Є люди, котрі впливають на наше життя мимоволі, самі того не бажаючи, або ж впливають і проти волі - нашої чи своєї власної. Комусь вистачить слова, комусь фрази, комусь вистачить з'явитись в дверях, не кажучи ні слова. Кажуть, харизма - це особлива здатність. Як ви думаєте, залежить її сила від освіти, походження, чи це щось, чому можна навчитись? Чи може бути харизма негативною? Чи можемо боронитись харизмі?
Тема може і цікава, але обговорювати її з цими( чи навіть при їх присутності на ЛФ) гидко та немає бажання.
Безперечно, але є особі які беруть "нє чіслом, а умєнієм", їм байдуже де дописувати, софістіка пройде як інтелігентність, хамство - як простота ( яка як кажуть "хужє воровства" ), тролізм піде як переслідування сучасними модерами "інакомислія", відсутність такту - як чорний гумор і тд. Хай собі в політичних гілках зп відробляють.
Користуюсь і не один рік, Вас випустив, бо Віктор казав, що по дописам Ви один, а в житті справжній, йому я вірив.
Можете назад закрывать. Виктора уже нет. Верить больше некому. П.С. слукавил Он Вам. Не хотите - как хотите.
Віктор - не лукавив. Казав, що думає прямим текстом. Хіба Ви його обдурили і змусили думати про себе краще, ніж Ви є. Але теж навряд - він непогано в людях розбирався...
я вважаю шо з харизмою народжуються, харизму всмоктують з материнським молоком, але харизма ніколи не наросте з віком.....ніколи. я так знаю.
Нмд, харизма це в першу чергу щирість, в думках, поступках, може освіченість, тобто кругозор, та швидка реакція( остроуміє)
З цим погоджуюсь. А от з щирістю... хіба щирість у прояві свого я. Не знаю, не знаю. Вона ж має зріти, з носієм.
не знаю, скоріше вона зріє в зародку.....я так знаю, бо потім нема часу на дозрівання і ріст візьміть для прикладу Колєснічєнка, в мене таке враження шо його мати була алкоголічька, звідки тут харизма......коли він замість материнського молока смоктав якусь бормотуху