Вичитав, що 7-8 жовтня 2010 у Львові та Трускавці відбудеться Х міжнародний економічний форум, цікаво, що дасть цей форум конкретно Львову, і Україні взагалі? Хотів би почути ваші думки з цьго приводу.
Може відпочити вирішили... Трускавець як не як... На мою думку ніц не дасть... трохи грошенят на курорті спустять.
за зазвичай такі заходи мають на меті познайомити між собою інвесторів та тих,хто має дійсно ефективні та корисні проекти. А щоб побачити результати від такого дійства, тре буде зачекати деякий час, поки проекти почнуть реалізовуватися. Хоча з іншого боку така подія - це непоганий спосіб привабити інвесторів до Львівщини. Думаю, що там мають обов'язково брати участь і наші місцеві підприємства, які мають перспективу розвитку
На справді все банальніше - розмовляв вчора з деким з Трускавця. Планується провести семінари (п'янки) і за одне визначитися, чи буде готель (курорт) Rixos Прикарпаття приймати гостей Євро 2012 на високому рівні чи ні. По слухах має приїхати головний доненчанин - (не Янукович). Зрештою там видно буде... Простих смертних не запрошено - точно знаю, якщо не помиляюсь
Цікаве формулювання ) Стосовно того, що п'янка то лише буде чи ні, сказати мені особисто важко. Бо з Трускавця не з ким не спілкувався. Але в програмі форуму написали, що його мають відвідати президенти з країн Східної Європи в якості почесних гостей. Тому, в принципі, логічно, що заодно будуть оцінювати рівень "Ріксосу". Якщо зможе на високому рівні прийняти гостей зараз, то чому б не приймати їх під час Євро 2012? А взагалі класно, що події такого рівня все-таки організовуються саме на Львівщині, а не деінде.
Поки мене не було, ви вже все обговорили?)))) Навіть попліткували про Ахметова))) Я всеж гадаю що захід має бути цікавий, бо якби були лише наші то може бодуном все і завершилось, але з європейцями думаю буде поінакшому!
А що, думаєте європейці не п'ють? Але як то кажуть - поживем-побачим. До речі, в Інвестгазеті вичитав, що проведення економічних і бізнес форумів стало модним регіональним трендом останніх двох років... Тому, можна сказати, що Львів у темі