Возлюби своїх внуків... вони помстяться твоїм дітям

Тема у розділі 'Діти', створена користувачем Forpost, 7 жов 2009.

1. Forpost

Forpost Стоїк

собственно САБЖ.....,бить или не бить,сколько ,чем,как сильно...(навеяно темой - тещу-бить утюгом)

2. ostrov_полковник

ostrov_полковник настоящий Полковник

:))Это зависит от многих факторов... Например, меня драли как сидорову козу... Такая в те времена педагогика была, драли для того чтобы мозги на место стали...:yahoo:
    А я своих сыновей вообще не бил... Мои сыновья своих детей тоже не бьют....
    Цивилизация наложила свой отпечаток на процесс воспитания....:rolleyes:

3. Forpost

Forpost Стоїк

и мы потеряли духовность,уважение к старшим,почтение к родителям

4. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

духовність не від мордобою залежить - але духовність часто саме мордобойного підкріплення і потребує :)
    часто підлітки починають розуміти слова лише після хорошої плюхи :)

5. ostrov_полковник

:) Когда дело дохожит уже до мордобою поздно воспитывать духовность....;)
    Духовность воспитывается с рождения... Главной основой воспитания духовности детей - взаимоотношения в семье, особенно между родителями... Дети, как губки, впитывают в себя все стороны этих взаимоотношений...

6. Forpost

Forpost Стоїк

я розумію на шо ви намйоківаєтє ,якщо мама курва ,то ти курвий син автоматично,але тоді ви протирічте самі собі...,яке виховання якщо вирішаючу ролю грають гени

7. afterstep

а також школу, задротів-вчителів і тезу "бабло перемагає все", вулицю і комсомол, телевізор з тупорилою російською попсою і "бандітскім петербургом" і таке інше.
    ==
    І стоїть такий "чемний духовний хлопчик" - що і про Гегеля з Бабелем поговорити може, грає на скрипці і пише вірші - і "яйце круте великоднє з святковою розцяцьковкою" з себе корчить. І не тому, що цей хлопчик бездуховний чи поганий - а тому, що обстанівка така оточуюча - така от духовна.
    І один хороший лапяс миттєво розсіює ілюзії, збиває полуду з очей, крутизна вивітрюється, шкаралупа яйця крутого - обвалюється,
    = і нарешті духовність має шанс визирнути на світ божий.
    ==
    Іноді шкаралупа надто тверда - і одного лапасу недостатньо :)

8. Luna

Luna Guest

А я зрозуміла по-іншому і згодна з Полковником. Справа не в "мамі - курві", а в тій моделі поведінки, в почуттях, в ставленні один до одного, які дитина бачить з дитинства.

9. Luna

Luna Guest

Частіше інші хлопчики зустрічаються - отакі собі взагалі вірші не пишуть, Гегеля з Бабелем вважають десертом, і нічого с себе не корчать, але спробуйте їм дати ляпаса - то й не зберетесь до купи.
    [OFFTOP]Що таке задроти? І як Вас угораздило до таких вчителів потрапити?[/OFFTOP]

10. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

:scratch_one-s_head: а мене ні разу ніхто не вдарив....

11. afterstep

якщо маєш велике бажання - то на наступній форумівці... кгм... можна поклеїти!
    ==
    практика показує, що вони сильні тільки стадом (чи зграєю?) - а поодинці - с@#$ни. Духовності їм не вистачає :) = зокрема, того елементу духовності, що називається самоповагою, гордістю та гідністю.
    Іноді цю суміш помилково сприймають за бійцівські якості - помилково, звичайно - оскільки бійцівські якості - це вміння тримати удар, долати страх, і підвищена агресивність :)

12. duncan

пізно, я уже виріс!..
    пс. тепер тільки дівчата і тільки вдома...

13. ostrov_полковник

Коли людина вже в зграї, о якїй духовності є потреба говорити?
    Її, духовності, в зраї бути не може... Я, наприклад, не знаю такого щоб мої діти, онуки були в якісь там зграї... Так що не треба змішувати все до кучі...

14. kertis

kertis миється в бані

Ну и что из тебя теперь выросло?!

15. duncan

у мене все виросло добре!...

16. ostrov_полковник

:) Вот как может отомстить это создание? ;)
    [​IMG][/URL][/IMG]

а де твій аватар? :)