Всім привіт! Погорільця приймете?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Чупринка, 4 сер 2007.

1. Всім вітання!
    Раніше я бував на цьому форумі як "Броварець", та основним місцем проживання мав форум ПроУа. На жаль, вороги спалили рідну хату - на форум йде потужна ДДоС-атака, і зупинити її адміністрація не в змозі. Приймете до себе на тимчасове прожиття?

Попереджаю чесно - остані кілька днів частина "проюейців" тусувалася на форумі фор-юей.ком, то він сьогодні, кажуть, впав... Не знаю, чи це має стосунок до нас, але мушу чесно попередити.

П.Н. Прохання до адміністраторів не вважати цю гілку за флуд чи офф-топ - жити збираюся переважно в цьому розділі та ще в кількох, тому і виклав свій допис тут.

То що, пустите погрітися? Бо так їсти хочеться, що аж переночувать ніде...;)

• Подобається Подобається x 5
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Всім привіт! Погорільця приймете?

То ж треба... карми вдвічі більше, ніж дописів.

3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

дос атака неприємна штука, але все залежить від хостера....
    якщо хороше обладнання — форум не впаде....

пс. який у вас був форум?..

4. Відповідь: Всім привіт! Погорільця приймете?

Ги... До вас завітала бридка зелена тварючка?:)

Скоро вона вас покине - у нас там форум доволі войовничий був, українці постійно воювали з росіянами і навпаки, так що карма в мене дуже скоро зайде в мінус :)

• Подобається Подобається x 1
  5. Відповідь: Всім привіт! Погорільця приймете?

Признаюся чесно - я повний ламер. Все, що можу сказати - форум був хороший, жили дружно, хоч і гризлися постійно, як кіт з собакою...

• Подобається Подобається x 2
  6. Полковник

Полковник миється в бані

Хм, Броварец, т.е. тамошние москалики были лучше туташних?:cowboy:

7. Mattilainen

Mattilainen Well-Known Member

+1 за парадокс. :D
    В принципе здесь аналогично, Вы же помните. :)

8. duncan

таке питання: а чому нік змінили?..

9. vasili

vasili Well-Known Member

Браво!
    Ви познайомитись тут з місцевими мілітаристами, тіке не витирайте об них мешти вони фест сентиментальні та романтичні, балади про любов пишуть...єх.
    Бажаю успіху у нашій справі!

10. Відповідь: Всім привіт! Погорільця приймете?

Е ні... Це тута москалики, а там, не забувайте, форум був центральноукраїнський, а не західноукраїнський. У нас там були кацапи. Нічогенькі такі - матьорі, вгодовані...;)

П.Н. А я так зрозумів, що мене тут ще дехто пригадує. Приємно, чорт забирай :)

• Подобається Подобається x 4
  11. duncan

на українському салі?... [​IMG]

12. Відповідь: Всім привіт! Погорільця приймете?

З суто технічних причин - забув пароль до старого ніка, а відновлювати не захотів. Та й до того ж - Чупринка (котрий Грицько, не Тарас) мій земляк. Втім, і Тараса Чупринку теж глибоко шаную. Так що, НМСД, -- новий нік цілком достойний.

13. Відповідь: Всім привіт! Погорільця приймете?

А дзуськи! Сало ми й самі зжуємо, хіба ні? Вони хай нафтою і газом харчуються :)

14. Полковник

Полковник миється в бані

А своё сальце на кизяке жарить собираетесь?:cowboy:

15. duncan

[​IMG] на кізяках горить добре.......
    взагалі російський газ в україні використовують на підприємствах, в будинках палять український...... [​IMG]

16. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Пане Чупринка. Вам не треба було відновлювати пароль Броварець, а просто зареєструватися заново під цим ніком. Наразі база форуму такого ніку не містить. Якщо хочете, я можу просто переіменувати Ваш акаунт Чупринка на Броварець.

Ласкаво просимо :)

17. Відповідь: Всім привіт! Погорільця приймете?

Умгу. Вірно. А ще в нас планують зменшити споживання російського газу до 30 млрд. кубів. і підняти видобуток власного з нинішніх 20 з хвостиком до 30 млрд. кубів. Правда, є одне але - реально уряд ніфіга для цього не робить. Але що взяти з "синіх"? А Польща топить вугіллям, і нічо, не вмерли.
    Думаю, наші люди самі, за власною ініціативою, цілком можуть знизити споживання газу в комунальному секторі.
    Тут нагадаю лише про масовий бум встановлення економічних котлів газового опалення, яке припинила постанова нинішнього Кабміну. Після такого мимоволі закрадається думка, що нинішній Кабмін - збіговисько диверсантів у власній державі.

Пупере, до речі, я би хотів підняти тут темку про енергозбереження та споріднені до нього питання. Прошу вашої поради, як ви думаєте - розділ Політика для цього підійде? Бо структура форуму відрізняється від мого рідного, я щось не впевнений, де її писати...

2 МАРТІНІ - Та мабуть, не треба перейменовувати. Чупринка не гірше Броварця, хоча Броварець - більш ексклюзивно. :)

2 Мартіні -

18. duncan

може краще “влада і комуналка”?.....
    є також “економіка, бізнес і фінанси”....

19. Відповідь: Всім привіт! Погорільця приймете?

Ок. Дякую за підказку. Я все-таки схиляюся більше до політики - в світлі останніх подій в нашій енерегетиці. Ще подумаю, а поки-що займуся підготовкою матеріалів.

20. duncan

комуналка — це теж політика.... [​IMG]

а де твій аватар? :)