Цікаво в нас базари розростаються, захоплюють все, і навіть дороги. Отак сихівський продуктовий ринок вже заняв заїзд до мого будинку, тепер зайвих 5 хв треба вертітись обїзндими дорогами щоб добратись. Як їм взагалі дозволили заняти дорогу, в нас через це більше тижня сміття не вивозили, бо не знали як заїхати, я вже не говорю про швидкі і пожежників які тепер до нас на 5 хв довше їхатимуть. Що можете порадити? кому жалітись? може який мітинг організувати, а то підписи мешканців вже збирали - це нічого не дало
та що ж ви хочете - "ринкова економіка". На додачу- невже ви хочете позбавити людей робочих місць лише через те, що вам незручно до будинку під’їжджати?! == до речі - а каток (той триколісний велосипед, що на ньому не діти катаються, а асфальт катає) - викликати не пробували?
Ну... зі стихійними ринками боряться, боряться і нема ніц толкового... Загалом зверніться в комунальний відділ вашого району з питанням обриву комунікації (швидка, пожежна, сміттєвивізна), а вони самі переадресують в відділ соціально-економічного розвитку, то їх парафія... А можете одразу піти жалітися туди... В любому випадку, Вам в районну адміністрацію...
А у вас лише один варіант, іти в жек, брати карту территорії, дивитися межі двопру і заставити жек ставити парка(що довго), або самим поставити паркан між базаром і двором і ще взяти балончиком і написати на дорозі, не загороджувати проїзд
>Вкрали дорогу нєа.. не вкрали. це Ви думаєте що вкрали, тому що думаєте ніби та дорога належить людям насправді вона "належить" іншим "людям", які вкрали її у Вас (нас) вже давним-давно
Мала схожу ситуацію. Жила неподалік Краківського ринку. Так ринок розрісся так що проходити вулицею до дому стало практично не можливо. Лотки стяли по обидві сторони вулиці а між ними товпились покупці. Влада пробувала розігнати цей безлад. Але продавці ставили барикаду, влаштовували мітинг і на наступний ранок ринок продовжував своє хаотичне життя. Проблема вирішилась лише після того як дорогу закрили на ремонт (до речі який триває вже більше року).
подзвонити Лозинському, сказати що продавці продають мандарини накрадені в його лісі . До його групи підтримки не звертайтесь. Їх ще з півроку будуть ховати від людських очей
еще "интересная тема" это платные стоянки, у нас все рынки таковыми оборудованы, из оборудования - мужик в жилетке дорожного рабочего, иногда фанерная будка, денежку они берут исправно, но при этом ответственность за сохранность не несут .. вот такие вот интересные ребята ......Киевляне, не хотите переименовать свой город в Тегусигальпу, не хочу обидеть, но вся страна да и мэр ваш за это яростно сражаются)
Сміття вже хоч вивезли накінець?...Це вже другий тиждень кінчається... Хіба що взяти ті мішки з сміттям і ввечері поскладати на місці новоствореної торгівлі.
Або відразу Ющенку ... а копію листа в Генеральну Асамблею ООН в Нью Йорку , Європейський Парламент.Можна ще в НАТО і заодно Путіну(йому буде приємно що українці з ним радяться) ... а що губити з того?....- абсолютно нічого. Бути готовим що не відпишуть . А як відпишуть..... Тоді слава про цей лист/листи розійдеться по Львову моментально. Приїде ТБ , Львівска Газета , Левандівка з фотоапаратом ....і цей імпровізований базар невитримає морального тиску і сам піде з відтам.
Або відразу Ющенку ... а копію листа в Генеральну Асамблею ООН в Нью Йорку , Європейський Парламент.Можна ще в НАТО і заодно Путіну(йому буде приємно що українці з ним радяться) ... а що губити з того?....- абсолютно нічого. Бути готовим що не відпишуть . А як відпишуть.....O!!! Тоді слава про цей лист/листи розійдеться по Львову моментально. Приїде ТБ , Львівска Газета , Левандівка з фотоапаратом ....і цей імпровізований базар невитримає морального тиску і сам піде з відтам.
не бабло то точно Я знаю про що мова ведеться. Там розрили дорогу і щось прокладали. Далі напевно бракує сил чи грошенят, тому закинули. От ті що не мають яток і розмістились на тих катакомбах щоб не тиснутись на тротуарчику біля базару. Явище стихійне, тому бабла за нього ніхто нікому не давав, хіба крім випадків що здирають час від часу з котроїсь з бабусь менти з чесними очима. І на заяву буде реакція- "добре, ми розглянемо і зробимо що в наших силах" в той час подумки думаючи "...та пішов ти нах зі своєю заявою, щоб я ще дупу підняв...." Незручність там полягає в тому що до будинків тепер потрібно заїзджати з Зеленої через переїзд або біля "Довженка", тобто робити коло та ще до всього помаленько продиратися крізь розкладених стихійників тому що прибрати з дороги вони не спішать а як зачепиш то галасу буде як у Путіна з естонцями за памятник
миху, ви явно "баблостурбований" - вам в кожному випадку "бабло" бачиться.... і навіть у випадку "класичного прояву галицької європейської ментальності" - ви теж "бабло" угледіли Аж воно - звичайна галицька лінь та безвідповідальність - ну, і класичне "то_ся_зробить!" - отак і стоять роками розкопані рови по Львову І такі ж самі львів’яни на базарі торгують, з тим самим гіпертрофованим почуттям справедливості - раз нам хтось зробив погано чи незручно - так ми оточуючим повернемо вдвічі == ну, і безумовно, в цей момент серед львів’ян прийнято згадувати про бабло та міську раду
Ви точно не вкурсі про що йдеться........ Просто базар Іскра буде розбудовуватися. Це триватиме десь коло 2 років по-плану, а підприємців тимчасово тре кудись подіти... От і така катавасія вийшла.
Ні, афтерстеп, то ви скористались ОБС і не більше. А я особисто знаю директора того базару та власників. І також розумію, що просто так зайняти вулицю ніхто не дозволить.
А завод Іскра ще існує? Там колись моя тета працювала багато років. A один час зарплату вона діставала лампочками....