Взгляд через замочную скважину на наших олигархов

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем zet, 26 січ 2007.

1. zet

zet Дуже важлива персона

http://www.obozrevatel.com/news/2007/1/16/152062.htm
    Например, первый олигарх - Ринат Ахметов
    "Особенно удивительно, что никто не может вспомнить, какое-либо мирное занятие Ахметова в юности. Его не помнят ни шахтером, ни строителем, ни почтальоном.
    На вопрос: «Где работал после школы?» земляки Рината Леонидовича в один голос твердят: «Не знаем!».
    - Может, учился в институте?
    - Вроде бы да.
    - Может, был в армии?
    - Вроде бы нет.
    - Почему?
    - Не знаем.
    И снова по кругу...
    На вопрос: «Расскажите хоть что-то о молодости Рената, хоть самое безобидное», наш собеседник ответил: «Безобидное?! Ха! Об Ахметове можно только обидное. Но я не буду…»"

p.s. в общем, все друзья "случайно" умерли..

• Подобається Подобається x 1
  2. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Відповідь: Взгляд через замочную скважину на наших олигархов

Мне, лично, ОЧЕНЬ не нравится, когда за мной подлядывают через "тему статьи", ПОСеМУ, сию тему попрошу закрыть, по причине несоответствия закону "О защите информации линой жизни"

3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

лінк наразі не читав, але

Ахметов - народний депутат України, публічна людина. Далеко не останній громадянин цієї держави, який має чи не найбільші можливості впливати на життя решти громадян. Тому ми маємо повне право мати про нього повну інформацію.

4. zet

zet Дуже важлива персона

А что вас возмутило? Название темы? Так ведь через замочную скважину и есть, ибо никто ж нам не позволит узнать всю правду.
    А вообще-то моя тетя работала директором Криворожской школы. О выпускниках 1990-1994 годов впечатление аналогичное, т.е. "почти все умерли", а часть выживших - разбогатела. Причем точно в такой же пропорции... Мы похоронили в это же время бабушку и были на кладбище на "гробках", а не в день похорон... Это было жутко осознать, что большинство недавно похороненных не старики, а молодежь...

5. MARTINI

Досить безобідні статейки, таке собі попсове чтиво. Почекаємо на продовження, може буде цікавіше :)

6. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Сходил по ссылке, почитал статью и немного комменты. Ну что сказать... Во-первых, что автор хотела доказать?
    Во-вторых, кто-то не знает, что первичный капитал практически никогда не получали честным путем? Можно подумать, что Ющенко со-товарищи бабки заработали вагоны разгружая.:sad:
    В-третьих. Учился в Днепропетровске 1976-82 г.г. Ночью ходить по городу не было опасно, но можно вспомнить и какие-то громкие убийства, и драки бывали... Но не было ощущения, что живешь "на фронте"! А о том, что была "банда Матроса" узнал из СМИ лет через 8-10 после окончания института.

Так что статейка заказная, явно однобокая и тендециозная. ИМХО.

7. MARTINI

Ну який сайт, таке і чтиво

8. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

У мене багато знайомих з Донбасу.ВСІ знають,що Ахмєтов бандит.Одна частина каже:"Ну то й що? Зате він створює нові робочі місця." Інші:"Краще цю тему не чіпати,здоровіший будеш!"

9. Biohit

Biohit Active Member

Який би він не був, але Ахметов робить дуже багато для Донбасу - це факт.
    Якби у Львові був свій Ахметов, то була б у вас і вода цілодобово усюди, і дороги нормальні (як в Донецьку)

10. І.Павлович

...і Ваш ботанічний сад забудовували-б,і директора склофабрики вже давно вбили-б,а не зараз...

11. Biohit

Biohit Active Member

Друже, давайте так : Ви колись Донецький ботанічний сад бачили ?
    Я Вам скажу, що якщо збереться 100 людей в Донецькій області, кому подобався той _шматочок_ ботанічного саду, на якому побудований будинок Ахметова, то буде добре. Але я сумніваюся, що знайдеться навіть 100 людей. Проте тепер туди покладений першокласний асфальт, зроблено вздовж освітлення, тощо.
    А щодо склофабрики - це смішно. Це - прояв "совка" - валити все на "злих бандитів-олігархів". Вважаєте, що Ахметов причетний до цього вбивства - будь ласка аргументуйте. Ні - нащо тоді розводити цей базар ?
    У вас своїх бандитів вистачає. Моя дружина коли їхала в Донецьк теж думала що тут бритоголові скрізь. А потім сама казала, що у Львові їх, здається, навіть більше.
    Повірте, Ахметов дійсно робить дуже багато для Донбасу. У Вас такої людини нема, тому і води нема, і доріг, і купа інакших проблем.

12. І.Павлович

Але чомусь побудований саме там.

13. Biohit

Biohit Active Member

Хто ? Будинок ? То й що ? Там зручне місце, поруч завод "Сармат", доречі.
    Приїжджайте до нас, я особисто Вас звожу на екскурсію в ботанічний сад, щоб Ви самі все побачили : і ботанічний сад не постраждав, і Ахметов живе собі нормально.

14. Степаныч

Чесно кажучи, я б хотів, щоб таких "бандитів" було б побільше. Жити було б краще, заможніше і спокійніше.

15. Дядя Ваня

Дядя Ваня Well-Known Member

Почему же тогда его многие так не любят? Зависть?

16. Степаныч

Дурость, зависть и жлобство.

17. Biohit

Biohit Active Member

Є два варіанти :

1. Дурість, жлобство и заздрість.
    2. Особиста образа (у кого так чи інакше підприємства групи СКМ забрали бізнес)

18. MARTINI

"Бригады" Степанич передивився :)

19. Степаныч

:D Знаю, що є таке кіно. Але не дивився ні разу. :D

20. zet

zet Дуже важлива персона

А вы посмотрите. Ахметов очень Сашу Белого напоминает..
    Причем не чертами лица, а самой сутью. Хоть и бандюга, но улыбка просто обаятельнейшая, как и у Ахметова.

а де твій аватар? :)