Вразливі люди....

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Mavpysuk, 5 лют 2010.

1. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Інколи у житті нам зустрічаються люди, яких дуже легко образити...Образити словом, жестом чи навіть поглядом...
    У моєму оточенні є така жіночка, яка дуже на все ображається...одного разу я з співробітницею йшла по коридорі..ми голосно сміялися...а у тої жіночки були відчинені двері в кабінет і вона подумала, що ми сміємося з неї..хоча це було далеко не так...була велика образа...
    Як правильно поводитися з такими людьми..просто мовчати??? але мовчанка їх теж може образити..і як бути???:dntknw::dntknw::dntknw:

• Подобається Подобається x 9
  2. Ой, не люблю таких, бо сама не така. Намагаюся їм нічого такого не говорити, що не дай Боже...

• Подобається Подобається x 2
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

О-о-о, в мене теж є така знайома, по спеціальності. Постійно мені показує свої нові роботи (фотографії і монтаж), а їй кажу, що думаю. Ну і одного разу прислала дуже темну фотку. Вона більше знається на монтажі, а на обробці фоток менше. То я їй кажу - зараз відредагую фотку і покажу як би я її підсвітлила, щоб було гарніше. А вона каже - я і так вважаю, що так гарно і не хочу, щоб мої фотки хтось рухав о_О
    Та і взагалі вона не сприймає критики, навіть не знаю навіщо вона свої роботи показує, бо я або кажу, що гарна робота, або нічого не кажу, бо на негативні коменти обурюється. І коли додасть роботу на сайт і отримає 30 позитивних відгуків, а один негативний, то видаляє ту роботу і мені жаліється, що комусь не сподобалось :wacko:
    Стараюсь бути з такими людьми делікатною..

• Подобається Подобається x 6
  4. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Стараюсь оминати таких людей... Я б ніяк з ними не вжився, бо люблю пожартувати, підколоти і всі мої друзі сприймають це нормально.

5. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Це дійсно складно!:scratch_one-s_head:Починаєш пояснювати що до чого,думають що виправдовуєшся!Нічого не поясниш-кажуть,що хамка.

6. poetka

poetka Дуже важлива персона

В таких людей є певні психологічні відмінності від інших........Їх чутливість здебільшого пояснюється власною недооцінкою,власною несамовпевненістю,інколи таким людям доводиться пояснювати,мовляв,- не в образу сказано і т.д........та подекуди шкодувати,бо жаль для них, наче сприйняття їх самих.....Тому не варто їх як ігнорувати, а підтримувати дружбу можна,тільки,коли упевнишся ,що ти для неї теж друг,якому вона може довіряти і сприймати любу критику.Бо критика для мінливих людей, то подібно до смерті.......Шануймо почуття кожного,бо ми самі не знаємо,докінця які ми є в очах інших людей,ба навіть в своїх власних.

• Подобається Подобається x 10
  7. La esposa

La esposa Well-Known Member

я якраз така))))) мене легко образити, але тепер бачу, що з часом то міняється, черствію, чи що... думаю, варто з такими людьми поводитися, як і з іншими, бо інакше та людина буде ображатися ще й на те, що до неї якесь особливе ставлення. Отаке - заплутано, але все в міру :)

8. olya_d

olya_d Well-Known Member

і я така...Не те щоб на критику ображаюся - ні, якраз її я сприймаю адекватно, але особливо близьким людям, чи тим людям, на яких мені залежить, дуже легко мене образити в життєвих ситуаціях. Якщо людина мені цілком байдужа - просто залишається легкий осад, але не образа
    пригадую, як я вперше прочитала дописи в Салуні на ЛФ..Довго переживала і не могла зрозуміти, для чого люди грублять одне одному. Часто ображаюся за інших людей, якщо комусь нагрублять. Навіть більше, ніж за себе
    Тому при таких людях і інших ображати не можна :)

• Подобається Подобається x 4
  9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Що там говорити...і я відчуваю,що роблюсь вразливим...нетерпимим...неадекватним...
    То не образа...я давно не ображаюсь...ні на що...
    Мені болить...чути чийсь сміх...боляче відчувати погляди в спину...
    Оте відчуття стіни перед собою...загнаності...безперервної напруги...майже безсонні ночі...дається взнаки...
    Спілкування з людьми зводиться до дописів на форумі...а в реалі...я майже їх не бачу...перебіжками в ліс..і все...
    Рефреном...за бортом..за бортом..за бортом....
    І ще...вже майже звичний біль в грудях...вкупі з болем в душі...ацка суміш...
    От..знов зловив себе на думці...ляпнув...а на фіга?
    Я відчуваю вашу підтримку...дякую...але що є..то є....
    Та Бог з ним...
    Я аптіміст....
    І.на відміну від пісіміста,який каже,що всьо...гірше бути не може,повторюю Стусове

Ще наші біди замалі!
    Ще наберись терпіння.
    Довкруг — обрізано жалі,
    обтято голосіння.

Живу до вечера..соррі..до ранку...

• Подобається Подобається x 8
  10. Trooper

Trooper Well-Known Member

Я думаю просто не обращать внимания на таких людей, вести себя естественно. Если человек сам выбирает обидеться, тут ничего не сделаешь и думать об этом глупо.

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)