Відповідь: Windows 98 А такі ше є:eek: ..Я думав то тіки мені треба 98, щоб з нього зробити віртуальну машину...)
Відповідь: Windows 98 а в неті я качнув віндовс 98 іф ...який має обновлення за вересень 2007 року, ентузіасти забьавляються і розвивають цю вінду..хоча на жаль не зробили підртимки нтфс
Відповідь: Windows 98 Якщо то англомовна 98, чи не дасте люб"язно лінк ? У мене на "машині швидкого реагування" англ. 98 гавкнулася, довелося перекривати російською (неможливо працювати!) Дистриб. Офісу-97 десь є (здається, теж англ). Був би "серійний номер" (здається, одинички-двійочки)
Відповідь: Windows 98 Ах, этот ****** скворец.... (А. Макаревич). Полковнику, мені зручніше й швидше використовувати "гарячі клавіші", ніж витрачати час на мишку. Alt_F_O Ctrl_A_Q замість ідіотських Ctrl_з_ы Alt_з_щ Давайте я Вам поміняю місцями педалі на тачці й подивлюся, скільки метрів Ви проїдете до першого стовпа (мабуть із криком "За Сталінаааааааа-бум!") А коли ноутбук - там взагалі доводиться грати акордами по 4-5 клавіш.
Відповідь: Windows 98 Полковник не застав ПЭВМ "Искра" - розкладка клавіатури JCUKEN / ЙЦУКЕН і кодування кирилівки "MAIN". Ото був маразм під назвою "У советских - собственная гордость!"