Вторгнення інопланетян?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Mykola Lviv, 12 лип 2013.

1. Mykola Lviv

Mykola Lviv Member

Пропоную прочитати невелику статтю

Гибель Тартарии

І задуматись, чи могли люди самостійно провести таку маштабну роботу по зачистці території і історії 200 років тому?

2. BastardO

BastardO Well-Known Member

Після прийому діетиламід лізергинової кислоти відпишу тут чи було так насправді ,як пишуть в статті,чи ні .

• Подобається Подобається x 2
  3. Оля

Оля Старожилка форуму

Нічо собі невелика! о_О Та й неповна вона там. Треба її ще качати, щоби прочитати повністю. ;) Але як я прочитала, що на цьому сайті пишеться, то стало зрозуміло, як в білий день: :)

Загадки мироздания. Часть 1
    Реальные знания о строении нашей планеты, нашей Солнечной системы, нашей Галактики и Вселенной постепенно продираются сквозь густой забор лжи, выстроенный безчестными людьми. Первым рассказал правду об этом Николай Левашов...

Миколо, нащо вам тої головузабиваючої фантастики, яка є чиєюсь хворою уявою? ;) Хіба що ви в тому кохаєтеся. Тоді - нема питань.

• Подобається Подобається x 4
  4. Mykola Lviv

Mykola Lviv Member

Всього 9 сторінок. А колись школярі "війну і мир" читали, а дехто і Біблію по декілька раз перечитує. Знання легко не даються :)

Нажаль ця "фантастика" підтвердується фактами і поступово переходить у розряд реальних речей. Хотілось би вірити офіційній історії і науці (так простіше, не треба вникати, а можна спокійно займатись своїми справами), але при порівнянні чомусь офіційні загальовідомі речі перетворюються в абсурд.

Доречі Николай Левашов в книжці "Сущность и Разум"дає найбіш доступне і на мою думку достовірне пояснення таких понять як гріх карма, душа, емоції, память. При чому жодна релігія і наукова теорія не дає внятного пояснення (лише загальні слова, або вислови типу "одному Богу відомо".

Але це вже зовсім інша тема і для обговорення треба прочитати ще дві книжки по 150 сторінок.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

О, да... Лєвашов...

Слухав того сказочніка. Як вам казка про те, що трускавки можна вирощувати при -20, прямо в снігу?

Петросян просто відпочиває після опусів Лєвашова.

• Подобається Подобається x 1
  6. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Дальше можно не продолжать , спасибо , что предупредили

---------- Додано в 17:00 ---------- Попередній допис був написаний в 16:58 ----------

Можно ещё дихлофос в пиво . Знатоки рассказывали, что и не такое написать можно...

---------- Додано в 17:01 ---------- Попередній допис був написаний в 17:00 ----------

Того же автора?! о_О упаси Боже

7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Олю, сто плюсів за попередження.

(Я людину, для котрої Лєвашов кумир, не можу сприймати адекватно).

• Подобається Подобається x 3
  8. yasam

yasam Well-Known Member

тупо сеошний текст з ключами, стронгами, перелінковкою і іншою сео мішурою.

9. Оля

Оля Старожилка форуму

Я щось намагалася колись зрозуміти про що він хоч пише, та так і не осягнула. І вирішила більше тої бєлєбірди і не читати ніколи. А хто його почитає, шкода мені їх. І люди ніби розумні, а в таке вірити... :sad:

• Подобається Подобається x 2
  10. Mykola Lviv

Mykola Lviv Member

Я утримуюсь від коментаріїв того чого я нерозумію, або не можу перевірити.
    І якщо я нерозумію книжки по "теорії синфазних електромагнітних полів" це не означає що ця книжка- біліберда яку потрібно поскоріше спалити, а з людей, які її прчитали терміново виганяти злого духа:)))

А на рахунок клубніки при -20 чи, холодного ядерного синтезу, чи електроенергії з повітря. це питання технологій

100 років тому був такий собі Ніколо Тесла, який зробив електромобіль що їздив декілька днів без підзарядки(навіть зараз це звучить фантастично), а в той час його звинуватили в зговорі з дияволом і довели до того що він розібрав цей автомобіль. При чому всі електромотори і генератори, будуються по його схемах і по сьогодні.

Справа не втому хто в що вірить. справа у фактах які наведені у статті і які легко перевірити:
    1. вік дерев меньше 200 років при тому що вони повинні рости 500 - 1500 років
    2. Наявність кратерів характерних для надземних ядерних взривів, і які відрізняються від мереоритних
    3. Описи "ядерної зими" і очевидців ядерних взривів в тогочасних документах.
    4. Сліди Держави Тартарії(як найбільшої держави) в історичних джерелах і повне замовчування її в офіційній історії.

Тут постає питання чи бути "розумним" і вірити тому що нам говорять, чи шукати пояснення протиріччям?.

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не сам мобіль, а перетворювач енергії.
    Поправка.

12. Made in USSR

Made in USSR Member

• Подобається Подобається x 3
  13. Mykola Lviv

Mykola Lviv Member

14. BastardO

BastardO Well-Known Member

Не будьте ніколи скептиками....
    ...а то будете як люди ,які випили отруєної води,і втратили розум.А єдиного,хто невтратив розум,називали безумцем.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

то ви правильно написали - зробив. А що зробив Лєвашов? Крім словоізвєржєнія ніяких справ. Коли то чув розповідь його: звідки взявся цукровий діабет. Виявилось, що вся біда в картоплі, бо до того, як привезли картоплю з Америки, діабету в Євролі не було. Повстає запитання: як в 17...18 столітті діагностували діабет? як велася статистика хворіб у ті часи? То просто сміх курам. Що цікаво, ніколи не бачив, щоб Лєвашов вів якісь дискусії, завжди він розповідає - вішає локшину, а всі слухають. Запитання - записки з залу, щоб часом хто не був допитливим.

Ну а українофоб він ще той....

---------- Додано в 10:21 ---------- Попередній допис був написаний в 10:19 ----------

ніхто не є скептиком, але слухати хвору людину теж якось не тойво.

---------- Додано в 10:28 ---------- Попередній допис був написаний в 10:21 ----------

ого, кіко зробив....

особливо оце:

"вік дерев меньше 200 років при тому що вони повинні рости 500 - 1500 років"

а може повинні 2000 років? чого так мало?:haha:

Останнє редагування: 20 лип 2013
  16. Mykola Lviv

Mykola Lviv Member

Учіть науку - ботаніку. а точніше підрозділ про дерева і Ви знайдете відповідь на своє питання.

От і я кажу проти фактів не попреш залишається тільки спроба перевести на сміх

"Все это было бы смешно когда бы не было так грустно":cry:

а де твій аватар? :)