Привіт. Хочу придбати принтер недорогий. Для дому. Вимога - можливість зєднатися до нього по wi-fi. Якщо хто має досвід чи знає де можна купити, та які моделі - поділіться. Наперед вдячний.
opryshok, а чи варто опромінюватися зайвий раз (рази, 356 разів на рік) ? А якщо в хаті є малі діти або "майбутні діти" ? Це на виставках / літовищах / біржах без вайфай нікуди не дітися. А там за вікном не видно антен мобільного оператора ?
Вау ... корисна відповідь людині. Я тоже щось мудре напишу про випромінювання мобільних телефонів. І перетворимо звичайне прохання по вибору принтера но "вплив wi-fi на здоровя людини" Якщо ти зі Львова то попробуй знайти доступ до фірм "Приріоритет", "НЕО-сервіс" чи "ТДБ" може "Альфа-ком" (непогана кантора, принаймі я не жаліюсь) - вони одні з основних продавців. Може пропустив ще декількох, але думаю мене поправлять. Нажаль через специфіку ринку твій вибір обмежиться простою "наявністю на складі". Тобто візьми їх прайси, глянь що є, а тоді будеш підбирати ... в інакшому випадку прийдеться перолопатити гори інформації. Плюс те що тобі сподобалася ця модель не означає що вона найдеться у львові. Ринок + криза + Реалії Українського бізнесу
Просто я розуміюсь на предметі фахово, а не на рівні шменеджерських понтів. І вважаю за необхідне попередити людину.
Я теж не аматор. життя по самій суті небезпечне, але крім попередження давали б альтернативу. Сказати що не правильно ми всі ладні, скажіть як правильно? А як я розумію, людина просто кабелями не хоче бавитися. Якщо так, то можете придбати якийсь просто хороший принтер або з вбудованим bluetooth або з модулем-перехідником. Це як альтернатива. а за попередити ... безпровідні мишки і клавіатура тоже несуть смерть вашому хомячку ... а вірелес принтер дозволить вашим сусідам спілкуватися з вами без чату (паперу правда головне щоб вистачило) Борис +1 за стриманість.
дякую друзі за пораду. На нео є HP з wifi, але ~ $300. то мені як для домашнього вжитку задорого. та й принтер хочу купувати не заради wifi, а заради друкування. wifi - це вимога по зручності. для бідних американців таке можна і до $100 купити - http://www.buy.com/prod/lexmark-z14...inter-24/q/loc/101/204322911.html?dcaid=15890 Певно треба дивитися дешеві моделі "закордоном" а потім в нас шукати. Якшо ше хтось раптом ідейку підкине кажіть. ------- Борис, я ціную твоє застереження. Але нажаль про реальну шкоду здоровю від wifi ми дізнаємося вже після того як він вийде із вжитку. І ті шо будуть проштовхувати нові технології проведуть дослідження і скажуть "айяйяй, яка була шкідлива технологія, на відміну від нашої нової нешкідливої". Для профілактики стараюся компютер виключати з мережі (режим очікування), разом із wifi. Тут дещо http://24.ua/news/show/id/4466.htm