Доброго дня всім! Відразу попереджую, що сайт вже не зовсім новий, а трохи поюзаний Але виникли питання, які хотілось би вирішити послухавши поради безпосередніх користувачів. www.photoagency.com.ua - сайт Наталі та Інни Шинкаренко. Портрети, весільна зйомка, портфоліо та інші теми, які нас цікавлять (в галереї). Сайт писали самі, тому ляпи певно є. Зараз виникла така проблема - сторінка Весілля та Портфоліо дуже скоро не будуть вміщувати всі альбоми (підбірка фото з однієї зйомки) на одному екрані. Таку систему (альбом з однієї фотосесії) хочеться зберегти, але не дуже хочеться робити скролінг. Є варіанти ще однієї сторінки (чи було б це краще?) або переформувати ще в якісь колекції по роках або по місяцях наприклад (але поки добережся до фото... :8: ) Яка ваша думка? P.S. Переглянула сьогодні тему Професійне фото - дуже дякую всім за позитивні відгуки :rolleyes:
Відповідь: www.photoagency.com.ua - Портрет.Весілля.Портфоліо. Я б краще додала скролінг...мені так більше подобається... А скажіть будь-ласка чому немає цін на ваші роботи? Хоча б приблизні на портфоліо, весілля і сімейні фотки... Взагальному сподобалось і роботи супер!!!
Відповідь: www.photoagency.com.ua - Портрет.Весілля.Портфоліо. Дуже дякую за оцінку робіт і пораду Треба думати... Про ціни - все дуже залежить від побажань - хтось хоче тіко один портрет, хтось з бабусями і дідусями і в дома і в студії, хтось тільки прогулянку на весіллі, а хтось - від світання до світання Тому зупинились на тому, що кого цікавить той телефонує і питає.
Відповідь: www.photoagency.com.ua - Портрет.Весілля.Портфоліо. ну з однієї сторони це правильно, але я б наприклад хотіла знати приблизні ціни...хоча з ваших слів розумію шо то важко посортувати... я навіть ніколи не знала шо таке можливо...село без сільради...я завжди чомусь думала шо треба замовляти цілу фотосесію... зато тепер буду знати!!!
Відповідь: www.photoagency.com.ua - Портрет.Весілля.Портфоліо. таке враження, що увесь сайт у дрімвівері зроблений.... чистий хтмль рулить...
Відповідь: www.photoagency.com.ua - Портрет.Весілля.Портфоліо. Так і є Згодна! Хоча на флеші красіво...
Відповідь: www.photoagency.com.ua - Портрет.Весілля.Портфоліо. Про сайт не знаю що і сказати. Просто вже запутався що краще. Флеш чи ХТМЛ))) Зовні все класно і надзвичайно зручно все розміщено. Сподобалось весілля Юля+Влад, побільше б таких пар фотографам нашим) Ну і само собою портрети хороші, це вже я давно замітив.
Відповідь: www.photoagency.com.ua - Портрет.Весілля.Портфоліо. Ще один фото-сайт... Видно що весна прийшла... Прийду додому і гляну шо там натворили, а то накинулись на пана Головацького, а на інших часу забракло...
Відповідь: www.photoagency.com.ua - Портрет.Весілля.Портфоліо. Я чуть зі сміху не лус... Вдало сказано)
Відповідь: www.photoagency.com.ua - Портрет.Весілля.Портфоліо. З нетерпінням чекаю! Про весну - це ви класно Сподобалось! Додано через 4 хвилини Дякую за високу оцінку Та Юля+Влад - класна пара, абсолютно крейзі В позитивному плані, звичайно! Києвляни, в Львові вирішили одружуватись, відривались по повній )
Відповідь: www.photoagency.com.ua - Портрет.Весілля.Портфоліо. З того що перше в очі кинулось: 1. Текст (лого, імена під фотографіями, навіґація тощо) у вигляді малюнків - то є зле з 2 причин: сайт погано індексується пошуковиками, збільшується трафік. Використання малюнків виправдується у випадку нестандартних шрифтів, що вашого випадку не стосується (ну хіба що навігацію можна залишити). Підписи під фотографіями взагалі поміняйте - шрифти з засічками погано виглядають в режимі курсиву. Попробуйте курсив Arial'у (або йому подібних) - і вам сподобається 2. Розділи "Портфоліо" і "Галерея". Якщо з іншими розділами зрозуміло, то тут якось замудро. Чим вони відрізняються? І взагалі, назва "Галерея" невлучна: весь сайт - це своєрідна галерея ваших робіт. Тому получаєцця галерея в галереї. 3. Новини. Як правило, новини розташовують на головній сторінці, але у випадку сайтів-презентацій це правило не діє. Отримуємо деяку неоднозначність: з одного боку розміщення новин "десь там" суперечить розділу новин як таких, з іншого (на головній) - суперечить типу сайтів. Тому я б взагалі забрав цей розділ 4. Дрібні помилки в коді, типу закриття ( /> ) мета-тегів (які в принципі не закриваються в стандарті HTML 4.01 Transitional ). Протестуйте на http://validator.w3.org/ і побачите всі помилки. А загалом непогано
Відповідь: www.photoagency.com.ua - Портрет.Весілля.Портфоліо. Дуже дякую за такий детальний розгляд однозначно... Google нас так просто не бачить... а мені щось здається, що стосується - MyriadPro не є системним і крім того змінено міжсимвольний інтервал у написах. це маємо взагалі забрати, бо то ні до чого. Дякую, що нагадали Портфоліо - серія фото для однієї (двох) моделей. Галерея - представлені роботи поза напрямками оголошеними на сайті. Наприклад, "ми можемо і таке" з цією назвою мали найбільше клопоту Бо хочеться показати те, що знімаємо поза портретами і весіллями, а як його назвати? "Інше"? Не серйозно... Тому рада буду почути пропозиції ще й з цього приводу можливо так справді буде краще, але де тоді хвалитись медалями? ) Треба перевірити всі сторінки - хоча чоловік каже, що закриваючий таг можна і не виправляти - ні на що він не впливає (крім відповідності стандарту )
Відповідь: www.photoagency.com.ua - Портрет.Весілля.Портфоліо. Не системний, але: 1. є у більшості користувачів, так як входить в пакет програм від Adobe, в тому числі й Acrobar Reader (якщо не помиляюсь), який мають майже всі. 2. запросто заміняється іншими системними, оскільки не є аж таким дуже оригінальним. 3. міжсимвольний інтервал змінюється в CSS пропертьою letter-spacing. Впливає ще й як. Для перегляну ні, бо основні браузери якими користуються люди є "пофігістами" і закривають очі на такі бздури. Але от для пошуковиків то може стати проблємою - вони більш прискіпливі. Друже, не мороч людям голову Це не той випадок коли потрібна CMS. Навіщо засмічувати простий сайт купою непотрібного коду?
Відповідь: www.photoagency.com.ua - Портрет.Весілля.Портфоліо. з цим переконали , але з другого боку навіть і небажано щоб цей текст розпізнавався пошуковиками, бо він є змісту "Оля+Рома", наприклад треба попрописувати alt..... syavych, мене хвилює ось цей момент Можете щось порадити? Буду дуже вдячна
Відповідь: www.photoagency.com.ua - Портрет.Весілля.Портфоліо. Колекції по роках і т.д. відпадають зразу - то не зручно - людина, зайшовши в розділ з фото повинна в першу чергу бачити фото, а не списки з роками, місяцями... Імхо найкраще залишити такий варіант як є зараз (оптимально по 20 альбомів на сторінку), але добавити внизу посиланнячко типу "Попередні", де відкриється така сама сторінка з іншими 20-ма і т.д. Очевидно в такому випадку альбоми посортувати по даті (новіші на початок).
Відповідь: www.photoagency.com.ua - Портрет.Весілля.Портфоліо. Приблизно щось таке і думали Приємно, що визнали цю схему зручною - будемо робити! Дякую за поради
Відповідь: www.photoagency.com.ua - Портрет.Весілля.Портфоліо. Інно, а є потреба тримати всі альбоми? Мені видається, що для ознайомлення зі стилем роботи більш ніж достатньо 20 альбомів. А якщо для пар, яких знімали на згадку, чи для особливих фанатів , то зробити архів. А якщо вже подавати всі, то зверху давати останні, а ті що не поміщаються на одній сторінці посилання на наступну сторінку (попередні роботи). Але мені здається, що від перегляду великої кількості робіт, навіть в кого вистачить терпіння, в голові зробиться каша :8:
Відповідь: www.photoagency.com.ua - Портрет.Весілля.Портфоліо. Здається мені, що ви мене ж цитуєте :D Приблизно так ми думали і syavych запропонував Дякую за підтримку Так воно і є, але не знаю за яким принципом видаляти альбоми?... На перспективу думаємо зробити загальне портфоліо (підбірка фото з усіх весіль) і окремо декілька альбомів.