Пошкодження вулиці Стуса у Львові через сильну зливу, підрядники будуть виправляти. Однак, проблема в несправному колекторі. Про це у щотижневому зверненні до мешканців Львова сказав ... Читати публікацію повністю на news.lvivport.com
А насправді хотілось би нормального ремонту там. Це чи не єдина коротка дорога (хай мене автомобілісти виправлять, якщо неправа) із Нового Львова в центр. Та й для сихівчан з"їзд з моста на Стуса значно скорочує шлях до центру (ніж наприклад шлях через Хуторівку-Стрийську). Я готова кілька місяців потерпіти незручності у вигляді відрізаності від центру, але мати нормальний шляхопровід.
який мудрий мер!!! А ще я чув, що його куи - Синютка повів, що Зелена-окружна - не Львів, а тому ремонтувати не буде. Що цікаво, як земельні ділянки під стадіоном забирати, то це Львів, а як дорогу робити - не Львів.
А хто виховав комсомольця Садового, як не радянська влада, яку запровадили москалі? Хто навчив красти, як не москальська радянська влада? І таких, вихованих безрелігійників у нас ще ого... ціле покоління комсомольців і комуністів.
zherech, гірше, знаю старого Садового, злодій ше той, автобусний завод розтягував як тільки міг в Сокільниках хатинку вибудував...не за зарплату