Вопрос Гессеру.

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем MayorMayor, 20 тра 2015.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Господин Гессер, у меня к Вам вопрос- а чего вы и вам подобные хотели добиться, когда вопили "Расея, приди!" и звали к себе вооруженное быдло? Вас устраивает рост цен в разы в Лугандоне, стоящие колом, вывезенные в Россию и распиленные на металлолом предприятия?Ваша цель была оставить мамочек и инвалидов без соцвыплат?Вам нравятся пустые полки магазинов и то дерьмо, которое сейчас выпускает некогда отличный завод "Луганские деликатесы"?Вы в экстазе от того, что никому не нужны, а для России являетесь разменными пешками?Вот просто интересно- какого?

• Подобається Подобається x 1
  2. Centerer

Centerer Well-Known Member

І в мене є питання. Оскільки в темі не встигаю це зробити, добре що колега Майор завів окрему.
    Яка мета ось цього посту?
    Або, як казав Чорний Абдулла із відомого радянського істерну: "Как прикажещь тебя понимать?"

3. zet

zet Дуже важлива персона

Эх, по этим бы кадрам да опознать и судить нелюдей, издевающихся над пленными. А еще лучше втихаря прихлопнуть, пока фронт на месте и "война все спишет", что б небо не коптили выродки.

• Подобається Подобається x 2
  4. Centerer

Зет, я так розумію, ви відео не дивилися. Тут "обкладинка" не відповідає змісту. І задум Гессера тонкіший.

5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Алкашня.

6. MayorMayor

Что-то не спешит господин Гессер почтить нас своим присутствием и порадовать ответами. Задам еще один вопрос- господин Гессер, а для чего вы приукрашиваете жизнь в Лугандоне?Зачем опускаетесь до банального вранья, рассказывая нам как там все чудесно?

7. MayorMayor

Что-то скромничает наш Гессер.

8. prius

prius Well-Known Member

А то ви не розумієте,служба в нього така

9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Росія почала відступати тому Ґессера тут скорше вже не буде принаймні під маскою Ґессера. Можливо з’явиться в майбутньому під маскою кримского мирного дачника який хоче миру на всій планеті або щось подібне. Звичайно все залежатиме від розвитку подій. На разі Росія вже втомлено вкотре намагається зіпхати Україні лугандон із правом блокувати парламент. Ні Україна ні Захід на це не погоджуються і нарощують тиск хоч і повільно але постійно. "Придністров’я" летить в Тартар і сумнівно що може бути врятоване. ЗСУ таки тільки набирають сили хай буде що із проблемами. НАТО іде на посилення військової конфронтації. ЕС, Г7 обіцяють збільшення санкцій як тільки буде яка-небудь серйозна ескалація з боку Росії. Шовіністичний пік у Росії вже пройшов хоча шовінізм ще досить потужний. Але підтримувати його на піковому рівні може тільки абсолютний тоталітарний режим. Під час війни такий створити вже неможливо. При будь-якій масовій мобілізації і серйозних смертях ненависть вирощена фашистським Кремлем обернеться проти нього. Економіка Росії успішно руйнується. З Лугандона їм доведеться відступити. Попереду Крим.

• Оптимістично Оптимістично x 1
  10. hrim

hrim Well-Known Member

Нішу Гессера займає urazua.
    Тип спалився завчасним спусканням маніпулятивних тез агресора, зокрема, «переворот», «Україна розвалюється», оксюмороном «українські і російські інженери»…

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. prius

prius Well-Known Member

І ще забовтує форум відкриваючі тупі гілки

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Він такий наївний, такий гарний, нічого не знає тільки сунички садить. І розповідає про те як я за Ющенка голосував і як погано кидати коктейлі в бідну, нещасну поліцію, і яка гарна та могутня в Путіна зброя. Ну такий наївний, ввічливий зелений "дачнік" з-за "порєбріка".

• Смішно Смішно x 1
  13. Centerer

Замість епіграфа: "А как дышал...!"

Читаючи перші дописи Гессера дійсно вважав його за людину. Який ж я наївний і довірливий! :facepalm:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Gesser

Gesser Well-Known Member

От воно як! Ну спробую відповісти! По-перше, Вам, шановний, мабуть дуже кортить уособити в моєму скромному обличчі усіх мешканців територій, на яких йде війна. Нехай так! Але за всіх разом та скопом я не маю ніякого бажання відповідати, бо зовсім не знаю хто й чого колись хотів. Щодо своєго ставлення до означених подій скажу так: як Ви казали воплі "Расея, приди!"" (С) розпочалися одразу після оголошення АТО й перших же намірів озброєного бидла, яке вивільнив Майдан, надавати по морді тутешнім незадоволеним. По-друге, рост цін в Луганську, безперечно, мене не влаштовує, але робити з цього істерику не маю навіть намірів. Щодо підприємств, то колом вони не стоять, а працюють так, як у кого виходить з урахуванням сьогодення. Продукція "ЛД" мені подобалась раніше, подобається й зараз. Не бачу великої відмінності від попередніх виробів, окрім, звісно, ціни. Впадати до есктазу мене вже давно відучило життя, тому я не мав цього відчуття ні під час майдану у Києві, ні під час референдуму в Луганську. Я усвідомлював чим все це закінчиться й у першому випадку, й у другому, бо не мав зайвих ілюзій щодо надбання усіляких там "революцій гідності" чи "волевиявлення вільного Донбасу". Бути пішаками у чужій грі й насправді прикро, де б ця гра не відбувалася - на Майдані чи на Донбасі. Чи не так пане MayorMayor?

Останнє редагування: 24 чер 2015
    • Тупо Тупо x 2
  15. Gesser

Gesser Well-Known Member

Який же з моїх дописів так вразив Ваше довірливе серце, що я втратив право (з Вашої точки зору, зрозуміло!) вважатися людиною? Може я по ночам їв українських немовлят? А може закликав до вбивства жінок десь там у Тернополі чи Львові? Чи вважав за можливе розподіл народу на сорти, накшталт деяких завзятих хлопів тут? Що зі мною не так? А втім...Мені не потрібна Ваша відповідь, мій любий, бо знаю її майже стовідсотково. Я не людина для Вас, бо не поділяю Ваших поглядів щодо підстав та причин війни на Донбасі. Тут ми й насправді не можемо порозумітися. Ну буває й таке....

Останнє редагування: 24 чер 2015
    • Тупо Тупо x 2
  16. Gesser

Gesser Well-Known Member

:dntknw:

• Тупо Тупо x 1
  17. Gesser

Gesser Well-Known Member

Щось я не пригадаю, де саме я прикрашав життя у Луганську? Брехати Вам, мій рідненький, не маю бажання, бо не бачу в цьому ніякого сенсу. Може Вас дратує, що не скубу собі волосся з ніжних місць у приступі істерики щодо важкого життя тут, так то не моя проблема.

P.S. Мене вражає оця особливість протидіючих сторін - обидва фронти, якщо можна так сказати, того й гляди луснуть з пересердя, намагаючись вишукати у мережі щось таке, що вкаже на те, як воно погано жити чи то у Жмеринці, чи то у Луганську. Усвідомте одне, мій хороший, життя неможливо зупинити одним бажанням смерті колишньому сусідові...

• Тупо Тупо x 2
  18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Сьогодні свято тролів

19. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Гессер, де я неправильно поставила кому?

20. MayorMayor

Фу, как примитивно, господин Гессер. Я ждал от Вас чего-то более утонченного.
    Начнем с "вооруженного быдла с майдана". Кто и куда приехал и начал "АТО" в феврале-марте 2014 года?А ведь митинги с "услышать Далбас" и с размахиванием власовскими тряпками начались именно в этот период. И вопли "Расея-Расея" на митингах звучали, как "Отче наш" перед монастырской трапезой.В это же время появились и тряпки цветов "новорасейских рипаблик".Так Вы натужитесь и ответите мне, надеюсь, какие "страшные правосеки" приезжали в феврале-марте 2014 года в Антрацит, Ровеньки, Брянку, или на квартал Степной?
    Далее, Вы, конечно, переубедите меня, что Лугэлектроремонт,
    Луганский электроаппаратный, Луганский энергозавод не стоят колом, а работают в пять смен?Что Луганскуголь завалил углем не только Лугандон, но и стал уже и Россию засыпать?И что работники этих предприятий по телефону мне говорят о "стоим колом" исключительно чтобы ввести в заблуждение шпиона-хунтеныша?Давайте, Гессер, натужьтесь еще раз.
    О ЛД- это вообще песня. Нет, может, Вам и нравится наворачивать говно ложкой, убеждая всех, что это такое засахарившееся варенье, но писать на чистом глазу, что нынешняя смесь "сиська-писька-хвост" с крахмалом и эмульгаторами, непонятного цвета, вкуса и запаха, и былая вкуснотища ЛД "ничем не отличаются"- это уже перебор.
    И еще, Гессер, мне не надо "выискивать в сети шось таке". Я имею информацию о жизни в Лугандоне из первых рук- от родни. Да и сам иногда туда заезжал.Очень, знаете ли, контрастно с Харьковом.

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)