Windows 8

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем Templar, 11 лют 2013.

1. Templar

Templar Дуже важлива персона

Хто вже собі поставив ту біду?
    Її взагалі вірто ставити на ноут з 4 опери?

Ноут не з сенсором.

Бачив пару відео з нею, якщо після ХР було важко привикнути до вісти, то тут думаю через років 5 осилю даний інтерфейс.

2. SashaBelov

SashaBelov миється в бані

Той інтерфейс METRO просто як опція йде, перемикається на звичайний і все як в сімці. Зміст переходити ХЗ, все по старому ніби. Я дивився на бета версію кілька місяців тому, нічого цікавого.

3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

А сенсу на неї переходити? Як на мене, блондинку, сімка дуже зручна й дружня до користувача операційна система.

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Якщо з лінухом не подружуся, буду продовжувати експерименти над собою, поставлю вісімку

А її вже типу можна нормально десь з інтернетів скачати нахаляву?

5. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

А Віста то взагалі збочення. В нас вона на шкільному ноуті стоїть - кожного разу лаюся, як його юзаю.

6. Templar

Templar Дуже важлива персона

Коли тільки її випустили, через пару годин пацани з Росії її хакнули. В майкос. сіли на сраку.

Мало б вже бути. Залежно від версії.

7. Forpost

Forpost Стоїк

8. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Цікаво, тре глянути. В нас на одному з ноутів вдома вісімка.

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А навіщо?

Ніколи не робіть висновків по бета-версіях.

Щось я маю сумніви. Мікрософт прикрутив ліцензії по самі помідори.

10. SashaBelov

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це ж для розробників версія, та сама бета практично. Готова версія не буде працювати 90 днів.

12. SashaBelov

То була фінальна версія, вона була готовою ще в квітні 2012

Бо той метро заточений для тикання пальцями я б сказав

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Він заточений і під десктоп. Я спочатку теж не в'їхав, зараз обходжуся без кнопки "Пуск" спокійно, ще краще ніж раніше. Всюди потрапляю двома кліками.

14. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Мені в магазині на вінду поставили утилітку ViStart, яка "повертає" кнопку Пуск. То ж я переходу впринципі не помітила. Нині вирішила проекспериментувати, відключила в ній автозапуск, спробувала чисту вінду. Виглядає нічо так, але потребує часу. То ж наразі увімкнула назад, побавлюся на вихідних.

15. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Корпорация Microsoft призывает всех пользователей отказаться от использования устаревшей Windows XP в пользу более современных версий операционной системы. Однако многие владельцы ПК не спешат воспользоваться этим советом. Несмотря на то, что официальная поддержка XP будет прекращена уже в апреле 2014 года, многие пользователи по-прежнему считают ее самой быстрой, безопасной и стабильной ОС от Microsoft.

С этим общепринятым мнением готов поспорить Трой Хант (Troy Hunt), архитектор программных продуктов и обладатель звания Microsoft MVP. Эксперт обнаружил, что Windows XP, запущенная на 7-летнем ноутбуке, заметно уступает в производительности свежей Windows 8.

«Согласно неписанному закону, системные требования программного продукта растут от версии к версии. Однако в случае с Windows 8 эта закономерность была нарушена. Я обнаружил, что «восьмерка» работает быстрее, чем Windows XP даже на устаревшей аппаратной платформе», — написал специалист в собственном блоге.

В проводимых испытаниях принимал участие портативный компьютер Lenovo T60 2006 года выпуска, укомплектованный процессором Intel Core Duo с тактовой частотой 1,83 гигагерц и гигабайтом оперативной памяти. Результаты тестов оказались весьма красноречивыми. На установку Windows 8 ушло всего 24 минуты 55 секунд, в то время как Windows XP потребовалось 26 минут и 12 секунд для копирования всех необходимых файлов. Последующая загрузка Windows 8 заняла 6 секунд, а XP готовила компьютер к работе в течение долгих 17 секунд.

С открытием документов Word и PDF Windows 8 справилась за 3.4 секунды, а XP потратила на выполнение этих операций 4,3 и 2.8 секунд соответственно. Еще одним показательным испытанием стала загрузка тяжелого файла Photoshop. «Восьмерка» уложилась всего в 16,5 секунд, почти в 2,5 раза опередив свою соперницу, чей результат составил 41,5 секунд. Наконец в тесте PassMark новая операционная система Windows 8 набрала 407,5 баллов, а Windows XP продемонстрировала более скромный результат – 356,5 баллов.

По материалам сайта SoftPedia.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ясний хрін. Після Вісти бідаки так перелякалися всі за ресурси, шо досі відійти не можуть.

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Цікаво............А до піратських копій це теж відноситься :blush:

18. Ука

я вже 2 тижні юзаю ту штуку - бігає гарно. Правда і комп не слабенький.
    Що цікаво, пару програм, які під 7ю віндою коректно не ламалися (той же Бат), під 8му - хр-шними кряками поламалися на ура.

19. Forpost

Forpost Стоїк

невже Батом ще хтось користуэться.....

• Подобається Подобається x 1
  20. Ука

я. люблю цю тваринку

а де твій аватар? :)