Добры дзень.Я з Беларусі хачу паступіць да вас вучыцца ў ВНЗ.Ці не ведаеце вы на якіх умовах можна паступіць?Ці не маеце сяброў з-за мяжы хто ў вас вучыцца? Ці праўда гэта што неграмадзяне Украіны плацяць за навучанне ў два разы болей за украінцаў? ДЗЯКУЙ.
то чому тут не пишете ? починайте тут готуватися до іспитів з мови, починайте з розмовної/форумної мови не знаю, але мабуть гугл вам допоможе .... знаю, що оргвнесок за участь у наукових конференціях більший для іноземців, можливо так само і навчання
Ніде такого не чув. Ціна контрактного навчання не залежить від громадянства і визначається тільки адміністративними розпорядженнями ВУЗу.
А чому саме і Львівський ВНЗ, невже у Білорусі немає де вчитись? Наскільки знаю, навчання там безкоштовне .
Не хочу сперечатись, але білоруська мова більше схожа на українську, ніж російська. Я наприклад все розумію, що написано. Крім того білоруською в самій Білорусі мало говорять, тому масово точно не будуть писати цією мовою. Виняток я гадаю можна зробити ))).
Я не змушую писати нею, але дозволити її на рівні з російською. Гадаю, що так. Чи ліпше зробити не прописаний виняток.
Таке враження, що Вам нічого робити і на ЛФ потрапили випадково ПиСИ.мову розуміємо, але на ЛФ прийнято писати українською.
Та я зовсім не проти мови. Просто не розумію , чого з Білорусі їхати навчатия сюди? Там що, навчають гірше?
Для іноземців платня більша, але якщо Ви українська діяспора, то ні. Але то тоді треба через міністерство робити, і поступати на державний. Інформація перевірена.
В Україні, як на мене, ВНЗ - більше та можливостей. У нас Чернівнцький університет, Львівський, КНУ, Могилянка, КПІ - чого варті та й університетів більше.
Подальше від бацька мабуть. А ше можна після пар картоплю продавати, треба ж гроші за навчання відпрацьовувати