Чи можемо ми повноцінно оволодіти цим процесом, яким чином ми можемо це робити...взагалі, що відносно цього думаєте, шановні...
Відповідь: Вплив свідомості на об*єктивну дійсність Досить серйозна і цікава тема. Можемо, тільки це досить небезпечне заняття, яке може закінчитись психічними розладами, погіршенням стану здоров"я і в кінцевому рахунку навіть самогубством. Найкращий вплив свідомості на об"єктивну дійсність відбувається завдяки Богові, це перевірений факт мільйонами людей. Тільки через Бога і завдяки Йому можна впливати на об"єктивну дійсність... Всі інші впливи можуть спокусити Вас і наблизити до Сатани. Звідти вирватись набагато важче, ніж наблизитись...
Відповідь: Вплив свідомості на об*єктивну дійсність Звідки у Вас така інформація... і чому вона викладена, як беззаперечна істина???
Відповідь: Вплив свідомості на об*єктивну дійсність Але поділитися вирішили звичайнісінькими думками...хотілося щоб Ви копнули глибше...
Відповідь: Вплив свідомості на об*єктивну дійсність Глибше від тої відповіді, що я дав, не буває ! Ще глибше, ніж Ви почули- це напевно від лукавого, я їх не знаю !
Відповідь: Вплив свідомості на об*єктивну дійсність Ага зрозуміло...Вас вистачило на банальний пост...у цьому я бачу велику складність і серйозність...перепрошую, але це справжні загальні фрази, котрі тягнуть на дискусію із школярем... а йому можна кинути декілька серйозних слів і задоволено вважати, що Ви все дуже класно пояснили...
Відповідь: Вплив свідомості на об*єктивну дійсність Шановний, шаман! Мені вже минуло 47 і я не маю ніякого бажання описувати Вам все, через що пройшов за ці роки. Тому я сказав Вам основне, над чим Ви повинні працювати, щоб не потратити кільканадцять років на вітер, як в свій час потратив я. Ось і вся філософія. Як кажуть "sapienti sat" /в перекладі-"розумному вистачить"/. Якщо для Вас це не достатньо, то думаю, Вам ще зарано вивчати такі питання ! Читайте Біблію, беручи приклад з реальних історій, описаних в ній. На цьому мої дописи по даній темі закінчено !:shutup:
Відповідь: Вплив свідомості на об*єктивну дійсність А чому б людині у якої зовсім інший склад розуму, зовсім інша психічна конституція, спосіб мислення и т.д не пізнавати істину своїм шляхом...думаю Ви з цим погодитеся...так що ваші 40 з гаком зовсім тут нідочого...як і "лекції" про Біблію та натяки про Добро та Зло...це без образ, просто Ви абсолютно не демократична людина, що змусило мене Вам все-таки відповісти, задля своєї свободи...всього найкращого!!
Відповідь: Вплив свідомості на об*єктивну дійсність То для чого виносити це на форум...? Вольному - воля, свободному - рай ! Не Вам судити, що й змусило мене відповісти. Бачу які роки, такий і розум, це без образ !
Відповідь: Вплив свідомості на об*єктивну дійсність Для того щоб Ви ширше подивилися на світ і згадали, що іноді відмінності у життєвому шляху двох людей - просто грандіозні...і свій погляд або пояснюють детально, якщо просять автори теми, або хоча б не говорять, що тільки Ви пізнали істину... Не Вам судити, що й змусило мене відповісти. Бачу які роки, такий і розум, це без образ !![/QUOTE] Це моє сприйняття вашої манери спілкуватися, яке сформувалося саме після ваших "загальнофілософських нотацій"...
Відповідь: Вплив свідомості на об*єктивну дійсність Шановний, вчіться спочатку культури елементарного спілкування між людьми, а потім вивчайте вищі матерії. Свої висновки про когось тримайте при собі, якщо Вас про них не запитують. Це на сьогодні буде для Вас першим уроком на шляху до вивчення впливу свідомості на об*єктивну дійсність.:D
Відповідь: Вплив свідомості на об*єктивну дійсність "shaman" - що ви хочете? Ви бажаєте посперечатися? Чи що? Ви запитали - вам дали свою відповідь. Не подобається, так це ваше бачення! Ні насправді не можу зрозуміти мету ваших дописів.
Відповідь: Вплив свідомості на об*єктивну дійсність хоч би одну реальну історію, описану в Біблії, подали як приклад.... перед тим, як закінчувати дописи по даній темі....:p "Чи можемо ми повноцінно оволодіти цим процесом, яким чином ми можемо це робити... взагалі, що відносно цього думаєте, шановні... " Шаман. Повноцінно ми можемо оволодіти цим процесом тоді, коли будемо контролювати свої бажання. Вони впливають на нашу свідомість, - переконана в цьому.
Відповідь: Вплив свідомості на об*єктивну дійсність Я хочу одного, щоб людина, яка заходить до цієї гілки пам*ятала: що у кожного своя істина і цей факт повинен впливати на тон дописувача(ніякої категоричності, тільки культура подачі своєї думки), а також щоб пояснювала думки, якщо це по-людськи просить зробити автор теми... Додано через 14 хвилин Ось Вам приклад: в колективі, на роботі відбувається конфлікт...хтось щось запоров, шукають винного...вони не хочуть цього робити, але згори дивляться насуплені брови і деякі розуміють: хочеш не хочеш, а треба... Здається тут не вистачає якихось етичних категорій, щоби збалансувати вашу думку, як думаєте...?
Відповідь: Вплив свідомості на об*єктивну дійсність Якщо Ви не бачили таких прикладів в Біблії, то я теж нічим не зможу Вам допомогти. Додано через 41 хвилину Ніби Ви не розумієте. що впливати на об"ктивну дійсність можна тільки завдяки зверненняю до Бога. Тільки Бог може змінити об"єктивну дійсність без шкоди для тих, хто цього потребує. Всі інші впливи на об"єктивну дійсність відбуваються тільки завдяки сатані і темним силам, чим і займаються шамани, ворожбити, маги та інші заблудші душі. Невже в Біблії Ви не читали таких історій... ? Не люблю, коли людині говориш слова Біблійної Істини, а вона плює тобі в душу, називаючи це "лекціями" про Біблію і натяки на Добро і Зло. Бог - це Любов. Якщо замість любові від людини йде лише агресія та непрошені безпідставні образи та приниження, там немає Бога, а панує щось інше...
Відповідь: Вплив свідомості на об*єктивну дійсність Вплив свідомості на об*єктивну дійсність ...думаю ми самі творимо дійсність своїми думками ні, не так. точніше: відчуваю ми творимо дійсність самі своїми відчутями
Відповідь: Вплив свідомості на об*єктивну дійсність Ви вважаєте,що сидячи по вуха в ... можна переконати себе,що це чиколядка?
Відповідь: Вплив свідомості на об*єктивну дійсність ну ні. нащо? якщо я по вуха в ... то я знаю що я по вуха в ... я проти самобману просто це слід вважати новим цікавим досвідом в житті і думати добре, що тільки по вуха. а могло би бути поверх голови а поверх голови воно таки гірше а отже по вуха - це ще добре :dance: отака дійсність - все в межах норми Додано через 12 хвилин http://www.kazka.in.ua/Zbirky/moje/Kalytoczka.html
Відповідь: Вплив свідомості на об*єктивну дійсність Додано через 41 хвилину Ніби Ви не розумієте. що впливати на об"ктивну дійсність можна тільки завдяки зверненняю до Бога. Тільки Бог може змінити об"єктивну дійсність без шкоди для тих, хто цього потребує. Всі інші впливи на об"єктивну дійсність відбуваються тільки завдяки сатані і темним силам, чим і займаються шамани, ворожбити, маги та інші заблудші душі. Невже в Біблії Ви не читали таких історій... ? Не люблю, коли людині говориш слова Біблійної Істини, а вона плює тобі в душу, називаючи це "лекціями" про Біблію і натяки на Добро і Зло. Бог - це Любов. Якщо замість любові від людини йде лише агресія та непрошені безпідставні образи та приниження, там немає Бога, а панує щось інше...[/QUOTE] Буду вважати, що натяки, які я побачив у вашому пості, є моїми неправильними інтерпретаціями... Бог і так змінює постійно світ через рух матерії та інші явища нашого "приземленого" світу...і я не проти Бога та його Любові...а ще ніколи не мав я бажання Вас образити, тим паче агресивно нападати...це елементарна жорсткість, яка присутня у людей, що шукають деталі і логічні думки...для одного ляпас - це можливість перевірити свою любов до ближнього, пробачивши йому це насилля, а для когось це привід дати здачі... А істина ще раз повторюю у кожного своя...в крайньому разі так треба думати...така теза призводить до зовсім іншого стилю викладу своїх думок і не дозволяє міряти інших людей під себе... Які механізми використовує Бог, що за звернення, як все це працює...не гарячкуйте, а поясніть мені це...дякую... Додано через 3 хвилини Ви не ображайтеся, але це філософія рабства...хліб є - і так добре...підніміть свою світлу голову, розправте плечі і вперед...