VOLVO

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем ZOOM, 18 січ 2008.

1. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Оце, півроку назад продала свого старого "монстра", захотілося машинку нову.:) Мо" є власники Volvo (я більше схиляюсь до С30, але вагаюсь, бо симпатизують і S40,S60). Наскільки я інформована, ці машинки є дуже безпечними, і якісними. Хочу почути точку зору власників, щоб не прогадати.:clapping:

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: VOLVO

Мій знайомий мав Вольво, не згадаю яку, але трохи стареньку, продав... після того поміняв декілька машин, але за Вольво жаліє, жи продав....

• Подобається Подобається x 1
  3. Vexler

Vexler Well-Known Member

Якщо позволяють фінанси - беріть однозначно.
    Моя точка зору: Volvo C30

Сучасні, стильні, достатньо надійні Вольво мені завжди подобалися.
    :)

4. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Volvo - файні бібікалки, однозначно. Але саме С30 в Гермляндії троха розкритикували, передусім за недолугий задок... Заголовок статті-тесту в "AutoBild" так і перекладається: "Сильний вихід на сцену зі слабинками"...
    Я б Вольву брав, але не С30...

5. Vexler

Vexler Well-Known Member

Samojlovu4

А мені такий зад якраз і подобається :)

А от Рено Меган 2 має задницю, як в Дженіфер Лопес :) Французи дали жару. :)

6. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Я - вольвятник с 1995 года, начиная с 343-ей. Были и S 40 я и V 50 и сейчас S 80я. Все - очень хороши, только тех осмотр проводите ежегодно и меняйте машину на следующую при возрасте не старше пяти лет, лучше трёх.

7. pol

pol Active Member

вольво взагалі класна машина якшоб я складав драбину рейтингу то вольво стояла би перша в черзі після вольсвагена.

8. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Гражданин Украины Сергей Коваленко выиграл судебный процесс против концерна “Вольво" и украинской компании “Викинг моторз" на общую сумму 44 миллиона долларов, передает УНИАН

В интервью Коваленко сообщил, что Железнодорожный районный суд Симферополя частично удовлетворил его иск к этим компаниям о возмещении морального и материального вреда после аварии на автомобиле марки Volvo, в результате которой он стал инвалидом.

Авария произошла в июне 1998 года на автомобиле Volvo С70 Coupe. Эта марка широко рекламировалась как один из наиболее безопасных автомобилей последних лет. Машина была оборудована системой подушек безопасности. Однако во время аварии ни одна из подушек безопасности не сработала, Коваленко стал инвалидом второй группы

http://www.ukrbusiness.com.ua/index.php?news=3928

а де твій аватар? :)