Шановні учасники форуму ! Дякую за витримку і терпіння відносно моїх дописів. Вибачаюсь в першу чергу перед тими, кого можливо і образив в силу тих, чи інших причин. Я ніколи не був і не буду нікому суддею, для всіх суддя один - Господь Бог. Не можу приймати подальшої участі в форумі, тому що починає мене затягувати і відволікати від основної моєї мети і роботи. Всього доброго ! З повагою до Вас - консультант \ Степан\.
Відповідь: Всім всього найкращого ! Степане, Ваші дописи, Ваша позиція підкупають нешаблонністю, індивідуалізмом (ой, ніби некролог почав промовляти) Бачимо волю (вчасно припинити, поки не затягло). Це плюс. Значить так. Встановимо 1-2 дні на тиждень для побачень. (теж негарне слово - ніби зонівське). Для сеансів зв"язку, так ? Будуть якісь ідеї - потихеньку набирайте їх у Ворді. Успіхів Вам у втіленні Ваших задумів, яким почав заважати Форум.
Відповідь: Всім всього найкращого ! Пане Консультанте, приходьте час від часу сюди! Я Вас дуже прошу. У Вас стільки цікавих і змістовних дописів, які змушують задуматися в першу чергу над серозними питаннями життя. Успіхів Вам та гараздів на роботі і - викроїте хвильку, заходьте на горнятко кави до форумчан у гості . P.S. Що це за день сьогодні, стільки хороших людей форум покидає? Ще й з понеділка !
Відповідь: Всім всього найкращого ! Да а консультант"а направду жаль Додано через 1 хвилину Пане консультант будем слухати "колгоспник"!
Відповідь: Всім всього найкращого ! Пане Консультант,заходьте до нас хоч інколи.Будемо раді Вас бачити . Успіхів Вам у Вашій справі.
Відповідь: Всім всього найкращого ! Жаль, очень жаль. Ваші повні зміста дописи суттєво прикрашали ЛФ. Інколи заходьте на каву...
Відповідь: Всім всього найкращого ! Ну друзі, Ви даєте...!:dance: Не сподівався, чесно кажучи, на таку реакцію з Вашої сторони. Дякую всім, хто приділив увагу цьому питанню і всім, хто подумав про нього. Можливо так буде правильніше... . Просто не буду зависати по пів дня, а час від часу виходитиму на спілкуання з Вами. Все тему закриваю, питання знімаю. До бою !:agree:
Відповідь: Всім всього найкращого ! Неее. Кто бы чего не говорил, а галичане Слово держать умеют! Который раз уже убеждаюсь в этом! :cowboy:
Відповідь: Всім всього найкращого ! Полковнику, якщо Ви відносно мене, помиляєтесь. Коли потрібно, я свого слова дотримуюсь, якщо вважаю за потрібне. Якщо в силу тих, чи інших обставин я порушую його, це не означає, що я не маю слова, а свідчить про те, що я не є по-дурному впертий, як москаль... !:agree:
Відповідь: Всім всього найкращого ! Мушу зробити 14-й допис, бо попереднє число мене щось кумарить. І звичайно сам собі поаплодую - !
Відповідь: Всім всього найкращого ! я так думаю, що це ненадовго... кажуть: сало, сало!... насправді: форум -- це наркотик....