Прям умільці на всі руки, 20 людей представлятиме весь світ =) Ходив я вже на Різдвяний Ярмарок коло музею Ідей. Сумно ... Так ... пару яток і все ... половина яток пустувала.
ага! а ми (група музична у якій я приймаю скромну участь) доречі будемо на цьому святі виступ мати будемо завершати програму виступів вертепів (нам аж цілих 20 хв виділили!!! це повірте багато!) усіх зарошую!!! буде класно
Зверніть увагу на дату поста. Мо мери міст і крадуть, але дехто краде і ніц не робить , а дехто хоч шось для громади творить. Но то так - роздуми в голос.
були на тому святі вчора. єдине, чим можу похвалитися - мамо, я бачила Ющенка бо пампухи по 5грн., а також сцена у дворику Ратуші, де добре видно тільки тим, хто в перших рядах, якось не вразили. також зовсім не зрозуміло, чому на самій площі не можна було встановити нормальну сцену, як вони то завше роблять літом, було просто відгороджено частину площі, де мало би відбуватися щось, і знову оте щось мали змогу побачити лише ті, хто стояв близько. всі решта тинялися площею або стояли в черзі по ковзани... п.с. найгірше до свята підготувалися наші комунальники, ну невже важко було прибрати сніг, ну хочби на площі Ринок, де все відбувалося, га?..
хмм нині по 10 грн були з шоколадом....а по 5 такі маленькі, я зрозуміла одне такі заходи розраховані на туристів...на жаль, де такі ціни?
причому прикольно, з одного боку сцени були по 2грн, з іншого по 5. з того іншого де по 5 виходив зі сцени Віктор Андрійович та Андрій Іванович, які їли пампухи задурно. мо" то продавці заклали збитки в ціну?
Тут є знимочки із свята пампуха http://zaxid.net/article/56281/. Дітиська такі кумедні, понадували щоки, як пампушки