Водій побив двох даїшників: відірвав погон, вибив зуба...

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем Deus igrok, 26 лют 2011.

1. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

У місті Каневі, що на Черкащині, учора водій авто побив двох інспекторів ДПС, які його зупинили за порушення правил дорожнього руху.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Управління державної автомобільної інспекції УМВС у Черкаській області, 24 лютого близько 11.30 у Каневі на вул. 1-го Травня один з інспекторів ДАІ помітив і зупинив автомобіль “Шкода Октавія”, що рухався з порушенням правил дорожнього руху: по дорозі з одностороннім рухом назустріч транспорту.

Після зупинки, інспектор ДПС запропонував порушнику пройти до патрульного автомобіля для складання адміністративного протоколу і роз’яснення скоєного ним правопорушення. Там міліціонер показав водієві пункт правил, який той порушив, на що останній відреагував обуренням.

Водій схопив міліціонера за формений одяг і відірвав лівий погон, після чого ударив його у груди. Другий інспектор підбіг і спробував розборонити бійку, та правопорушник ударив його в обличчя, вибивши інспектору зуба.

Правоохоронці у відповідь «застосували заходи фізичного впливу і сльозогінний газ», а також викликали на місце пригоди підмогу і карету “швидкої допомоги”.

Після надання медичної допомоги, водія-правопорушника було доставлено до місцевого відділку міліції, де складено адміністративний протокол за злісну непокору законному розпорядженню або вимозі працівників міліції.
    На даний час проводиться розслідування інциденту.

http://www.expres.ua/news/2011/02/25/43677

:haha::haha::haha:

яка небезпечна робота )))

2. Svjato

Svjato Well-Known Member

Народ почав прокидатися і тепер дай-ішникам прийдеться по повній відпрацьовувати свої взятки...

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну... адмін штраф так і так би був, а так ше й відвів собі душу...

• Подобається Подобається x 2
  4. Alter

Alter Well-Known Member

як то кажуть, воно булоб смішно якби не було так сумно
    на жаль не знаємо як там насправді було, хто кого спровокував
    для прикладу - водій маршрутки міг бути вгашений або просто перевтомлений і виснажений(ну не вірю я що людина при здоровому глузді стала б в ТАКІЙ ситуації бити пику мєнту...інша справа - загроза здоровю чи життю людей, а тут-принцип???)
    тут звичайне "дай" від даі переросло в трагедію
    я не схильний співчувати гайцям, але не забувайте що було коли Термінатор їх "відмінив"
    на жаль ситуація зараз просто критична, ми балансуємо на межі катастрофи
    подумайте самі :
    з одного боку ДАІ - застаріла корумпована і абсолютно непридатна до виконання поставлених(чи не поставлених???) задач структура
    з іншого - повний беспрєдєл на дорогах, і - зауважте!-не тільки з боку мажорів і тп
    звичайно, це всього лише один з кадрів великого комікса, але далеко не останній
    як на мене, тут тре плакати а не сміятися

додам-я не знаю що саме треба зробити щоб виправити ситуацію, на мій погляд проблема набагато серйозніша ніж її представляють в ЗМІ
    і ті постійні паралелі з грузинським досвідом до дупи

5. vseprav

vseprav Well-Known Member

в ДАІшників як кажуть клієнт завжди не правий
    про такий випадок чую вперше, це ж треба так людину довести

• Подобається Подобається x 1
  6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Антикорупційне заклинання, говорити після того як гай починає вимагати хабар

- Інспекторе, а давайти ми разом з вами зараз прокленемо всіх хабарників і побажаємо їм потратити гроші які вони здирають з чесних людей на (тут вставляєте все найстрашніше шо можете придумати)

Поки що не тестував.

7. Svjato

Svjato Well-Known Member

Було би добре, щоб гроші вибухали коли потрапляють до рук, які нічого не брали...
    (ех, хвантастика... :) )

8. Hyligan

Hyligan Іронічний

Так нам грошової маси забракне в Україні))))))))))))

9. Bambook

Bambook Persona non grata

Трохи не так. Корумпована ДАІ і як наслідок "повний беспрєдєл на дорогах".

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

То в вас у Львові безпрЄдЄл на дорогах..........а в нас на бездоріжжі)))

11. Svjato

Svjato Well-Known Member

:haha:
    ........

12. Dars

Dars Well-Known Member

Багато хто думає а як перемогти цей беспрєдєл з боку даїшників?

У мене є пропозиція:
    є на ринку Китаю нагрудні відеореєстратори. Можуть писати в пам"ять до 12 годин відео - саме то! При виході на патрулювання вішати кожному гаїшникові на груди такий відеореєстратор. Наказом міністра вн.справ прописати процедуру здачі даних кожним гаїшником після патрулювання у загальну базу через чергового по даї. Загубився запис чи реєстратор - нахєр звільнити патрульного. Не бів внесений в базу - нахєр звільнити чергового. Пропали дані з бази - нахір звільнити начальника тех підтримки проетку.
    В разі надходження скарг на дії даїшника дані з бази можуть бути використані як доказ провини/невинності .
    Як вам такий варіант? ;)
    інша справа, що для міністра приз за таке рішення має коштувати більше, ніж щоденна каса. То я був би не проти скинутися на такий приз.

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

То тільки хабарі будуть більші)...бо ше "треба дати шось хлопцям шоб то стерли"
    Хіба з візиром не так?

---------- Додано в 14:01 ---------- Попередній допис був написаний в 13:56 ----------

То тільки хабарі будуть більші)...бо ше "треба дати шось хлопцям шоб то стерли"
    Хіба з візиром не так?

14. Dars

Dars Well-Known Member

нєнєнє.... має бути прописано, що вразі зникнення запису інспектор має автоматично признаний винним по суті скарги, а тех відділ - звільненню.
    На запису має бути присутній маркер дата/час, а в ідеалі ще й GPS координати.

15. Svjato

Svjato Well-Known Member

В ідеалі, коли дайців немає на дорогах...

просто погляньте, як працюють в Німеччині.

а де твій аватар? :)