Всі наші проблеми від нашої держави?!??

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 10 бер 2013.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Подивився відео дорожнього контролю з враженнями про США і воно просто дивовижно підтвердило ті думки, які останнім часом все частіше приходять в голову....
    Всі проблеми які в мене є в житті породила держава :dntknw:

Всі скандали, конфлікти і хамство в основі своїй породила держава...

Обхляпав якогось машиною, загнав пішохода в болото щоб проїхати по єдиній живій латочці асфальту, посварився з сусідом за 20 см. межі....Всього цього не було б якби держава робила те для чого створена...

Накричав водій маршрудки на 25 халявного пенціонера, лікар відправив вас в аптеку за лікарствами, відлетіло колесо на ямі, за машину деруть в 7 раз дорожче чим вона реально коштує.........

Для чого нам така держава взагалі?

• Подобається Подобається x 3
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Гм... А держава тут до чого?

• Подобається Подобається x 4
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

А хто поділив людям по нещасних 30 ст. а решту забрав? Якщо б в кожного було достатньо землі і хата від хати була б за пару сот метрів хто б ті см. рахував?

4. VasMT

То на всіх би не стало, і тоді точно повбивали би один одного...

• Подобається Подобається x 2
  5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ви бували в польських селах? Там навіть паркани не всюдиє ...простір кругом...хата від хати метрів за 200-300....А я з порогу до сусіда перецяти можу :mocking:

6. VasMT

А чости не возьмете землі у польському селі? Будете мати хату від хати і землі вдосталь...
    Чи там не дають за так просто?

• Подобається Подобається x 1
  7. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Та про що вам і товчуть тут постійно кілька найбільш тверезомислячих людей: найкраща інвестиція в майбутнє - еміграція з цієї сурогатної страни.
    Відважтесь, і ви побачите як у вас виростуть крила від перебування в гідній країні з нормальним суспільством, де кацап сумирний, і де немає василькуватих спитих рагулів, моральних покручів да зрадників-бадилів.
    Звичайно що всі проблеми не від держави, а від дурної хахляцкої ментальності, що набудувала собі на горе таку страну, але то вже інша тема.

8. Hyligan

Hyligan Іронічний

Та бачу шо до того йде....Хоча дуже не хочеться покидати село в якому жило мінімум 5 поколінь моїх предків...

Та не надиблював її ніхто...просто совок еволюціонував в "ЕТО"....і що найгірше не видно в тій держави ніякої перспективи....Зароби ти хоч міліон хоч 10 міліонів всі "державні" проблеми залишаться....
    Ну не вертоліт ж купляти щоб в місто за покупками літати....:dntknw:

9. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Та нікуди він не еволюціонував. Бо він не зникав нікуди. Не дали зникнути. Пригадайте, в 1991 році в людей був вибір: або-або. Східноукраїнські креоли вибрали комуністичного секретаря з комуністичною більшістю в парламенті. Видно не наїлись комунізму.
    Навіть більше... Коли побачили, що Кравчук нєдастатачна русссскій - вибрали москаля Кучму якого мало не проміняли на Пєтю Сіманєнку, бо попередній був нєдастатачна камуністічєскій.
    На жаль, за 22 роки нічого не змінилось в кращий бік. Українці як були так і продовжують бути в меншості.
    Так що УССР нікуди не зникала. І не зникне. Бо креоли клонуються.

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Та то ше хрин зним ті всі національні питання.....Тут справді ладу не виведеш.Але на побутовому рівні вони нас гноблять однаково, як правих так і лівих і центристів...:mocking:

Я от часом думаю, теж районне начальство воно ше на вертольотах не літає, вони ж гади їздять по тих самих дорогах. їх діти теж не по канарах живуть (в більшості) чому ж так забили на ту всю господарку? Чи справді грошей з верху зовсім не дають, чи то таки розкрадається на місці??? Якщо розкрадається чого нікого не сОдють.....:dntknw:

11. coolzak

coolzak Well-Known Member

Які виборці така і держава.

12. VasMT

Показове Прощальне послання Дж.Вашингтона до нації.
    Все розписано і розкладено по полицях...
    А ми все шукаємо в сраці меду...

13. coolzak

Демократія на даному етапі протипоказана Україні-люди не розуміють ролі виборних депутатів і їх впливу на життя-голосують за обіцянку заасфальтувати дорогу.дати гречки або гарний концерт.Як кріпаки в Юрїв день йшли до пана жити хто обіцяв краще так і тепер голосують за дешеві обіцянки а потім мучаться до наступних виборів і знову повторюють ті самі помилки.

14. VasMT

Справа не в демократії, а в неправильному її розумінні.
    Не думаю, що американці в 1797-му році мали більше показань для демократії, аніж ми зараз.

15. kym

kym Well-Known Member

Демократія останні 40-50 років втратила свій первісний зміст і же давно не виконує функції, які на неї покладають. Демократія стала інструментом легалізації влади кланів які в певний момент прийшли до влади і стараються втримати її. В США одні клани міняють інші ... теж саме в Англії, Франції, Німечиині, Азії і Африці. Україна на перехідному етапі і ще трошки і буде дві групи олігархів які будуть міняти один одного. Демократія в Європі і США закінчиться коли ці держави не зможуть викачувати ресурси з інших держав у цілому світі і тим самим не зможуть підтримувати високий рівень життя своїх громадян. До влади зразу прийдуть "Наполеони" які уже з допомогою зброї будуть старатись підтримувати високий рівень життя. Україні щоб не допустити грабунку своїх ресурсів з сторони інших держав і навпаки починати тягнути ресурс з сторони уже потрібний свій національний диктатор. Світ жорстокий і виживе в ньому сильніший.

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

От тільки результати чомусь всюди різні....Як би то нам ше собі такі клани заполучити як на Америці :mocking:.
    Та навіть веселий як сонечко Бацька дороги побудував прекрасні, а наші хіба вертольотодроми розбудовують....

17. Locke

Locke невиправний реаліст

Хто сказав: "Держава - це ми!". Держава - це нас. :)

• Подобається Подобається x 4
  18. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Та справа не в національності. Якщо ви маєте інформацію про СССР, то там вся пропаганда працювала на виведення "новай істарічєскай общнасті - савєтскаґа народа". На Східній Україні (і не тільки, на жаль) вивели ту істарічєскую абщнасть. Вона нікуди не дівається, вона клонується. І результати ви бачите. Вірити в те що вона якимось чудом переродиться - це те саме, що вірити, що мене виберуть наступним папою римським. І боюсь, що без певного хірургічного втручання не обійтись якщо хотіти побудувати нормальну країну...

• Подобається Подобається x 3
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Канада.

Нічого не маю проти.

Живе там чимало моїх знайомих.

Розповідь одного з них.

Хтось з сусідів накапав, що у мене на подвірї зависока трава. Прийшли з соц служби: штраф+стрижка.

Інший сусід накапав: заважає мій вїзд на моє подвіря - прийшлось переносити, бо шось там сусіду заважає.

А ти чого дитину не привязав до крісла?, - питає бабка одуванчик.
    -так я ще не їду.
    - але ти збирався їхати.
    -так, але я попередньо б привязав дитину
    - а мені здається, що ти не збирався, я все таки зателефоную в поліцію...

20. coolzak

Траву треба стригти спереду будинку-як правило попередять 1-2 рази перед тим як штрафувати.Не любиш стригти-найми людей.Нема грошей -живи в квартирі.А ще сніг як впаде мусиш з перед хати тротуару прибрати до 10 ранку бо інакше штраф.І ще тут на червоному стоять вночі на пустій вулиці .і податок на хату платять всі без пільг і депутати без мигалок їздять і поліція поможе колесо поміняти на дорозі.
    Жити по законам набагато прємніше і краще коли ті закони для всіх і завжди однаково трактуються.

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)