Пропоную прочитати невелику статтю Гибель Тартарии І задуматись, чи могли люди самостійно провести таку маштабну роботу по зачистці території і історії 200 років тому?
Після прийому діетиламід лізергинової кислоти відпишу тут чи було так насправді ,як пишуть в статті,чи ні .
Нічо собі невелика! Та й неповна вона там. Треба її ще качати, щоби прочитати повністю. Але як я прочитала, що на цьому сайті пишеться, то стало зрозуміло, як в білий день: Загадки мироздания. Часть 1 Реальные знания о строении нашей планеты, нашей Солнечной системы, нашей Галактики и Вселенной постепенно продираются сквозь густой забор лжи, выстроенный безчестными людьми. Первым рассказал правду об этом Николай Левашов... Миколо, нащо вам тої головузабиваючої фантастики, яка є чиєюсь хворою уявою? Хіба що ви в тому кохаєтеся. Тоді - нема питань.
Всього 9 сторінок. А колись школярі "війну і мир" читали, а дехто і Біблію по декілька раз перечитує. Знання легко не даються Нажаль ця "фантастика" підтвердується фактами і поступово переходить у розряд реальних речей. Хотілось би вірити офіційній історії і науці (так простіше, не треба вникати, а можна спокійно займатись своїми справами), але при порівнянні чомусь офіційні загальовідомі речі перетворюються в абсурд. Доречі Николай Левашов в книжці "Сущность и Разум"дає найбіш доступне і на мою думку достовірне пояснення таких понять як гріх карма, душа, емоції, память. При чому жодна релігія і наукова теорія не дає внятного пояснення (лише загальні слова, або вислови типу "одному Богу відомо". Але це вже зовсім інша тема і для обговорення треба прочитати ще дві книжки по 150 сторінок.
О, да... Лєвашов... Слухав того сказочніка. Як вам казка про те, що трускавки можна вирощувати при -20, прямо в снігу? Петросян просто відпочиває після опусів Лєвашова.
Дальше можно не продолжать , спасибо , что предупредили ---------- Додано в 17:00 ---------- Попередній допис був написаний в 16:58 ---------- Можно ещё дихлофос в пиво . Знатоки рассказывали, что и не такое написать можно... ---------- Додано в 17:01 ---------- Попередній допис був написаний в 17:00 ---------- Того же автора?! упаси Боже
Я щось намагалася колись зрозуміти про що він хоч пише, та так і не осягнула. І вирішила більше тої бєлєбірди і не читати ніколи. А хто його почитає, шкода мені їх. І люди ніби розумні, а в таке вірити...
Я утримуюсь від коментаріїв того чого я нерозумію, або не можу перевірити. І якщо я нерозумію книжки по "теорії синфазних електромагнітних полів" це не означає що ця книжка- біліберда яку потрібно поскоріше спалити, а з людей, які її прчитали терміново виганяти злого духа А на рахунок клубніки при -20 чи, холодного ядерного синтезу, чи електроенергії з повітря. це питання технологій 100 років тому був такий собі Ніколо Тесла, який зробив електромобіль що їздив декілька днів без підзарядки(навіть зараз це звучить фантастично), а в той час його звинуватили в зговорі з дияволом і довели до того що він розібрав цей автомобіль. При чому всі електромотори і генератори, будуються по його схемах і по сьогодні. Справа не втому хто в що вірить. справа у фактах які наведені у статті і які легко перевірити: 1. вік дерев меньше 200 років при тому що вони повинні рости 500 - 1500 років 2. Наявність кратерів характерних для надземних ядерних взривів, і які відрізняються від мереоритних 3. Описи "ядерної зими" і очевидців ядерних взривів в тогочасних документах. 4. Сліди Держави Тартарії(як найбільшої держави) в історичних джерелах і повне замовчування її в офіційній історії. Тут постає питання чи бути "розумним" і вірити тому що нам говорять, чи шукати пояснення протиріччям?.
ото якось йшла я домів пізно ввечері, заглянула на небо, а там!!! три круглих плями літають, так страшно стало. а я як заворожена стояла і чекала коли ті інопланетяни спустяться до мене. не спустились, гади((( потім коліжанці розказала, вона потішила що теж це бачила, але то були не інопланетяни, а прожектори біля "Занзібару". абідно, а я так надіялась на знайомство))))
Не будьте ніколи скептиками.... ...а то будете як люди ,які випили отруєної води,і втратили розум.А єдиного,хто невтратив розум,називали безумцем.
то ви правильно написали - зробив. А що зробив Лєвашов? Крім словоізвєржєнія ніяких справ. Коли то чув розповідь його: звідки взявся цукровий діабет. Виявилось, що вся біда в картоплі, бо до того, як привезли картоплю з Америки, діабету в Євролі не було. Повстає запитання: як в 17...18 столітті діагностували діабет? як велася статистика хворіб у ті часи? То просто сміх курам. Що цікаво, ніколи не бачив, щоб Лєвашов вів якісь дискусії, завжди він розповідає - вішає локшину, а всі слухають. Запитання - записки з залу, щоб часом хто не був допитливим. Ну а українофоб він ще той.... ---------- Додано в 10:21 ---------- Попередній допис був написаний в 10:19 ---------- ніхто не є скептиком, але слухати хвору людину теж якось не тойво. ---------- Додано в 10:28 ---------- Попередній допис був написаний в 10:21 ---------- ого, кіко зробив.... особливо оце: "вік дерев меньше 200 років при тому що вони повинні рости 500 - 1500 років" а може повинні 2000 років? чого так мало?
Учіть науку - ботаніку. а точніше підрозділ про дерева і Ви знайдете відповідь на своє питання. От і я кажу проти фактів не попреш залишається тільки спроба перевести на сміх "Все это было бы смешно когда бы не было так грустно"