Возлюбімо свій нарід і полюбим братні народи.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Kalyta, 17 гру 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kalyta

Kalyta Active Member

На Україні зараз окрім українського(козацького) народу(індифікаційною рисою якого є українська, з тим чи іншим діалектом, мова –проживають і інші ,братні ,народи. А саме:росіяни,поляки, татари, болгари, євреї,армяни, рогулі(РОсійсько Говорящі Українські ЛЬуди)- вони давно вже заслуговують на самовизначення, чеченці,румуни, венгри і інші. Перефразовуючи великого Сковороду задаюсь питанням: чи можу возлюбити народ братній – не возлюбивши свій нарід?
    Тому рахую правильним, що купляю продукцію, помогаю,спілкуюсь,голосуючи і т.п. спочатку з ближчим ближнім- родина, далі українці, а вже потім – братні народи.
    Цікаво.А Ви як відноситесь до братніх народів?
    ПРИПИС: Я не читаю іншими мовами, не перекладаю .

2. Spika

Spika Well-Known Member

А я, наприклад, не читаю и не коментую стовідсоткову дурню як з легким, так і з тяжким присмаком націоналізму. Особливо від самопримазавшихся. Бо взагалі, де Львів, а де козаки та Січ?

• Подобається Подобається x 5
  3. Полковник

Полковник миється в бані

БРАВИССИМО!!!!!!
    Не, есть у рогулья ещё божья искра!
    Надо же так придумать!
    Восхищён!
    Займусь на досуге расшифровкой слова "москаль".
    Может поможете, народ?
    Аффтар по-русски всё-равно не бельмес (с его слов), так что можно поупражняться.
    Например:
    М ало
    О бразованный
    С елюк
    К озакам
    А нтитезный
    ЛЬ вовянин

• Подобається Подобається x 6
  4. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Стосовно сабжа теми, він абсолютно незрозумілий.

• Подобається Подобається x 8
  5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ще б українську підівчили...

• Подобається Подобається x 4
  6. Kalyta

Kalyta Active Member

Кожен народ заслуговує на самовизначення і повагу.Я переконаний ,що немає поганих народів. Те що одні народи попирають права інших – неправильне, але нормальне явище. Так само як в особистому житті є нормою, що хоч час від часу тебе хтось пробує використати, обдурити і т.п. Але ж ми відстоюєм свої права. В основному тихо, без галасу і робимо своє. Рахую, подібність має бути і в громадському житті. Ображатись на братній народ за мирне попирання прав твого народу – так само не серйозно, як ображатись на брата за те що він в тебе в хаті поводиться як господар. Керуй сам і не буде таких проблем.
    Я спілкуюсь з людьми, які мені цікаві чи мають подібні погляди.Ця тема- спроба знайти однодумців. І попри свою малограмотність галасливих і агресивних в приватному спілкуванні – уникаю. Тому прохання до «агресорів» -заклейміть цю тему зневажливим ігноруванням.

7. Полковник

Полковник миється в бані

Ага, щассс!

• Подобається Подобається x 5
  8. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

• Подобається Подобається x 8
  9. zherech

zherech Well-Known Member

Мушу зауважити,що у Вас,шановний, є деякі проблеми з інтелектуальним розвитком.

• Подобається Подобається x 3
  10. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

З таким ніком не знати значення/застосування слова "рахую"? :)

---------- Додано в 09:56 ---------- Попередній допис був написаний в 09:55 ----------

+1.
    Експансія...

---------- Додано в 09:59 ---------- Попередній допис був написаний в 09:56 ----------

Не люблять у нас малограмотних. І правила Форуму забороняють малограмотним залишати тут продукти своєї любові.
    Вивчіть мову, якщо любите нарід свій.

ЗІ: замикаю.
    І фся любофь (с)

Останнє редагування: 18 гру 2011
    • Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)