Вторгнення серед білого дня!

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем Flamingo, 6 лис 2007.

1. Flamingo

Flamingo Well-Known Member

Цієї суботи серед білого дня, близько о 14ій, коли усі були вдома і займалися хатніми справами, - всі вікна повідкривані, сусіди теж на вулиці тусуються (у нас особняк), - завалює на подвір`я молодий хлопець років під 20 і тупо починає там шаритись :padonak: ! Заглянув у гараж (двері були відкриті), зайшов за хату і як ні в чому не бувало почав вивозити велосипед мого чоловіка! :ireful1: Саме в цей момент вийшла свекруха виносити сміття, і як схопила його за руку! І тут ще сусідський хлопець підбіг на допомогу! Друзяки того крадія стояли на дорозі "на атасі", ще й почали бити його за прокол, коли той втікав. Дуже-дуже шкода, що мій чоловік не встиг вибігти з хати! Він би тій наглоті голови повідкручував! Він аж кипів від злості :aggressive:
    Яка наглість! Тупо серед дня завалювати в хату, коли видно, що люди вдома, нема слів! Зразу просікли, що собаки нема (наш песик здох навесні :sad: ). Ми зразу повісили замки і серйозно задумались над захистом будинку. На другий рік ще й песика заведем!

• Подобається Подобається x 3
  2. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

Відповідь: Вторгнення серед білого дня!

:eek: :eek: :eek:

3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ось вже кілька днів в нашому офісі працюють «сигналізаторщики». Спочатку змонтували систему зі зв’язком по радіоканалу. Комусь «вгорі» це не сподобалося. Прийшли переробляти для роботи по укртелекомівській лінії. Я думав, що це буде за принципом надтональних посилок (як ADSL-модем) і, пожалівши їх, віддав лінію факсу (найближчу до блоку охоронної системи). Врни перевіряють, я своє перевіряю – лажа.
    Виявляється, та система має 2 режими: приоритет охорони – тоді в момент спрацьовування або зняття з охорони перерветься телефонна сесія (наприклад, автоматичний прийом факсограми).
    Приоритет телефону – а тут цікава штучка: якщо спільник злодія почне звідкілясь передавати довгий факс на 30 сторінок, злодій зайде, система не спрацює, доки не вивільниться телефонна лінія !
    Тут навіть не важливо – чи є факс чи автовідповідач: злодій може заздалегідь відвідати приміщення та підімкнути жучка до телефонної розетки. І грабуй на здоров”я !
    Кароче, доведеться бідолахам завтра шпурити стіни (в 4 царські цеглини!) щоби підключитися до маловживаної лінії.

4. coolzak

coolzak Well-Known Member

все тече все міняється а певні речі залишаються такі самі-одна з причин які попхали виїхати те це як в 90х спав з пістолетом під подушкою бо то одного то іншого сусіда нагло винесли вночі

• Подобається Подобається x 1
  5. Patrick

Patrick Well-Known Member

мені це виглядає більше , що хлопець проспорив , або програгрався в карти - от і виконував завдання.
    ...добре, якщо в обійдеться -"піди і щось візьми".Але в більшості - в таких "відморозків" завдання "серйозніші".
    Така категорія і є напевно найнеуправляєма і найгірша в суспільстві.Від них не знаєш , що чекати.

• Подобається Подобається x 4
  6. Flamingo

Мабуть, ви праві. Скидається на те, що конкретних продуманих планів щось вкрасти у нього не було, та ще й ті друзяки його почали бити після того як він вийшов. Можливо це було щось на подобі перевірки перед тим, як взяти в свою банду.
    :babruysk:

А сьогодні родичка моя розказувала, що вчора у Львові на Городоцькій не те що серед біла дня, зранку в 9ій по дорозі на роботу її співробітницю зустрів молодик з ножем: "Віддавай все золото, що маєш" :suicide:

7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А у нас колись квартиру обікрали.Шукали гроші, але ми якраз перед тим купили квартиру і тільки 50& залишилось у барі.Перевернули все, що можна було рухати.
    А менти так нікого і не знайшли...

8. Юстина

Юстина молода мама

А мене кілька років тому хлопці в під"їзді "привітали" день перед моїм днем народження з цією знаменною датою. Скрутили мені рученьки і забрали дорогущий мобільний, який я собі в подарунок взяла напередодні в кредит. Так весело пів року платити ні за що!

9. Flamingo

Співчуваю! А мені мій перший мобільний (це було в 1999 чи 2000 р.) вкрали на третій день після того, як батько мені його подарував :sad: - витягнули з-під носа у трамваї. Я тримала його у кишеньці для мобілки в рюкзачку... Другий мобільний вкрали на пляжі в Чорногорії разом з фотоапаратом, двома гаманцями і ключами від найманої квартири. :suicide: Ех, покупалися ми на славу, залишивши речі без нагляду. На щастя, паспорти і ще трохи грошей залишились у квартирі, а добрий господар дав нам ще один ключ без усяких скандалів. :shy:
    Квартиру мені теж одного разу обікрали - на першому поверсі ми жили, і менти так і сказали, що не варто ні на що розраховувати, хоча всі і так знали, що в цьому замішані місцеві бандюки. Обікрали на самий новий рік, коли нікого не було вдома..

10. консультант

консультант Дуже важлива персона

А може ще й обкурився перед тим, як йти... .
    В нас, в селі, тиждень тому якийсь дибіл від 23.00 до 05.00 в трьох хатах вибивши двері, просив щоб пустили його заночувати. І як не дивно, вибив там, де живуть одні жінки... .

• Подобається Подобається x 2
  11. Юстина

Юстина молода мама

А мені другий мобільний витягнули з кишені, коли я в ЦУМі вітрини розглядала... Зате тепер, коли в переповненій маршрутці побачите дівчину з міцно притиснутою до грудей сумочкою і переляканим поглядом, знайте - то я!

• Подобається Подобається x 4
  12. syavych

syavych копач

А якщо повна маршрутка дівчат з міцно притиснутою сумочкою до грудей і переляканим поглядом, то яка з них Ви?

• Подобається Подобається x 5
  13. Юстина

Юстина молода мама

Я та, погляд в якої найбільш переляканий.

• Подобається Подобається x 6
  14. volk

volk Well-Known Member

І Ви б хотіли їхати в такій маршрутці? ;)

15. syavych

syavych копач

Я кожен день в такій їжджу :)

• Подобається Подобається x 6
  16. volk

volk Well-Known Member

Так це констатація факту, а я питався, чи хотіли б?
    В усякому разі це ліпше, ніж їхати в маршрутці з базарними тітками, які притискають до грудей (Ваших) свої брудні мішки і торбИ.:p

17. Flamingo

Я їх називаю бабки з парашютами :D

18. консультант

консультант Дуже важлива персона

Тітки не винні в тому, що не можуть по три години тримати важкі сумки в руках, от і вимазують, а їдуть в переповненому транспорті зі всіма, тому що такий "транспорт". Ще б маршрутки були нормальні, а то в більшості одні "душогубки" їздять в яких колись рибу морожену возили... .

19. syavych

syavych копач

Не Ви одна :)

Я не маю нічого проти бабок, але от конче треба їм на базар їхати о 9-ій годині зранку, коли маршрутки переповнені студентами і людьми які їдуть на роботу. Через отой "десант" кожного дня запізнююсь на роботу, бо не маю де втулити своїх 60кг...

20. volk

volk Well-Known Member

Значить, і мені ніколи не носити костюми... Або ходити пішки, бо хтось пхає тобі брудний мішок в ноги, і він не винний, бо йому тре' їхати, а ти собі можеш перейтися, або таксі взяти.
    Коні не винні...
    Ясно.

Додано через 10 хвилин
    Є й "порядні" маршрутки, типу Шаолінь, чернігівські, але здається, в них ходова від вантажного авта, лиш в касці, наколінниках, капі і резиновому зазубнику можна їхати безпечно.

а де твій аватар? :)