Тема про найбільш наболіле... З раннього дитинства я ходжу в театр ім. Марії Заньковецької, знаю там більшість акторів і думаю, що переглянула 90% вистав. Та не про це мова. Раніше, беручи мене з собою у "храм мистецтва", мама прищеплювала мені правила поведінки і хороших манер. В школі, коли ми йшли цілим класом на якийсь творчий захід, вчителька так само звертала увагу на правильність тону у тому чи іншому місці. Зараз будь-яка елементарна культура відсутня і рівень вульгарності так різко кидається в очі. За останні відвідини театру я ні разу не змогла насолодитися спокоєм перегляду і заглибленням у дію, а часто приходилося обурюватися через балакання по мобілці, голосне перешіптування, щохвилинне фотографування і ... Така сама безкультурність, наприклад, і в університеті на лекції, і в громадському транспорті чи навіть у кав"ярні за пивом трапляється. Люди перестали поважати самих себе та інших, звертати увагу на суттєві речі, без яких ні духовності чи естетики, ні внутрішнього розвитку чи гармонії не буде. Чому на Україні спостерігається останнім часом такий глибокий занепад і декаденс? В чому причини? І чи можна їх ще вирішити?
Відповідь: Внутрішня культура ...та в тому що Вам то вдалося.Якщо би вистава не йшла двадцять років підряд....
Відповідь: Внутрішня культура Наслідок винищення радянською владою інтелігенції по всіх теренах СРСР.В Росії - тотальне винищення спочатку аристократії,потім усіх,хто хоч якось вирізнявся з маси.У нас - винищення думаючої частини населення,знищення релігії.А замінити це не змогли нічим. Та й вплив Заходу теж дається взнаки - засилля низкопробних бойовиків,дибільних комедій(для "особливо обдарованих" сміх за кадром вказує,де потрібно сміятися)"мильних" серіалів,по яких молодь вчиться як ото в світі живеться.Та причин море...Кожен повинен починати з себе.