Не знаю сюди чи ні... Збираються підняти податок на рекламу: на ТБ в 40 разів а в друкованих виданнях в 30... Як на мене, рекламу в ЗМІ треба взагалі заборонити. Хочеш реламувати - видавай свою і розповсюджуй... А найбільш безглузда реклама - реклама горілки
Угу, тоді всі канали, окрім 1-го національного переберуться на супутник та закриються віаксесом і запропонують Вам картки доступу купляти, подивлюся як Ви завиєте.
Реклама то основне джерело прибутку в ЗМІ та і в інтернет проектах... Якщо не буде реклами і не буде прибутку, зміст тоді працювати над цим всім? Адже щоб підготувати гарні, цікаві матеріали треба вкласти ресурси і час і гроші. А де візьмуть їх як не будуть заробляти з реклами? А то що піднімуть податок на рекламу нічого хорошого для держави не буде, вона нічого більше не заробить. Реклама подорощає, і її стане менше прибутки впадуть і з чого наповнювати бюджет теж не буде. За то почнуть придумувати нові технології обходу цього всього
На польському ТБ на час реклами підвищується звук. І постійно треба його знижувати на час реклами і потім повертати в нормальний режим. І от нарешті депутати зайнялись цією дратівливою проблемою і розробляють закон, щоб заборонити збільшувати звук при рекламах! А ще мені сподобалось, коли на MTV почали показувати час до закінчення реклами і час тривання передачі.
Є вихід вимкнути телевізор і більше не вмикати. Я так зробив приблизно 3 роки назад. І нічого якось живу і без тв і без реклами. Все необхідне відео є в неті в зручний час і без реклами. А при такому подорожчанні тв канали почнуть бідніти і ставати нецікавими. Рекламодавці почнуть більше освоювати інтернет площадки для реклами, де не діють дурнуваті закони януковича з бандою.
Повірте, не завию... Hallmark, Discovery, History, Animal Planet... Список можна продовжувати... Вони не оригінальні... У нас теж... Правда не на всіх...
Я так зробила три роки тому і не шкодую. Дивлюсь в ящик при виняткових подіях. Так що ТВ реклама мене ніяк не гризе.
В неті теж всюди реклама. Часто на відео з передачами спочатку є реклама. І просто на сайтах повсюди реклама. Просто не так помітна і не така дратуююча, як по ТБ (а я вже 4 місяці без телевізора - прекрасно себе почуваю! хоч і скучаю за деякими науковими програмами, а в неті лінь шукати.. Але то вже інша тема, про телевізор)
Нє то нє. Без зомбоящика можна прекрасно жити, ніц проти не маю. Всі ці канали на супутнику і закриті і дивитесь Ви їх тому, Ваш кабельний оператор купив картки доступу, та продає Вам ефір.