Приблизна площа ділянки під будівництво дороги – близько 20 гектарів Читати публікацію повністю на www.lvivpost.net
по залізничній колії від пункту А до пункту Б До речі, в пункті Б весною будуть реконструювати міст і будувати транспортну розвязку. Думаю, ці два проекти якраз пов"язані.
ну як? луганська закінчується на стрийській, о то піде далі... ---------- Додано в 00:06 ---------- Попередній допис був написаний в 00:04 ---------- трамвай до Сихова пустили, можна й дорогу на Левандівку....
Ну реконструкція моста проект більш реальний, ніж, по суті, будівництво нового шляхопроводу (он вже маємо "мертвий" проект по продовженню вул. Вернадського). Трамваєм на Сихів хіба мої діти і внуки їздити будуть
Але загалом мені це фантастикою виглядає. Хіба шо там власниками земельних ділянок по маршруту є депутати від "Свободи" і їх інтерес в тому, щоб ті ділянки місто в них викуповувало за кругленькі мільйони. А потім хтось один впреться, скаже "не продам" і буде як з вул. Вернадського
О власне. А таких випадків у Львові і не один був вже - коли люди впиралися рогом і не хотіли віддавати ділянки.
Тут було б доречно згадати фантазії Андрія Івановича збудувати фігуру Ісуса Христа більшу, ніж в Ріо-де-Женейро... Нашим чиновникам часом приходять такі бздури в голову. От і фантазують. Горє от ума... а поремонтувати дороги нема кому і нема за що.
Ну проблему "нема кому" хоч можна за рахунок того самого "Онуру" вирішити, а от "нема за що" - то тєжко