Сьогодні здавали пусті звіти, себто звіти підприємства яке не проводить підприємницької діяльності але по документах існує. Працівники Львівської податкової, при прийомі пустих звітів від юридичних осіб (там ще здавали близько 5 людей подібні звіти) усім сказали записати у свої звіти "валовий дохід від усіх видів діяльності" 8-10 грн., і сплатити по 2 гривні податку. Всі хто здавали звіти так і зробили, тому що ніхто не звик сперичатись з податковою і всі знають що відстояти свої права у них дуже складно і практично неможливо. Тепер постає питання а навіщо? Все дуже просто. Для статистики, для того щоб потім можна було виступати по телевізору і казати що у нас все чудово, що кризи немає, що підприємства працюють, що бізнес розвивається. Податкова виконує накази згори. Наша влада не здатна виконати всі умови МВФ. Вона не здатна підняти нашу економіку, але має дуже великі амбіції і хоче отримати багато кредитів з-за кордону. Влада хоче щоб люди не знали справжньої ситуації в країні, щоб всім здавалось що все чудово і всі були чемними і слухняними. Цікаво яка буде далі статистика. Цікаво і смішно. Адже вони казали це записувати всім підприємствам які вже не працюють. Багато хто вже дуже давно не працює. А це означає, що за 1-й квартал 2009 р. під час піку кризи, у нас згідно статистики буде не спад, а навпаки підйом малого бізнесу. Але тільки на папірцях. Хто це зробив? Певно ті люди, які на данний момент реально керують нашою державою, ті хто здатен давати такі розпорядження робити це, ті хто кричить що у нас все чудово, і хто зовсім недавно кричав що в нашій державі кризи немає.
Щоб "білки" не повискакували з колеса і не зупинилася машина ) Але якщо я сиджу по вуха в лайні, то мене ніяким чином державане переконає щото чукуляда
Не знаю як щодо юридичних, але СПД ФО здаю виключно поштою, з повідомленням... і хай поштарці розказують що до чого... і що куди дописати...