---------- Додано в 00:53 ---------- Попередній допис був написаний в 00:49 ---------- Товариш радить переінсталювати систему. Я не хочу, томущо це оригінальна Win 7. Як бути? Чи можливо що жорсткий диск дійсно накрився?
Як я зрозумів прийдеться міняти хард. Чи є інший вихід? ---------- Додано в 09:39 ---------- Попередній допис був написаний в 09:37 ---------- Я краще віддам превагу ліцензії за яку я заплатив.
куплявся ноут вже з записаною ОС ---------- Додано в 11:39 ---------- Попередній допис був написаний в 11:06 ---------- Хтось може дати конкретні відповіді?
Якщо комп ще запускається - в першу чергу зберегти на флешку (чи інший носій) всі важливі дані з компа. Потім віддати комусь комп на тестування диску, або зробити спочатку це самому (в інеті є багато образів завантажувальних CD/DVD дисків які мають програми тестування). Якщо проблеми з диском на рівні "заліза" - замінити диск і перевстановити систему вказавши оригінальний ліцензійний код і активувати.
А хто вам сказав, що після перевстановлення ОС ви втратите ліцензію? Серійний номер наклеєний на нижній кришці, вводите, активуєте, працюєте. Чи бавитесь