікувати

• Подобається Подобається x 2
  16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну таких серіалів мульйон ще і трошки.

17. WEremite

WEremite Active Member

Але не у всіх знімається Хью Лорі :mocking:

18. Metif

Metif Member

"Хаус і філософія":facepalm:
    не смішіть мої тапки.
    хочеться філософії - візьміть Гайдеггера, або ж Сковороду на крайній випадок.
    але шукати глибокого сенсу в досить примітивному серіалі марна справа.

а де твій аватар? :)