Як сказав нині дохтур, моя невістка має ощасливити нас народженням внука в найближчі 10-12 днів. Хотілось би привітати сина якось оригінально . (подарувати мерс не пропонувати) Підкажіть! До речі, мешканці Заокеанії! Що там з тими сигарами?
Подаруйте годинник файний. Сенсу(на мій погляд) дуже багато, може статись що син подарує свому онуку(народиться сімейна традиція), новий відлік часу, та інше Вас не поздоровляю, бо прикмета погана, от через 10-12 днів...
Думаю це не для внука. Краще купіть йому дитячий трьохколісний велосипед. Час проходить скоро і він йому знадобиться для початкового фізичного розвитку, а про дідуся згадуватиме лише добрим словом.
Ідея файна. Ще б той годинник знайти... Але подарунок має бути для сина, не для внука, як я розумію... VasMT, а чим займається син? (профессія, хоббі)
Вибачаюсь, Ви праві! Все одно думаю, що синові вистачає міцно та щиро потиснути руку, невістку обняти та поцілувати. Тут ні син, ні невістка головне, про внука думати потрібно - він основний виновник торжества! Зробивши подарок внукові, син і невістка теж радітимуть, впевнений однозначно!
Так подумала - і хоббі, і професія можуть помінятись... Я б подарувала першу сімейну фотографію - художню,замовити фото у професійного фотографа, вибрати з декількох варіантів, належно оформити - засклити, дати в раму. Хорошого фотографа в Стрию можу порадити в ПП. Подарунок не мусить бути дорогим, головне - наповнення. Фотографій, впевнена, буде багато, але ця буде особливою.
Не рука, а привітати з тим, що він такий молодець, тримається в формі і продовжує Ваш рід! Приблизно так...
от, вже та чоловіча солідарність! я б зробила пам'ятний подарунок онукові. Щось на кшалт срібного горнятка з ложкою, та вигравіюваним ім'ям онука.
Між іншим, якщо Ви привітаєте тільки свого сина відповідним подарунком, то я вважаю, що тим самим можете образити невістку. Якби хто не казав, але її заслуга тут найбільша. Тому ще раз зупиняюсь на своїм висновку, що сина та невістку, яку тепер Ви вважаєте своєю дочкою, варто щиро привітати, а онукові щось запрезентувати.
А ще я гадаю, що непогано булоб діда поздоровити Забов язуюсь неписати нічого, що Вам у цей святковий день стане не до вподоби Таке собі, пєрєміріє, на честь НОВОЇ ЛЮДИНИ
Ложка - також суперова ідея. Але мусите знати, як такий подарунок для онука сприймуть його батьки. Мої діти вигодовані срібною ложкою (така собі десертна), котрою ще мого діта годували. Вже з одної сторони стерта. Але я думаю, що моїх внуків ще дочекається.
Почніть з набору Mepps"ів, на другий рік - Rapala ... А в 11 років повністю укомплектованого внука - із собою на рибалку. Ото радість буде для ... Вас
Надеюсь Вы не про портупею... Ложечку вже придбали, спасибі. Про горнятко з гравіровкою треба подумати... Ідея якісна. От за що не подумав, так за те що буде ВНУК! ISO, Ви геній... А підкажіть, дорогі колеги по клавіатурі, хто кому сигару в Мамериці дає... Син щось натякав... ?
Дитяче ліжечко з випаленим (або вишкрабаним) написом типу "Івасику від дідуся".. Якщо пофантазувати, можна і цілу родину випалити на дереві (обличчя) з написами "мама, тато, дідусь.."..
Впевнений, що не лише сина, адже і його половинка неменш заслуговує на Вашу увагу, привітання, подальшу підтримку і турботу. Насамперед, найголовнішим є Ваша Любов! Впевнений, її не бракувало, вона є і вистарчить на усіх )) Добре, що Ви поряд, що Ви є і будете свідком Свята примноження вашої родини - життя продовжується... Буде кому розповідати казки, гойдати на нозі, попри категоричні настанови молодих батьків - частувати солодощами та морозивом )) А щодо подарунків, то найкращим у цьому випадку є не оригінальність, а функціональність - те що знадобиться Вашому онуку.
Идеи у ВСЕХ очень даже хорошие. Але! На фига немоляте подарки? Он же ни фига не смыслит пока в этом деле! Ложечки, удочки, свисточки, белочки - всё ЭТО ещё будет время подарить. А сейчас, главное радость и участие. Участие и внимание к маме малыша. Обеспечение памперсами молодой семьи в первые полгода - лучший ПОДАРОК! Получение и принесение домой молочных продуктов из детской поликлиники - лучший ПОДАРОК! ИМХО. П.С. А Сыну надо передать что-то, что у Вас осталось от Вашего Отца с пожеланиями и взятием обещаний, что Ваш Сын проследит, как его Сын передаст ЭТОТ предмет своему Сыну.