Х міжнародний економічний форум у Львові

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Obama, 25 сер 2010.

1. Obama

Obama Well-Known Member

Вичитав, що 7-8 жовтня 2010 у Львові та Трускавці відбудеться Х міжнародний економічний форум, цікаво, що дасть цей форум конкретно Львову, і Україні взагалі? Хотів би почути ваші думки з цьго приводу.

2. Svjato

Svjato Well-Known Member

Може відпочити вирішили... Трускавець як не як...

На мою думку ніц не дасть... трохи грошенят на курорті спустять.

• Подобається Подобається x 2
  3. olegkyrychuk

olegkyrychuk Active Member

за зазвичай такі заходи мають на меті познайомити між собою інвесторів та тих,хто має дійсно ефективні та корисні проекти.
    А щоб побачити результати від такого дійства, тре буде зачекати деякий час, поки проекти почнуть реалізовуватися.

Хоча з іншого боку така подія - це непоганий спосіб привабити інвесторів до Львівщини. Думаю, що там мають обов'язково брати участь і наші місцеві підприємства, які мають перспективу розвитку

• Подобається Подобається x 2
  4. Svjato

Svjato Well-Known Member

На справді все банальніше - розмовляв вчора з деким з Трускавця. Планується провести семінари (п'янки) і за одне визначитися, чи буде готель (курорт) Rixos Прикарпаття приймати гостей Євро 2012 на високому рівні чи ні. По слухах має приїхати головний доненчанин - (не Янукович). Зрештою там видно буде...
    Простих смертних не запрошено - точно знаю, якщо не помиляюсь:)

5. olegkyrychuk

Цікаве формулювання :))

Стосовно того, що п'янка то лише буде чи ні, сказати мені особисто важко. Бо з Трускавця не з ким не спілкувався. :)))

Але в програмі форуму написали, що його мають відвідати президенти з країн Східної Європи в якості почесних гостей. Тому, в принципі, логічно, що заодно будуть оцінювати рівень "Ріксосу". Якщо зможе на високому рівні прийняти гостей зараз, то чому б не приймати їх під час Євро 2012?

А взагалі класно, що події такого рівня все-таки організовуються саме на Львівщині, а не деінде.

• Подобається Подобається x 1
  6. Svjato

Svjato Well-Known Member

То так Ахметова вже називають? :haha:

7. olegkyrychuk

То Вам теж дехто з Трускавця таке сказав? :)))

8. Obama

Obama Well-Known Member

Поки мене не було, ви вже все обговорили?)))) Навіть попліткували про Ахметова)))
    Я всеж гадаю що захід має бути цікавий, бо якби були лише наші то може бодуном все і завершилось, але з європейцями думаю буде поінакшому!

9. olegkyrychuk

А що, думаєте європейці не п'ють? :)
    Але як то кажуть - поживем-побачим.
    До речі, в Інвестгазеті вичитав, що проведення економічних і бізнес форумів стало модним регіональним трендом останніх двох років...
    Тому, можна сказати, що Львів у темі :good:

10. Svjato

Svjato Well-Known Member

Цікаво, як там сьогодні той форум в Трускавці?
    Щось тихо...

11. Letunka

Letunka Well-Known Member

В пресі написали, що цього року була рекордна кількість учасників - 547 осіб

а де твій аватар? :)