Work and Travel, США. Які є ризики?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Boris_Kiev, 12 вер 2015.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Вітаю всіх! Давно не дописував на ЛФ, тож поспішаю виправитися. :)

Ось така темка намальовується: Моя родичка, студентка економ. вишу, хоче наступного літа попрацювати в США за студентською програмою "Work and Travel". Займається цим організація study.ua, почати оформлення треба зараз, у вересні.
    Дівчинка сирота, усидлива і працелюбна, без шкідливих звичок, але не має навичок типу «хто перший встав, того й капці». Володіння англійським - Excellent (курси з носіями мови). Досвід роботи невеликої : фейс-контроль в клубі і якась мережа зі схуднення.

Я спонсорую оформлення і поїздку і не хочу щоби дитину в чомусь обдурили і гроші пішли на вітер.
    На первинне оформлення піду з дівчинкою, хотілося б знати, на що звернути особливу увагу і про що заглиблено розпитати, щоби манагери працювали сумлінно.
    Судячи з інформації на сайтах, явного шахрайства не вбачається, але хотілося б врахувати деякі підводні камені при оформленні і після приїзду в США.

Хто-небудь чув що-небудь про цю програму? Може бути чиїсь діти або діти знайомих їздили за цією програмою останніми роками?

Дякую.

2. prius

prius Well-Known Member

3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Дякую. Це вони "самі про себе" солодко співають. А реалії бувають різні: один пан написав що його син вже рік чекає на повернення йому "депозиту на проживання". Я попросив розписати детальніше, але невідомо коли той пан дасть відповідь.

4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Радий, що ви знову тут, Борисе. Я не знаю правил вїзду до США, але скрізь є бюрократія на дуже високому рівні. Нариклад, я пять років тому оформляв переїзд до Англії з Автралії... 1 рік! Тому дуже важливо знайти чесну людину, яка сумлінно робить справу і якій можна повірити.

• Подобається Подобається x 1
  5. prius

prius Well-Known Member

6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Програма заснована Державним Департаментом. Якщо їхати куди пошлють проблем не повинно бути. Зустрічав таких що хотіли самі по собі і залишались в НЙ. Тоді ґарантій ніяких немає. Як повезе.

7. manur

manur Well-Known Member

Моя двоюрідна сестра їздила.... Років 5 чи 6 тому.... Зараз їй вже 27-й рік. Живе в стані Південна Кароліна, чоловік - араб-єгиптянин, двійко чарівних дітей.

8. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ну це ясно, студентки, бебісіттінг, навчання... всьо бла бла бла, найперше і найголовніше бажання дівчат за кордоном - знайти собі якнайшвидше чоловіка-спонсора, осісти. Хто дійсно сім"ю знаходить, а хто і тупо розводить лоха.

9. Elimeleh

Elimeleh Active Member

існує кілька ризиків пов'язаних з посольством і з пошуком нормальної роботи. Я шукав через знайомих людей роботу. І з першого разу проходив посольство

10. LAK

LAK New Member

Мій племінник з франківська приїзджав за цією візою, ціле літо в мене просидів, бо робота яку йому запропонували не сподобалася. Я живу в Меріленді, а роботи з житлом пропонували дітям коло океану як правило в маленьких приватних готелях в штатах не далеко від New York. За житло і іду стяґували невелику частину з заробітку. Не поганий шанс заробити копійку ї подивитися на Штати. Пишіть якщо цікаво.

• Інформативно Інформативно x 1
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

То якась програма Work and Marry.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  12. ArtMaster

ArtMaster New Member

Два роки тому двоє моїх друзів їздили через work and travel, все класно, враження залишилися тільки хороші

• Тупо Тупо x 1
  13. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

99 процентів жінок їдуть за кордон з такою програмою, вийнятки дуже рідко.

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну а ви як? Одружилисі на буржуйці, чи вони на постсовок не клюють???

15. CAC

CAC New Member

мабуть їхали по work and travel сша через Connect Abroad Corporation?

16. CAC

CAC New Member

більшість дівчат їдуть за кордон по программі Au pair

17. Work and Travel USA

Work and Travel USA New Member

Очень качественно делают как по мне программу вот здесь Work and Travel USA Обратите внимание на качество подготовки к собеседованию, подбору вакансии и организации самого процесса

18. Work and Travel USA

Work and Travel 2022 почитайте отзывы здесь, как украинские студенты провели лето 2021 в США по программе Work and Travel USA, можно улетить в США и летом 2022

19. Work and Travel USA

Да все верно. Если хотите летом 2022 в США по программе Work and Travel USA, обращайтесь сюда Work and Travel USA. Оформите онлайн из любой точки Украины или мира! помогут качественно оформить Work and Travel в Америку

а де твій аватар? :)