Хакери. І снова здрасті

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем MARTINI, 2 тра 2007.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Як вдалося виявити, проблеми із входом на форум були спричинені втручанням в роботу скрипта хакерами в 1 травня о 4.28. Нащастя, серйозних наслідків це не мало, окрім того, що деякі користувачі не могли попасти на форум протягом 30 годин. Наразі причину цих незручностей усунено, у випадку повторення, повідомляйте адміністрацію

2. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: Хакери. І снова здрасті

А туть колись казали що наш Форум нікому не потрібен.Але як виявляється потрібен не тільки нам,а ше і спільноті ,яка нас оточує.Видно комусь дуже би хтілось обійняти сегмент нету ,який обіймає Форум.Я туть полазив по нету,ближньому сектору ,нічого аналогічного нашому Форуму нема,ні по інструментам,ні по наповненню,ні по громаді.

3. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

:eek: :eek: :eek:
    А я чо говорил??????????
    Вот тут все как раз и ясно!Бориса из Киева...надо на время забанить...из-за него все беды!Все ФСБэшеики РФ на него охотятся..вот и ЛФ досталось рикошетом!!!:cool:
    Месяц назад он не мог обойти рогатки ФСБэшников.... вот и достали они его..а за одним и ЛФ!!!!:D :D

4. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

пан нью шрек, я вам скажу хто такі хакери...
    хакери — у переважній більшості недовчені програмісти, студенти 2-3 курсу, які вивчили трохи асемблер, в інтернеті знайшли кілька програм і вирішили довести самому собі, що, мовляв "кручє яєць, зварених вкруту"...

ламать — не строить...
    "хакери" ці толком не напишуть ні одну програму...
    якщо комусь цікаво "поколупатися" у вірусах, і побачити що у цьому нічого цікавого — можу скинути кілька посилань....

5. duncan

фсб?...
    :D :D :D

6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А в яку рельсу дзвонити?

7. MARTINI

в цю 151565029

8. Оля

Оля Старожилка форуму

Її хіба занотувати собі треба. :) Але ж, Мартіні, ми Вам скаржилися, а Ви спочатку не вірили, поки самі не побачили, що на форум пусто. ;)

9. MARTINI

ні, я просто вирішив натиснути кнопку "вийти" і побачив те саме, що й ви :)

10. duncan

я не натискаю цю кнопку...
    у мене це з’явилося після завантаження операційної системи, браузер завантажується автоматичноі автоматично сторінк з форумом...

а де твій аватар? :)