wireless printer

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем opryshok, 4 кві 2009.

1. opryshok

opryshok Member

Привіт.

Хочу придбати принтер недорогий. Для дому. Вимога - можливість зєднатися до нього по wi-fi.

Якщо хто має досвід чи знає де можна купити, та які моделі - поділіться.

Наперед вдячний.

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

opryshok,
    а чи варто опромінюватися зайвий раз (рази, 356 разів на рік) ?
    А якщо в хаті є малі діти або "майбутні діти" ?

Це на виставках / літовищах / біржах без вайфай нікуди не дітися.
    А там за вікном не видно антен мобільного оператора ?

3. rayan

rayan Member

:haha: Вау ... корисна відповідь людині. Я тоже щось мудре напишу про випромінювання мобільних телефонів. І перетворимо звичайне прохання по вибору принтера но "вплив wi-fi на здоровя людини" :)))

Якщо ти зі Львова то попробуй знайти доступ до фірм "Приріоритет", "НЕО-сервіс" чи "ТДБ" може "Альфа-ком" (непогана кантора, принаймі я не жаліюсь) - вони одні з основних продавців. Може пропустив ще декількох, але думаю мене поправлять.
    Нажаль через специфіку ринку твій вибір обмежиться простою "наявністю на складі". Тобто візьми їх прайси, глянь що є, а тоді будеш підбирати ... в інакшому випадку прийдеться перолопатити гори інформації. Плюс те що тобі сподобалася ця модель не означає що вона найдеться у львові. :pardon: Ринок + криза + Реалії Українського бізнесу

4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Просто я розуміюсь на предметі фахово, а не на рівні шменеджерських понтів.
    І вважаю за необхідне попередити людину.

5. rayan

rayan Member

Я теж не аматор. :) життя по самій суті небезпечне, але крім попередження давали б альтернативу. Сказати що не правильно ми всі ладні, скажіть як правильно? А як я розумію, людина просто кабелями не хоче бавитися. Якщо так, то можете придбати якийсь просто хороший принтер або з вбудованим bluetooth або з модулем-перехідником. Це як альтернатива.

:) а за попередити ... безпровідні мишки і клавіатура тоже несуть смерть вашому хомячку ... а вірелес принтер дозволить вашим сусідам спілкуватися з вами без чату (паперу правда головне щоб вистачило)

Борис +1 за стриманість. :))) :good:

6. Мартин Боруля

Мартин Боруля Well-Known Member

а хіба це не радіозвязок? А радіозвязок хіба шкідливий?

7. opryshok

opryshok Member

дякую друзі за пораду. На нео є HP з wifi, але ~ $300. то мені як для домашнього вжитку задорого. та й принтер хочу купувати не заради wifi, а заради друкування. wifi - це вимога по зручності.
    для бідних американців таке можна і до $100 купити - http://www.buy.com/prod/lexmark-z14...inter-24/q/loc/101/204322911.html?dcaid=15890

Певно треба дивитися дешеві моделі "закордоном" а потім в нас шукати. Якшо ше хтось раптом ідейку підкине кажіть.

-------

Борис, я ціную твоє застереження. Але нажаль про реальну шкоду здоровю від wifi ми дізнаємося вже після того як він вийде із вжитку. І ті шо будуть проштовхувати нові технології проведуть дослідження і скажуть "айяйяй, яка була шкідлива технологія, на відміну від нашої нової нешкідливої".
    Для профілактики стараюся компютер виключати з мережі (режим очікування), разом із wifi. Тут дещо http://24.ua/news/show/id/4466.htm

а де твій аватар? :)