Халуйство, чі дурість?

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Heartland, 6 чер 2010.

1. Heartland

Heartland Well-Known Member

2. РАДИОТОЧКА

РАДИОТОЧКА Well-Known Member

Вы не моглибы вопрос уточнить или пояснить, что вы имеете на увази?

3. rascop

rascop New Member

На холуйство не тянет - слишком мелко, а вот дурость - безусловно. Могли же сразу, без подсказок, создать монету номиналом 65 гривень! И в тему и содержательней (особливо учитывая инфляцию)...:))

4. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=648262&postcount=2347

5. Shiver2005

Shiver2005 Well-Known Member

Холуйство.

6. francisko

francisko Well-Known Member

А в чём холуйство?

7. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Дурость, такая же, как парады и мыникогданезабудем каждый год.

8. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

А эта монета коллекционная (из серебра тогда по идее должна быть), или орбычная разменная?

9. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

В том то и дело что обычная...

10. РАДИОТОЧКА

Перед кем? Перед победителями в ВОВ? Согласен.Тока не холуйство ,а приклонение.

11. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Гм...еще бы копейку юбилейную выпустили...блин...
    Это не приклонение. Это дебилизм. Полное отсутствие мышления. Точнее мышление совка...При СССР выпускали юбилейные рубли как пирожки с печки...

12. РАДИОТОЧКА

1 гривна= 4рублям. Перемога!У нас тож выпустили новый 10 рублёвик.По диаметру и цвету от 20коп. отличить сложно.Хорошо продавец надоумила.

13. ostrov_NIKO

ostrov_NIKO Well-Known Member

А в чём проблема-то? Победы не было? Или плохо, что по-украински "65 РОКІВ ПЕРЕМОГИ" написано... и как-то похоже на то, что ещё у кого-то такое есть? Ну так надо и алфавит тогда срочно менять, а тоже очень похоже :rolleyes:

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Та й тепер....
    І пофік що...
    [​IMG][​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG]

15. Shiver2005

Не вірно, 6 рублів. Не зменшуйте свою інфляцію.

Справа у тому, що для українців радянська армія і радянський режим завжди було і буде режимом окупації. І випуск цієї монети - нахабність по відношенню до наших героїв, таких як Р. Шухевич, С. Бандера і ще по відношенню до сотень тисяч українців, що боролися проти окупаційної влади. В майбутньому, сподіваюсь найближчому ці монети вже чекатиме музей. Українофобським монетам не місце в українських гаманцях.

16. ostrov_NIKO

Shiver2005
    Нічого не розумію... То ж монета на честь Перемоги над фашизмом, а не на честь перемоги окупантів... Чи Шухевич та Бандера були за фашизм???
    А що робили такі українці, як Берест та ще понад сім мільйонів воїнів, яких дала Україна цій війні?

17. Shiver2005

Погано, що не розумієш. Один злочинний режим переміг інший нічим не кращий за нього. І випускати монети з цим злочинним режимом - обурливо. Здається Росія має до нього відношення. А українці, яких загоняли в армію, а геноцид...це жертви! Краще б випустили монети з Шухевичем, але не за цієї влади.

18. ostrov_NIKO

Це я розумію.
    Не бачу саме режиму на тих монетах. Бачу Перемогу. За яку кожен другий з семи мільйонів моїх співвітчизників поліг на фронтах, а кожен другий з тих, хто залишився у живих, повернувся додому інвалідом. За питомою вагою у Збройних Силах СРСР, за кількістю удостоєних звання Героя Радянського Союзу та інших бойових нагород українцям та вихідцям з України належить друге місце. Вони ж очолювали більшість з 15 фронтів, були широко представлені серед інших полководців та воєначальників. Оце все - ті кого
    :scratch_one-s_head:?
    [​IMG][​IMG]
    Зрозуміло. "Нічого не знаю, але засуджую" - це, вибачте, Ви.

19. Luna

Luna Guest

А чому мені з Шухевичем не обурливо, а Вам з Перемогою - пече? Там є обличчя Сталіна чи серп-молот?
    Не бачу в монеті нічого, окрім ювілейної позначки. Вважаю обурливою назву теми - де варінт для громадян України, для яких ця річниця не пусте слово?

20. Вуйко Стефко

Вуйко Стефко миється в бані

Якi глибокi думкu висловленi тyт про цю фінансову подію ...Попробую і я (але прошу не звинувачувати модераторів ні мене ,а ні себе в троллінгу),бо...з точки зору банальної ерудиції,кожен індивідум з побічними ассоціяціями в критерії метафізичних абстракцій по-своєму розуміє суть цієї події і важливість грошей для незалежного українського краю і повинен розібратися добре,що і до чого, і то,чого воно то та-а-к...бо то, коли подивитися з іншого боку,то взагалі-то тут справді велика ідея і геніальна думка скрита і втілена,яку зразу і не розгадати...а коли знову таки подивитись,та ще й під іншим кутом ленінської фільозофії на це питаннячко,то ого-го,як моцно...ну прямо гігантська думка-мисля так і випливає на поверхню і яка так талановито втілена в металі,яко вічний рукотворний памятник...е-е-е,про що це я...ага-ага...так вот,я і мовлю,що ні пришити,а ні прилатати того гривника ні до пенсії,ні до...задниці.Вибачаюсь,бо без цьoго слова ви і не зрозумієйте сенс цього мого допису і цієї фінансової події в житті української банкової системи жлобів,яким вічно грошей мало. :sarcastic:

а де твій аватар? :)