Все про коней і кінний спорт

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем анн, 19 сер 2010.

1. анн

анн Member

Всім вітання!!!

Шукала на форумі теми, які б стосувались кінного спорту та і всього про коней, і..... не знайшла!!!!!!
    Маючи у Львові іподром, і не мати ТАКОЇ теми!!!

І від себе... Хочу навчитись їздити верхи. Може хтось займався чи займається цим чудовим спортом?

Чекаю на активність :)

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Парасольку маєте? [​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  3. ENNI

ENNI Well-Known Member

Я була кілька років тому на іподромі. Ніколи не думала, що мені так сподобається. А коні... То окрема тема... Такої краси я ще ніколи не бачила - граційні

4. night

night Well-Known Member

А що саме Вам сподобалось на іподромі? Я от їздити дуже люблю верхи але...в умовах які пропонують від цього важко отримати задоволення.
    Для того щоб поїздити треба як мінімум перевдягнутись...Де це зробити на іподромі? В кімнаті яка вся в мухах, бродячих кішках, накидано купа всього що і сісти ніде...
    Дальше. Де їздити новачку чи любителю. В манежі не можна. Там тренуються професіонали, відкриті манежі також переважно зайняті професіоналами так би мовити чи людьми які тримають там власних коней. Залишається місце в полі. Де новачку явно буде страшнувато (кінь легко може піднятись в галоп, почати спотикатись і т.д.).
    Допустимо Ви поїздили. Вам навіть сподобалось. А що ж дальше...В залежності від погоди Ви або мокрі і брудні або спітніли і також брудні. Хотілося б в душ...Про таку розкіш можна не мріяти на конюшнях Львова. Руки нема де помити. Перевдягаєтесь в одяг і йдете до машини в кращому випадку, в гіршому йдете на маршрутку лякати людей запахом від вас.
    За прокат коня за годину беруть в середньому 100 грн. При тому інструктора дають погане, старе сідло (нормальне ж шкода), в більшості випадках саморобну уздечку.
    Я прекрасно розумію що утримувати коня важко, дорого. Але якщо людина вирішила надавати послуги то має робити це на рівні або ж відповідно брати лише символічну плату.

• Подобається Подобається x 3
  5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я їжджу верхи, але не знайшла відповідних умов у Львівській області, аби насолодитись їздою. За виключенням, мабуть, скель Довбуша, де місцеві пропонують покатати - там можна впросити дати цілого коня напрокат, без власника. :)

Подібні Вашим питання задавала на різних форумах - безрезультатно.

6. анн

анн Member

А для чого парасольку?

---------- Додано в 16:31 ---------- Попередній допис був написаний в 16:25 ----------

Я теж була на іподромі останній раз в цю неділю.
    Там саме зараз проходять скачки. (ще два рази будуть 29.08 і 12.08 на 13.00год. Може когось цікавить).
    Звичайно, отримуєш велику насолоду, дивлячись на їхню грацію і красу. Це чудовий відпочинок!!

7. Darcy

Darcy Active Member

А моя сестра вже кілька років їздить на конях на стадіоні СКА, в них там конюшня є. І зовсім непогані коники!!!

8. анн

анн Member

А там вчать кататись? Бо я не вмію, пару раз сиділа на коні, але на корді.

9. Darcy

Darcy Active Member

Ну там є людина, котра, звісно, може навчити; мою сестру з нуля навчили. Та й, по суті, вас не посадять саму на коня, якщо ви не мали з тим справи...

10. анн

анн Member

Буду дуже вдячна, якщо Ви вкажете як звати цю людину і можливо контактний телефон. Або когось порадите.
    Погодьтесь, що краще займатись з тим, з ким вже хтось пройшов цю школу.

Дякую.

11. miranda

miranda New Member

Ви впевнені, що це про Львівський іподром? Верховою їздою займаюсь вже місяць. Займаюсь на Львівському іподоромі. Умовами задоволеня!
    Хороший інструктор, який розповідає теорію, як правильно сидіти, тримати руки, спину...

12. night

night Well-Known Member

Так розкажіть про умови. Поправте мене в чому я не права.

13. Ксю

Ксю New Member

Те що в манежі катаються тільки профі то це неправда,сама не профі,але мене тренують в манежі,просто потрібно приходити бажано до обіда тоді манеж весь ваш.Брудна я була тільки один раз - коли впала з коня на пісок.Руки є де помити.Нарахунок зручних перевдягалень і душу так це ж не фітнес-клуб,а конюшня.
    Якщо заплатити 100 грн за год то дадуть добре виїждженого породистого коня з цілком нормальни сідлом і уздечкою і тренера який все розкаже і навіть покаже.А якщо ні то вас просто розвели і більше туди не ходіть :)

14. Axa

Axa Member

катання на конях

навчаю та катаю на конях у зручних умовах, є манеж у якому тепло де можна займатися у погану погоду і навіть після роботи, умови для переодягання, можна попити чаю або кави))) звертайтеся 0673155597

15. GalinkaKT

GalinkaKT миється в бані

Незнаю де ви були на іподромі і в кого катались. Але там можна досить непогано і поїздити і позайматись. Є коні на різний смак і на різний рівень підготовки. Кімнатка щоб переодягнутись і чаю попити.
    Душу правда немає. Але його немає ні на одній конюшні.
    Їздити можна в полі. в манежі. А за бажанням і в закритому манежі.
    Ціни не погані. 1 урок 100грн. Абонемент 8 заннять -700грн.
    Якщо цікавить пишіть ,дам телефон.

16. Protsyk

Protsyk New Member

У моєї дівчини скоро день народження.Думаю покататися на конях.Як вважаєте нормально це на день народження,вона колись мені казала ,що дуже хотіла покататися але не мала змоги.Можна детальнішу інформацію де кращі умови, телефон і ціни.Наперед дуже вдячний.

17. artmammu

artmammu Member

можно мне номер телефона?

18. GalinkaKT

GalinkaKT миється в бані

телефон відправила.

до уваги тих, хто хоче зробити подарунок своїм половинкам до Дня Валентина! Знижка для двох!
    Місця є на 15 число!!

19. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

20. GalinkaKT

GalinkaKT миється в бані

22 і 23 лютого будуть проводитись змагання з конкуру. Тобто подолання перешкод. Запрошуєм всіх бажаючих прийти повболівати і підтримати як спортсменів так і любителів.;)

а де твій аватар? :)