Останнім часом від молодого українського репера Вови зі Львова майже немає новин, він рідко з’являється на екранах телевізорів. Я вирішила з’ясувати, чим займається зірка, коли потішить прихильників чимось новеньким. Почувається Вова, на його зізнання, прекрасно, працює й мешкає в Києві, готує матеріал для свого нового альбому, який побачить світ у вересні. Повний текст
Відповідь: Vova’ZiL’vova: “Український хіп-хоп існує!” а я його бачила в п"ятницю. ходила в театр ім.І .Франка на виставу "Весілля Фігаро", і "Вова" там був також. Додано через 2 хвилини в плані, був як глядач.
Відповідь: Vova’ZiL’vova: “Український хіп-хоп існує!” в чому святість кузьми?... в тому, що під час помаранчевої бігав хвостиком за януковичем і кучмою?... чи в його "українській" мові?...
Відповідь: Vova’ZiL’vova: “Український хіп-хоп існує!” Ну до святості йому далеко, але поважаю його за те, що він є такий, яким є (в плані мови в тому числі). І пару файних пісень має. Ну і земляк мій (та ще й практично сусідом був). А на політику йому наплювати. Дали б комуняки гроші - бігав би за ними. То є бізнес, нічого особистого.
Відповідь: Vova’ZiL’vova: “Український хіп-хоп існує!” в моїй школі вчившся шурма... і шо? так само бігав за тими, хто більше платив -- за сдпу0...
Відповідь: Vova’ZiL’vova: “Український хіп-хоп існує!” чому аж так: рагуль? недурний хлопчина, я би сказала, про поведінку нічого конкретно не скажу, але не дурний мій знайомий ходив до нього на вечірки, наче добре про нього відгукувався
Відповідь: Vova’ZiL’vova: “Український хіп-хоп існує!” Кумедний цей Вова зі Львова . Завдяки ньому вся країна дізналась що у львові є район психів (Сихів) Аналогів Вови в нашому хіп-хоп жанрі нема що є дабре . Я за оригінольнісь.
Відповідь: Vova’ZiL’vova: “Український хіп-хоп існує!” ... але всерівно приємно шо він зі Львова, "представляє" його і оспівує
Відповідь: Vova’ZiL’vova: “Український хіп-хоп існує!” Не наїжайте на Вову! він вам поганго нічого не зробив, не хочете слухати йог не слухайта, але й не обсир**те його.... людина собі гроші заробляє, а не якимимсь арктиками чи зброєю торгує