Всяке про рекламу

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем VasMT, 22 кві 2010.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не знаю сюди чи ні...
    Збираються підняти податок на рекламу: на ТБ в 40 разів а в друкованих виданнях в 30...
    Як на мене, рекламу в ЗМІ треба взагалі заборонити. Хочеш реламувати - видавай свою і розповсюджуй... А найбільш безглузда реклама - реклама горілки :)))

2. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

Угу, тоді всі канали, окрім 1-го національного переберуться на супутник та закриються віаксесом і запропонують Вам картки доступу купляти, подивлюся як Ви завиєте.

3. sani

sani Well-Known Member

Реклама то основне джерело прибутку в ЗМІ та і в інтернет проектах... Якщо не буде реклами і не буде прибутку, зміст тоді працювати над цим всім?
    Адже щоб підготувати гарні, цікаві матеріали треба вкласти ресурси і час і гроші. А де візьмуть їх як не будуть заробляти з реклами?

А то що піднімуть податок на рекламу нічого хорошого для держави не буде, вона нічого більше не заробить. Реклама подорощає, і її стане менше прибутки впадуть і з чого наповнювати бюджет теж не буде.
    За то почнуть придумувати нові технології обходу цього всього

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

переходимо на "інформаційні послуги"

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

На польському ТБ на час реклами підвищується звук. І постійно треба його знижувати на час реклами і потім повертати в нормальний режим. І от нарешті депутати зайнялись цією дратівливою проблемою і розробляють закон, щоб заборонити збільшувати звук при рекламах! :)
    А ще мені сподобалось, коли на MTV почали показувати час до закінчення реклами і час тривання передачі.

6. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Є вихід вимкнути телевізор і більше не вмикати. Я так зробив приблизно 3 роки назад. І нічого якось живу і без тв і без реклами. Все необхідне відео є в неті в зручний час і без реклами.
    А при такому подорожчанні тв канали почнуть бідніти і ставати нецікавими. Рекламодавці почнуть більше освоювати інтернет площадки для реклами, де не діють дурнуваті закони януковича з бандою.

• Подобається Подобається x 5
  7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Повірте, не завию...
    Hallmark, Discovery, History, Animal Planet... Список можна продовжувати...
    Вони не оригінальні... У нас теж... Правда не на всіх...

8. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я так зробила три роки тому і не шкодую.

Дивлюсь в ящик при виняткових подіях. Так що ТВ реклама мене ніяк не гризе.

• Подобається Подобається x 1
  9. Я теж не дивлюся телевізор. Одна з причин - реклама.

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В неті теж всюди реклама. Часто на відео з передачами спочатку є реклама. І просто на сайтах повсюди реклама. Просто не так помітна і не така дратуююча, як по ТБ ;)
    (а я вже 4 місяці без телевізора - прекрасно себе почуваю! :) хоч і скучаю за деякими науковими програмами, а в неті лінь шукати.. Але то вже інша тема, про телевізор)

11. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

Нє то нє. Без зомбоящика можна прекрасно жити, ніц проти не маю.

Всі ці канали на супутнику і закриті і дивитесь Ви їх тому, Ваш кабельний оператор купив картки доступу, та продає Вам ефір.

а де твій аватар? :)