Вже завтра Windows 8!!!

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем Orthodox, 25 жов 2012.

1. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

Microsoft оголосила про запуск Windows 8

(потираючи рученята)
    цікаво-цікаво...
    отже завтра вже можна буде покопирсатись у свіжому мікрософтофському лівері...:mocking:

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

сумніваюся, що вже завтра будуть викладені крекнуті версії :)

пс. пане, а як же убунту? ;)

3. Orthodox

побачимо...
    зараз є вже такі шустряки, що працюють на випередження!:)

як як?
    рулить по-любасику!:)))
    хоча, відверто кажучи, останнім часом я сиджу в Linux Mint 13 Lts і мені подобається...
    це та сама бубунта, але більш допиляна, трохи легша і вже з усіма кодеками для відео та аудіо (доречі зараз це найпопулярніший дистрибутив серед лінухів)... та і інтерфейс у Мінта дуже схожий на віндовський, за що я отримав додатковий плюсик у щоденник від дружини:))):))):)))

бубунту 12.10 поки що не тестував, та мабуть і не буду...
    скоро вийде 14 Мінт, може його поганяю... хоча теж не факт, бо 13 Мінт таки Lts і реально прикольний)))
    а ліпше, як кажуть, ворог файного...;)

• Подобається Подобається x 1
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я вже покопирсався ще 3 місяці тому. Шось не вставляє. :nea:

5. Orthodox

я теж тестував бету... :nea:
    тепер хочеться "без ГМО":)))

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Таке враження, що до сімки прикрутили оболонку цю нову для сенсора, і власне все. Одне шо сподобалось - можливість ставити на паузу переміщування файлів і вмонтована підтримка образів дисків.

• Подобається Подобається x 2
  7. Orthodox

100%!

ну і 8-ка дещо шустріше працює імхо, хоча не виключаю, що це результат самонавіяння!:)))

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та що в мене була бета набагато швидше включалася-виключалася (на ноутбуці з простеньким процессором). Виключалася взагалі з такою швидкістю, як кнопкою виключаєш монітор.

• Подобається Подобається x 2
  9. Orthodox

отже є надія, що і в допиляному варіанті 8-ка чимось порадує...:)
    хоча мене на тестування вінди штовхає виключно спортивний інтерес! надаю перевагу лінуху! не буду пояснювати чому, щоб не спровокувати черговий холівар...:)

10. tropico

tropico Well-Known Member

Це був старт продаж, чи ви думаєте що відповідальні інженери майкрософта підписують "голд" білд зранку, а в обід стартують продажі? :)

Фінальний білд вісімки став доступний на початку (ШОК!) серпня. Партнери майкрософта получили якщо память не підводить 6 серпня. Тому фінальний білд і "імейдж" можна було тестити уже як пару місяців.

Я сижу на вісімці рік (двелопер превь. коншумер, реліз превью і накінець ртм) і можу сказати що оська з однієї сторони еволюція сімірки (оптимізованіше ядро, менша кількість займаної ОЗУ, фулл-відеоакселерація графічного інтерфейсу, мега-зучний ріббон-інтерфейс в провіднику і ще неймовірна кількість як дрібниць, так і змін всередині), а з другої = революці з плитко-інтерфейсом і відмовою від застарівшого і незручного меню Пуск.

Тепер замість того щоб шукати потрібний софт в незрозумілій папці в дрібному списку Пуску все ідеально організовано в "новому Пуску", де все позміщено на екрані.

Стіву Балмеру, як СЕО компанії оплески стоячи. Майкрософт зробили надзвичайно якісний і головне СТАБІЛЬНИЙ продукт (навідміну від десктопних лінуксів, де в релізі такі баги як непереключення розкладки мови, що є просто неповагою до користувача, але головне що в сроки).

І цінова політика нарешті пішла правильним шляхом - вісімка коштує стільки, скільки за неї готові дати юзери. А це 15-40 баксів за ПРО версію (та шо альтімейт сімірка). Хоа Майкрософт і СТАБІЛЬНІСТЬ це синоніми починаючи з виходу вісти.

11. ovod

ovod Well-Known Member

а шо ви хтіли?....нічого радикально нового створити не можна....

12. tropico

Угу, а ще недавно говорили що літак літати не зможе, оскільки важчий за повітря.

А по темі, покажіть продукти відомих компаній, які щось робили "з нуля", а не використовували "наработки" з попередніх версій, наприклад ядра.

У вісімці ядро вісти, яке оптимізувалось/доробилось і вийшла сімка (яка являється еталоном стабільності користувацьких ос), а тепер вісімка.

А що нового у вісімці можна прочитати на дев-блогах розробників (на рсоійській статті там теж перекладали, справа можна вибрати), або елементарно і коротко на вікіпедії.

13. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Дзеко? :confused:

14. ovod

ovod Well-Known Member

шо і треба було доказати.....

15. tropico

тобто

а де твій аватар? :)