Невероятно популярный сериал "Доктор Хаус" не укладывается в рамки ни одного жанра, а аудитория его настолько разнородна, что почти не поддается классификации. Заявленный как врачебная драма, он поднимает огромные пласты разнообразных философских вопросов: созданные сценаристами-интеллектуалами герои и ситуации настолько глубоки и многозначны, что позволили современным американским философам написать 18 оригинальных эссе, собранных в этой книге. Издание будет интересно как поклонникам сериала, так и его ярым ненавистникам, а также всем любителям искать простое в сложном и наоборот.
От чего же не укладывается, очень даже народный жанр :rolleyes: не философский конечно, доктор талантлив, но психически не уравновешен я Вас вылечу, но на мои методы лечения внимания не обращайте , диагноз ставлю с точностью на сто процЕнтов
Не знаю шо там філософського. Серіал для любителів фізіологічного мазохізму. Подивився 5 серій - одне й те саме.
Серіал прикольний, але про філософію, звісно, загнули В Сімпсонах і Футурамі філософії і то побільше буде
В Хаусі практично ідеально підібрані актори і цікава основна сюжетна лінія й інколи побічна (лікування пацієнтів)
Ні, лікування там щоб забити 40 хвилин ефіру, а основа взаємні стосунки між героями (особливо Хаус - Кадді, Хаус - Вілсон, Хаус - кманда) Тим більш якщо сконцентруватись на лікуванні, то все там по одній схемі: хвора людина - лікування всім підряд - загострення симптомів - прозріння Хауса - хворий вилікуваний або хворого неможливо вилікувати
"Хаус і філософія" не смішіть мої тапки. хочеться філософії - візьміть Гайдеггера, або ж Сковороду на крайній випадок. але шукати глибокого сенсу в досить примітивному серіалі марна справа.