Незабаром у нашому місті з’явиться вулиця ім. Героїв УПА. За попередніми пропозиціями, цю почесну назву матиме теперішня вулиця Тургенєва. Повний текст
Відповідь: Вулиця героїв УПА Тупа ненависть КУНівців до всього російського вже не викликає в мене обурення. Тільки відразу.
Відповідь: Вулиця героїв УПА Як я розумію,Тургенєв - український поет,лихою долею занесений в Росію...
Відповідь: Вулиця героїв УПА О, блин! Я же где-то недавно писал, что придёт, придёт время. А Вы еще насмехались надо мной. Мне кажется, что классным ходом будет увековечить в названиях улиц генерала Власова! Потдержка внутри обеспечена. А Москва как начнёт волосы рвать - любо - дорого посмотреть! П.С. Идею ПРОДАЮ. Стартовая цена - рассказ Тургенева "МуМу". И ПРАВИЛЬНО говорят. Вот, то же МУМУ: В одной из отдаленных улиц Москвы, в сером доме с белыми колоннами, антресолью и покривившимся балконом, жила некогда барыня, вдова, окруженная многочисленною дворней. Сыновья ее служили в Петербурге, дочери вышли замуж; она выезжала редко и уединенно доживала последние годы своей скупой и скучающей старости. День ее, нерадостный и ненастный, давно прошел; но и вечер ее был чернее ночи.
Відповідь: Вулиця героїв УПА У Львові чи в Москві ? І на якій же вулиці ? Полковнику, Ви вдруге за сьогоднішній вечір помилилися гілкою. http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=26701 Ага. Встиг тов. Полковник виправити наголос - Востаннє редагував Полковник: Нині о 23:12.
Відповідь: Вулиця героїв УПА Не сприймайте на свій рахунок, просто подивився на аватар і раптово згадалося з анекдоту таке:Пливе лодочка озером, ажно дівчина питає у хлопа: А ти Пушкіна чітал? Мовчання. _ А ти Єсєніна чітал? Мовчання. -А ти... "Я чітал "МУ-МУ,-будєш гавкать, утоплю".:D
Відповідь: Вулиця героїв УПА :y: Хороший Вы Человек НОТОЦО.... душевный...космополит одним словом.. Да глаза у Вас добрые...совсем как у дедушки Ленина... не-а...скорее как у Консультанта... Да и бороденки у вас ..у троих..одинаковые...лопаточкой...:moskali:
Відповідь: Вулиця героїв УПА Все ! Київська вулиця "январского восстания" отримала більш прстойну назву - Мазепи. Хоча давно були пропозиції назвати її вулицею Героїв Крут. Ця вулиця є продовженням Грушевського - і до самої Лаври.
Відповідь: Вулиця героїв УПА Отож "московський патріархат" біситься. Забувши, що половина Лаври споруджена стараннями Мазепи.
Відповідь: Вулиця героїв УПА Теперка ще вул. Московську лишилося, вона там як раз поряд. Можливо і назвати її вулицею Героїв Крут. А Суворова -Петлюри,нє?:D Додано через 5 хвилин Ще б пак! Уявіть собі, юрадреса змінено на ім'я Мазепи - людина якої москвини оголосили анафему.:D
Відповідь: Вулиця героїв УПА Взагалі перше знакове перейменування в Києві було, здається, вул. Жданова (Поділ) на Сагайдачного. Даниле, ось я запустив "Візіком"-2006 (мапа Києва) - спуск від парку Слави до Аскольдової могили позначено як "алея Героїв Крут". А перехрестя біля Аскольдової могили - Пл. Андрія Первозваного. А запустив, щоби переконатися, що провулочок мід Лютеранською та Дарвіна (виходить на Шовковичну) вже не носить ім"я дзержинського. Таки не носить! Тепер - пров. Івана Козловського.